logo-alfabryggan-350×100

Brygg-grind varmgalvaniserad

Skydda din brygga med vår varmgalvaniserade bryggrind – en stabil och hållbar lösning som ger dig sinnesro. Enkel att installera och förberedd för Abloy-lås, denna grind kombinerar funktionalitet med säkerhet. Välj en investering som håller länge och bidrar till en tryggare bryggmiljö.

Pris:

20 518 kr inkl. moms

Art.nr: P10 Kategori: Etikett:

Beskrivning

Säkra din brygga med vår varmgalvaniserade bryggrind, en robust och hållbar lösning för att skydda din brygganläggning. Denna grind är inte bara praktisk utan även förberedd för ett Abloy LC302-lås, vilket ger dig möjlighet till ökad säkerhet (lås säljs separat). Med sin breda konstruktion och höga kvalitet är den ett utmärkt val för alla bryggor.

Fakta:
Bredd: 3,56 meter
Dörröppning: 1,0 meter
Höjd: 2,08 meter
Vikt: 75kg

Mer info:
– Varmgalvaniserad för lång hållbarhet
– Förberedd för Abloy LC302 lås, för ökad säkerhet (lås ingår ej)
– Komplett med stöttor för enkel installation
– Bredd: 3,56 meter, ger en rymlig passage
– Dörröppning på 1,0 meter, lämplig för de flesta
– Höjd: 2,08 meter, passande för olika bryggkonstruktioner
– Vikt: 75 kg, robust och stabil
– Möjlighet att köpa till lås LC302 (30,5mm) eller LC301F
– Miljövänlig genom sin långa livslängd och minimalt underhåll

För mer information eller hjälp med att välja rätt lås, kontakta Joachim Landin på 044-69441 eller besök www.svenssonsbeslag.se/kontakta-oss/.

Ytterligare information

Vikt75 kg
Dimensioner356 × 5 × 2,8 cm

Laakson Laiturit är en ledande leverantör av flytbryggor med en gedigen erfarenhet sedan 1980-talet. Som en betrodd partner till AlfaBryggan sedan 2009, har de etablerat sig som en pålitlig och kunnig aktör inom branschen, vars produkter nu även finns tillgängliga i vår e-handel.

Som ett typiskt finskt familjeföretag startade Laaksos sin resa inom VVS-branschen, vilket ledde dem in i bryggbranschen där de blev pionjärer med sina HD-polyetenpontoner. Dessa pontoner är extremt starka, UV-skyddade, stöttåliga, tål is och olja, och är helt fyllda med luft – en hållbar och miljövänlig lösning som inte krakelerar eller släpper ut plastpartiklar i havet, till skillnad från betongbryggor.

Laakson Laiturits sortiment omfattar allt från villabryggor till båt- och hamnbryggor samt badbryggor, inklusive tilläggsutrustning. Alla deras bryggor är noggrant designade och tillverkade för att uppfylla kundernas individuella behov och önskemål, vilket garanterar en personlig touch och hög funktionalitet.

Med en imponerande historia av framgångsrika leveranser till både privatpersoner och organisationer som kommuner och båtföreningar, är Laaksons flytbryggor synonyma med kvalitet, stabilitet och långvarighet. Som en väletablerad leverantör och partner till AlfaBryggan, står Laakson Laiturit för pålitlighet och professionalism, och deras långa erfarenhet och expertis gör dem till det självklara valet för alla dina bryggbehov.


Do you want to hide this popup?