logo-alfabryggan-350×100

Hoffman 3,2×6,4m bastupontoner

Skapa din egen flytande bastuoas med HOFFMAN 3,2×6,4M BASTUPONTONER – den perfekta grundstommen för ditt drömprojekt. Denna robusta och pålitliga konstruktion ger dig friheten att anpassa din bastuflotte precis som du vill, med en bärighet på hela 6 ton som öppnar för kreativa lösningar. Med en detaljerad beskrivning som underlättar monteringen kan du snabbt förvandla din vision till verklighet och njuta av avkoppling på vattnet.

Pris:

70 243 kr inkl. moms

Art.nr: Hoffman Kategorier: , Etikett:

Beskrivning

HOFFMAN 3,2×6,4M BASTUPONTONER
Grundstommen för din drömbastuflotte

Vill du skapa din egen unika bastuflotte? Med vår grundstomme för bastupontoner får du en stabil och pålitlig start för ditt projekt. Denna färdiga pontonlösning inkluderar ram, pontoner och en detaljerad beskrivning som guidar dig genom processen att bygga din egen bastuflotte. Anpassa designen efter dina egna idéer och behov för att skapa en flytande oas som speglar din personliga stil.

Produktbeskrivning:
– Modell: HOFFMAN 3,2×6,4M
– Typ: Bastuflotte grundstomme
– Dimensioner: 3,2 x 6,4 meter
– Antal pontoner: W800 5 x 2 = 10 stycken
– Antal CU-Ramar: 6 stycken
– Total bärighet: 6 ton
– Metallvikten: 216 kg
– Pontonvikt: 400 kg
– Totalvikt: 612 kg

Fördelar:
– Skräddarsy din bastuflotte efter egna önskemål
– Stabil och säker konstruktion
– Detaljerad beskrivning medföljer för enkel montering
– Robust bärighet på hela 6 ton

Miljö:
– Bygg en miljövänlig bastuflotte med hållbara material
– Möjlighet att använda återvunna eller lokala material för ytterligare miljönytta

Observera att denna produkt inte är tillgänglig för direktköp i e-handeln. För att få en offert, vänligen mejla oss.

Ukrhimplast är en ledande tillverkare som har etablerat sig som en expert på polyetenprodukter av hög kvalitet, med över 30 års erfarenhet i branschen. De har på senare år specialiserat sig på att utveckla pontoner för den marina miljön, vilket inkluderar innovativa lösningar för bryggor, pontonbåtar, husbåtar, arbetsplattformar och bastuflottar. Deras dedikation till produktutveckling och anpassningsbarhet har gjort dem till en föredragen partner inom marina applikationer.

AlfaBryggan är stolta över att ha varit återförsäljare för Ukrhimplasts pontonlösningar sedan 2017, och vi värdesätter deras engagemang för kvalitet och deras förmåga att leverera hållbara och pålitliga produkter. Med hjälp av avancerad teknik och moderna produktionsmetoder garanterar Ukrhimplast att deras pontoner inte bara möter utan överträffar kundernas förväntningar.

Vår samarbetsrelation med Ukrhimplast innebär att vi på AlfaBryggan kan erbjuda våra kunder ett brett utbud av pontonlösningar som är skräddarsydda för att möta specifika behov. Oavsett om det gäller kommersiella projekt eller privata installationer, står vi redo att leverera produkter som kombinerar funktionalitet med design och hållbarhet.

Att välja Ukrhimplast genom AlfaBryggan betyder att du investerar i en framtid där kvalitet och innovation går hand i hand. Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete och att leverera pontonlösningar som bidrar till framgångsrika projekt och nöjda kunder inom den marina sektorn.

Monteringsanvisning för Ukrhimplast Pontoner:

1. Förberedelse:
– Kontrollera att alla delar finns och att inga komponenter saknas.
– Se till att du har de nödvändiga verktygen redo för montering.

2. Montering med Ramverk:
– Placera ramverket på en stor, plan yta där du kan arbeta ostört.
– Om du är ensam, använd en truck för att lyfta och positionera sektionerna; om ni är flera, samarbeta för att vinkla upp varje sektion och koppla ihop dem.

3. Gör-Det-Själv Montering:
– Välj dimensionerade reglar som passar den tänkta lasten och användningen av din flotte.
– Följ den medföljande skissen för att bygga en stabil ram.

4. Fäst Ramen:
– När ramen är färdig, fäst den på pontonerna enligt anvisningarna.
– Kontrollera att alla fästelement är ordentligt åtdragna.

5. Däcksbyggnad:
– Bygg däcket ovanpå ramen med valt material som passar flottens ändamål.

6. Slutkontroll:
– Gör en sista noggrann kontroll för att säkerställa att allt är korrekt monterat.
– Nu är din pontonflotte redo för sjösättning och användning.

Kom ihåg att alltid följa lokala säkerhetsregler och rekommendationer när du använder din flotte på vattnet.

Ukrhimplasts rotationsgjutna polyetenpontoner är ett miljövänligt val för den medvetna konsumenten. Tillverkningsprocessen av rotationsgjutning innebär minimalt spill och låg energiförbrukning, vilket bidrar till en lägre miljöpåverkan. Polyeten som material är dessutom helt återvinningsbart, till skillnad från betongpontoner som kan läcka ut cellplast i våra hav, vilket innebär att pontonerna kan få ett nytt liv efter sin livslängd istället för att bli avfall.

Dessa pontoner är designade för att vara hållbara och kräver minimalt underhåll, vilket leder till mindre behov av skadliga kemikalier för rengöring och underhåll. Det robusta materialet tål tuffa väderförhållanden och motstår korrosion, vilket minskar risken för miljöskador orsakade av rost och förfall. Detta gör dem till ett hållbart alternativ för marina konstruktioner.

Att välja Ukrhimplasts polyetenpontoner är också ett steg mot att minska koldioxidavtrycket. Genom att använda lätta men starka material minskas bränsleförbrukningen vid transport av pontonerna, vilket i sin tur leder till lägre utsläpp av växthusgaser. Deras långa livslängd innebär även att behovet av frekventa ersättningar minskar, vilket ytterligare bidrar till en hållbar utveckling och skydd av vårt klimat.


Do you want to hide this popup?