logo-alfabryggan-350×100

Båtslip Gräsö Öregrund

Upptäck AlfaBryggans innovativa båtslipar, skräddarsydda för Gräsös unika skärgårdsmiljö. Med fokus på hållbarhet och kvalitet erbjuder vi skräddarsydda båtlyftlösningar som inte bara skyddar din båt från skador utan också förbättrar din båtupplevelse. Kontakta oss idag för att utforska hur vi kan göra din båthantering enklare och mer njutbar.

Den ultimata båtslipen för Gräsös skärgårdsmiljö

I den vackra skärgårdsmiljön mellan Stockholm och Gävle och med närhet till Mariehamn, är hem för Gräsö hamn och dess bofasta befolkning på cirka 736 personer (2016). AlfaBryggan hade nyligen äran att leverera en båtslip till en av öns nöjda kunder, vilket är ett exempel på vårt engagemang för att förbättra tillgängligheten och njutningen av Sveriges unika skärgårdsnatur.

  • Område: Gräsö utanför Öregrund
  • Kund: Jörgen Carlsson
  • Källor: AlfaBryggan, Jörgen Carlsson
  • Bilder: Jörgen Carlsson

En skräddarsydd lösning för Gräsö hamn

I den pittoreska skärgården i Österskär stod en fastighetsägare inför utmaningen att hitta en hållbar och praktisk lösning för sin båt. Med områdets naturliga höjdskillnader och frekventa vågor var risken för skador på båten betydande, och det var också viktigt med ett system som kunde eliminera behovet av bottenmålning.

Efter noggrant övervägande valde fastighetsägaren en båtslip från AlfaBryggan – en innovativ båtvagn på räls som elegant kunde integreras med den naturliga berghällen. Trots utmaningar med ojämnheter i terrängen lyckades fastighetsägaren, med stöd under slipens robusta balkar, installera en stabil och effektiv båtslip som har imponerat på både besökare och närliggande grannar.

Nöjda kunder och positiva erfarenheter

Jörgen Carlsson från Gräsö utanför Öregrund är en annan nöjd kund som inte bara uppskattar båtslipens höga kvalitet utan även AlfaBryggans exceptionella service och support. De inkluderade guidestolparna i designen underlättar navigeringen av båten i alla väderförhållanden, vilket gör båtslipen till en tillförlitlig lösning för säker iläggning och upptagning av båten.

Jörgen uttrycker sin uppskattning: ”De som sett båtslipen på plats och som varit här tycker att det är en helt suverän båtslip. Fler häromkring kommer att införskaffa denna modell inom kort. AlfaBryggan är mycket servicevänliga och jag kan starkt rekommendera dem.”

AlfaBryggan – Din partner för båtlyftlösningar

Från idé till färdig installation är AlfaBryggan din pålitliga partner för skräddarsydda båtlyftlösningar. Med vårt fokus på kvalitet, hållbarhet och kundtillfredsställelse strävar vi alltid efter att leverera bästa möjliga lösningar för våra kunder. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina visioner för en smidigare och mer njutbar båtupplevelse.

INTRESSERAD AV EN LIKNANDE LÖSNING?

Skicka dina kontaktuppgifter nedan för en offert baserad på denna referens.


Do you want to hide this popup?