logo-alfabryggan-350×100

Information Om köp & konto

Här läser du om hur ett köp kan göras på vår webbplats samt hur ett konto hos AlfaBryggan kan underlätta dina affärer.

Att handla hos AlfaBryggan är enkelt genom vår e-handel på webbplatsen, efter att våra allmänna villkor har lästs och godkänts. För större projekt med skräddarsydda produkter kan ett offertförfarande vara mer lämpligt. Oavsett köpsätt erbjuder vi olika betalningsalternativ, vilka du kan läsa mer om under ”Köp & betalning”. Efter genomfört köp skickas en bekräftelse via e-post. Om du inte hittar vårt mail i din inkorg, kontrollera din skräpkorg.

Distansavtalslagen

Enligt distansavtalslagen har du som konsument 14 dagars ångerrätt på standardvaror. Detta gäller inte för varor som är specialtillverkade efter dina önskemål. Skulle du ångra ett sådant köp och vill använda ångerrätten, står du för returfrakten och måste informera oss skriftligen inom 14 dagar från mottagandet av varan. Våra produkter är ofta skrymmande och kräver maskinlastning och lastbilstransport. Mer information om distansavtalslagen och ångerrätten finns på Konsumentverkets hemsida.

Bekräftelse på köp

Din köpbekräftelse innehåller detaljer om köpet, kostnaden, fraktkostnaden samt en pdf-sammanställning. Den visar även betalningsinformation och momsen redovisas separat. Bekräftelsen uppdaterar dig om status för din beställning, exempelvis ”Väntar på betalning” eller ”Lastad för transport osv.”. Detta gör det enkelt för dig att följa din order.

Kundkonto

Med ett kundkonto och en inloggning på AlfaBryggan.se får du tillgång till allt som rör dina köp men även erbjudanden, kampanjer och nyheter som rör våra produkter och de områden de används inom. Så som enskilda produktnyheter, sjöliv, skärgårdsmiljö, upphandlingar och liknande ämnen.

Inloggad på kontot hittar du

  • Dina gjorda beställningar. Där hittar du beställningsnummer, datum, status, totalsumma och hantering av din order (Betalning mer mera).
  • Nedladdade artiklar. Produkter som är digitala som kan laddas ner. PDF:er så som folders, ritningar och andra digitala saker vi kan erbjuda dig.
  • Dina adresser. De adresser du angett uppdelade på faktureringsadress och leveransadress. Du kan lägga till flera leveransadresser om du behöver.
  • Dina kontouppgifter. Här ser och hanterar du dina inloggningsuppgifter. Om du så önskar kan du be oss ta bort dina uppgifter och du ska då vara medveten om att vid ett eventuellt nytt köp kan du behöva registrera dem igen.

E-postutskick

Som kund kan du få e-postuppdateringar om relevanta webbplatsuppdateringar och erbjudanden baserade på tidigare köp. Alla e-postmeddelanden skickas från alfabryggan.se.


Do you want to hide this popup?