logo-alfabryggan-350×100

Hydraulisk handhållen rotator

Förenkla ditt projekt med vår hydrauliska rotator för skruvpålar. Med denna handhållna och kraftfulla utrustning kan du snabbt och enkelt installera skruvpålar utan behov av grävmaskin. Rotatorn, som drivs av ett bensindrivet verk, skruvar ner pålarna till frostfritt djup på bara 30-60 sekunder per påle, vilket garanterar optimal bärighet.

När du hyr denna utrustning från oss får du allt levererat på en pall, inklusive returfraktsedel för smidig återtransport. För att säkerställa tillgänglighet, kontakta oss i god tid före önskat hyresdatum.

Välj hur många dagar du behöver hyra och betala endast för de dagar rotatorn är i användning. Observera att eventuell försening i retur leder till efterfakturering. Priset inkluderar utkörning av rotatorn. Boka din rotator idag och ta ditt byggprojekt till nästa nivå!

Pris:

Art.nr: bbd1275d9b58 Kategori: Etiketter: , , , ,

Beskrivning

Hydraulisk Rotator för Skruvpålar

Montera skruvpålar snabbt och effektivt med vår hydrauliska rotator – den perfekta lösningen för entreprenadbolag och DIY-projekt. Denna kraftfulla enhet drivs av ett bensindrivet hydrauliskt aggregat och är enkel att manövrera tack vare sin kompakta storlek. Med rotatorn monterad på en lättförflyttad kärra, kan du enkelt installera skruvpålar var som helst där det finns utrymme.

Vår hydrauliska rotator är idealisk för lokala entreprenadjobb. Sätt upp grunden för en altan på bara några timmar genom att ersätta traditionella plintar med skruvpålar – en metod som är både tidsbesparande och miljövänlig.

Produktspecifikationer:

– Varvtal: 12 rpm
– Moment: 2 000 Nm
– Användarvänlig
– Säker att använda
– Inkluderar 60.3 mm adapter för skruvpåle

– Komplett hydraul-pack med slangar ingår

Grundläggning med skruvpålar innebär ingen återställning av jordmassor och kan utföras året om – även i tjälbunden mark och genom asfalt. Det är en tyst process som sparar både tid och pengar. Vår rotator är perfekt för installation av staket, stängsel, altaner, skyltar, bullerplank, mindre byggnader, trappor, bryggor, solpaneler, garagebyggnader och mycket mer.

I vårt sortiment finns skruvpålar i olika längder och dimensioner, från 60 x 2,9 mm med 150 mm vingskruv till 114,3 x 6,3 mm med 400 mm vingskruv. AlfaBryggan AB erbjuder försäljning, montering och uthyrning av utrustning, inklusive handhållen rotator med bensindriven hydraulikpump eller med S30/S40 fäste för minigrävare.

Kontakta oss för mer information och låt oss hjälpa dig att effektivisera ditt nästa projekt!

Ytterligare information

Vikt80 kg
Dimensioner120 × 80 cm

Paalupiste Oy är pionjärerna i Skandinavien när det gäller tillverkning av skruvpålar, en produkt som revolutionerat grundläggningsbranschen med sin effektivitet och hållbarhet. Som finsk tillverkare har Paalupiste etablerat sig som en ledande aktör på marknaden, med skruvpålar som är precisionstillverkade för att passa en mängd olika användningsområden – allt från stabiliserande av byggnadsgrundar till robusta brygg- och byggkonstruktioner och andra marina strukturer.

AlfaBryggan är stolta över att sedan 2011 vara återförsäljare av Paalupiste Oys skruvpålar i Sverige, vilket har utökat vårt sortiment och möjliggjort för oss att erbjuda våra kunder pålitliga och långsiktiga lösningar för deras grundläggningsbehov. Skruvpålarna från Paalupiste, som introducerades på den finska marknaden redan år 2001, har snabbt blivit ett eftertraktat val i hela Europa, mycket tack vare deras CE-märkning och förmåga att stå emot de utmaningar som det nordiska klimatet innebär.

Vi på AlfaBryggan använder dessa skruvpålar för att konstruera landfästen och bryggor på grunt vatten, som sedan kan kompletteras med landgångar och flytbryggor för att nå ut till djupare vatten.

Varje skruvpåle genomgår rigorösa tester för att säkerställa dess drag- och tryckkapacitet under alla säsonger, och varje produkt levereras med en detaljerad belastningsdeklaration. Detta säkerställer att varje skruvpåle inte bara uppfyller, utan ofta överträffar, de höga kraven som ställs i den svenska byggnormen. När du väljer skruvpålar från Paalupiste Oy genom AlfaBryggan kan du känna dig trygg i vetskapen att du investerar i en grund som kommer att stå stadigt, år efter år.

För att montera den handmonterbara skruvpålen följer du dessa steg:

1. **Förbered marken:** Se till att marken är jämn och fri från hinder. Markera sedan var skruvpålarna ska placeras.
2. **Placera skruvpålen:** Använd ett spett för att göra ett förhål där skruvpålen ska sitta. Skruva sedan ner skruvpålen några varv för hand för att få den på plats.
3. **Montering:** Applicera jämnt tryck och använd en vridande rörelse för att skruva ner pålen. För extra kraft, trä ett spett genom hålen i skruvpålens övre del. För ännu effektivare montering kan du använda monteringsverktyget SR-100, som möjliggör användning av två spett och två personer. Det finns även elektriska och hydrauliska handrotatorer att hyra. För större projekt kan en hydraulisk rotator som fästs på en grävmaskin vara ett effektivt alternativ.
4. **Kontrollera nivån:** Använd en vattenpass för att säkerställa att skruvpålen är lodrät. Justera vid behov genom att skruva pålen djupare eller dra upp den lite. Om pålen inte når önskat djup kan du kapa den och borra nya hål. Om pålen hamnar snett kan du använda en vinkelslip för att slipa toppen horisontell.
5. **Fästning av konstruktion:** När skruvpålen är korrekt monterad, fäst en lämplig konsol (som köps tillsammans med skruvpålen) på pålen. Installera sedan din konstruktion, som balkar, stolpar eller trädäck, i konsolen.
6. **Testa stabiliteten:** Kontrollera att konstruktionen är stadig genom att applicera tryck eller belastning. Justera skruvpålen eller fästningen vid behov för optimal stabilitet.


Do you want to hide this popup?