logo-alfabryggan-350×100

Produkter taggade med båtvagn

Båtvagnen som används i den unika båtslipen EasyBoatRoller är konstruerad med 2 till 3 kraftiga balkar, anpassade efter båtens storlek och vikt. Varje tvärbalk på vagnen är utrustad med antingen singelhjul eller dubbelhjul. Standardhjulen passar för normal belastning, medan POM-hjulen är designade för att tåla högre belastningar och är även försedda med smörjnippel för enklare underhåll. Tvärbalkarna sammanfogas med längsgående brädor som är något kortare än båtens längd för att säkerställa optimal stöd och stabilitet under transporten på land. För båtar under 5 meter är reglarna alltid 2,5 meter. För båtar över 5 meter är reglarna 2 meter kortare än båtens totala längd.

Denna genomtänkta konstruktion garanterar att båten kan rullas i och ur vattnet smidigt och säkert. Båtvagnens robusta design bidrar även till en jämn viktfördelning, vilket minskar risken för skador på båten under förflyttning. EasyBoatRoller-systemet är utvecklat för att göra det möjligt för båtägare att enkelt hantera sin båt på egen hand, vilket sparar både tid och kraft.

Vår båtvagn är ett utmärkt val för de som söker en hållbar och pålitlig lösning för att enkelt ta upp och sjösätta sin båt. Med dess anpassningsbara design och högkvalitativa material är EasyBoatRoller båtvagnen en investering som kommer att tjäna dig och din båt under många år framöver. Den är perfekt för både erfarna sjömän och nybörjare som vill ha en problemfri upplevelse vid båthantering. Investera i en EasyBoatRoller båtvagn idag och njut av enkelheten och bekvämligheten med en produkt som gör båtlivet ännu bättre.


Do you want to hide this popup?