logo-alfabryggan-350×100

Referenser

FRÅN IDÉ TILL VERKLIGHET. SE VÅRA PROJEKTHISTORIER

Välkommen till AlfaBryggans referenssida – en samling av innovativa marina lösningar som förvandlar kustlandskap över hela Sverige. Från idylliska privatbryggor till imponerande kommunala anläggningar, varje projekt är ett bevis på vårt engagemang för kvalitet, hållbarhet och kundnöjdhet. Låt dig inspireras av våra kategorier som omfattar flytbryggor & badplatser, miljöbryggor & pumpar, pontoner, båtslipar, skruvpålar och bastuflottar.

KATEGORIER

Skruvpålar Maskinella skruvpålar och markskruvar monterade på spång, gångbro

Skruvpålar

Skruvpålen, den innovativa grundläggningslösningen från Finland, har revolutionerat branschen sedan dess introduktion 2009. AlfaBryggan är…

Upptäck AlfaBryggans Inspirerande Referenser

Välkommen till AlfaBryggans referenssida – en skattkista fylld med innovativa marina lösningar som förvandlar kustlandskap över hela Sverige. Från idylliska privatbryggor till imponerande kommunala anläggningar, våra projekt är ett bevis på vårt engagemang för kvalitet, hållbarhet och kundnöjdhet.

Flytbrygga från AlfaBryggan vid Susanna badplats, en del av MyLife MyPort-serien, som erbjuder en stabil och säker plattform för bad, båtliv och rekreation.

Våra kategorier omfattar:

  • Flytbryggor & badplatser
  • Miljöbryggor & pumpar
  • Pontoner
  • Båtslipar
  • Skruvpålar
  • Bastuflottar

Oavsett om du är en privat husägare eller en etablerad entreprenör, har AlfaBryggan expertisen och erfarenheten för att förverkliga dina marina drömmar. Våra skräddarsydda lösningar är anpassade efter dina unika behov och platsens specifika förutsättningar, vilket säkerställer ett optimalt resultat varje gång.

En robust pontonbro förbinder två öar, vilket möjliggör enkel transport och tillgänglighet mellan öarna samtidigt som den smälter in i den naturliga miljön.

Låt dig inspireras av oändliga möjligheter

Utforska våra referensprojekt och låt dig inspireras av de oändliga möjligheterna. Från eleganta flytbryggor som smälter in i naturens skönhet till innovativa miljöbryggor som främjar hållbarhet – våra projekt visar på mångfalden och kvaliteten i vårt arbete.

En rymlig och inbjudande restaurangbrygga med gott om sittplatser och vacker utsikt över vattnet, perfekt för måltider och avkoppling i en strandnära miljö.

Din pålitliga partner genom hela processen

Som din pålitliga partner är vi med dig genom hela processen, från konceptualisering till färdig installation. Vårt team av experter erbjuder värdefull vägledning och support, och hjälper dig att navigera genom regelverk, tekniska specifikationer och designalternativ.

En drönarvy över en nybyggd hamn från AlfaBryggan, insvept i en stämningsfull dimma som skapar en mystisk och rofylld atmosfär över den moderna marina anläggningen.

Vårt åtagande för hållbarhet

Vårt åtagande för hållbarhet genomsyrar allt vi gör. Genom att välja miljövänliga material, använda energieffektiva lösningar och minimera vår miljöpåverkan, strävar vi efter att skapa en grönare framtid för våra kuster och sjöar.

En stämningsfull bastuflotte vilar fridfullt på en spegelblank sjö omgiven av mystisk dimma, vilket skapar en rofylld och avkopplande atmosfär i naturens sköte.

Ta steget mot din marina dröm

Är du redo att ta steget mot din marina dröm? Låt AlfaBryggans referensprojekt vara din guide. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina visioner och skapa en hållbar, funktionell och estetiskt tilltalande marin miljö.

Autorobot EasyBoatRoller båtslip, modell VR3500M möjliggör enkel och säker sjösättning och upptagning av båtar.

Galleri

BEHÖVER DU HJÄLP MED ETT PROJEKT?

Få en skräddarsydd lösning – begär en kostnadsfri offert nu


Do you want to hide this popup?