Spabad, bubbelbad till nybyggt hus i Västerås

 

Spabad, bubbelbad till nybyggt hus i Västerås

 

Spabad, bubbelbad till nybyggt hus i Västerås

Viskan spabad

 

 

Ett spabad från Viskan spa är det ultimata enda svensk-tillverkade massage-bubbelbadet du kan njuta av. Som en jacuzzi som är lite närmare naturen. Våra spabad är tillverkade i Sverige och anpassade för vårt Nordiska klimat är gjorda för att användas året runt. Skulle olyckan vara framme finns reservdelar och tillbehör i närområdet och behöver inte fraktas runt halva jorden.

När Niclas och hans sambo flyttade till Västerås och byggde hus ville de helt klart ha något ut över det vanliga. Pool har många, men inte spabad att massage-bubbelbada i året runt. Vi har under en lång tid tillbaka marknadsfört och informerat om våra produkter på internet. Under 2013 växte en webbplats fram som hade en e-handel som grundplattform.

Vi ville att all fakta med priser och teknisk data skulle bli lättillgänglig för potentiella kunder att se, läsa och låta sig inspireras av. Att en kund skulle betala med kort på summor över 100 000 kronor var mer en vision än en faktisk målsättning. Dock är säkerheten idag så hög att det är inget problem. Eventuellt låna av banken, sätt in på kontot, dra kortet, klart.

Vi ville ha ett kvalitéts bad och hjälp med hemkörning och avlastning. Något som AlfaBryggan kunde ombesörja snabbt och enkelt.

Niclas Privatkund i Västerås

Niclas valde helt enkelt att syna produkten via e-handelssidan, kontrollera leveransvillkor och betalade sedan genom ett av våra betalningsalternativ. Orderhanteringen och leveransen gick sedan att följa från början till slut. En tjänst, service och funktion som var just det som Niclas och hans sambo var ute efter.

Område: Nybyggt hus, Västerås

Kund: Niclas med sambo

Källor: AlfaBryggan

Bilder: Niclas

Dela gärna sidan - Alla blir glada för ett bra tips!

Behöver du hjälp med att räkna på ett projekt? Kontakta oss!