logo-alfabryggan-350×100

Produktpaket

Låg-Susanna™ I1

LÅG-SUSANNA I1 PRODUKTPAKET

Susanna bryggan är en tidlös, stilfull, praktisk och elegant villabadbrygga med stabila polyetenpontoner som ingår i ramen och som säkerställer stabilitet och lång livstid. Tack vare dess låga höjd passar den perfekt för bad och småbåtar. Den går att komplettera med tillbehör som TT-pollare, badstege, el-stolpe, livräddningspaket, bryggringar mm. Detta paket innehåller 1st Låg-Susanna bryggor, 1st landgång och 1st hjälpponton. Detaljer om innehållet i paketet finns specificerade under avsnittet ’Innehåll’.

Innehåll:

Låg-Susanna™ 240x640cm bryggelement

Låg-Susanna™ hjälp-ponton

Landgång med hjul 120x520cm

Pris:

49 026 kr inkl. moms

Art.nr: Låg-Susanna-I1 Kategori: Ettiketter: , ,

Beskrivning

Låg-Susanna den mest sålda badbryggan

Låg-Susanna är den idealiska lösningen för en mängd olika användningsområden, inklusive villor, sommarstugor samt bad- och båtbryggor. Denna mångsidiga och robusta produkt är designad för att ge en hållbar konstruktion och flexibel design, anpassad för diverse behov vid vattnet. Med hundratals, om inte tusentals, leveranser sedan 1980-talet står Låg-Susanna som ett beprövat val som förenar estetik med funktionalitet för att förhöja din upplevelse vid vattnet.

Susanna-serien, erbjuder tre olika höjd- och modellalternativ – Låg, Hög, och Standard – samt de rymligare varianterna Hög-Susanna Xtra och Låg-Susanna Xtra, för att tillgodose alla tänkbara behov. Bryggorna kombinerar tidlös design med praktisk funktionalitet, vilket gör dem idealiska för både privat och offentligt bruk över hela Skandinavien.

Med möjlighet till olika konfigurationer, såsom L-, T-, eller I-formade strukturer, erbjuder Låg-Susanna ökad anpassningsbarhet och flexibilitet. De robusta polyetenpontonerna garanterar optimal bärkraft och stabilitet, vilket gör dem lämpliga för både umgänges-, bad- och båtbryggor. Till Låg-Susanna kan du även köpa till ett Förankringspaket för ankare och ett Landförankringspaket för förankring mot land. Separata unika landfäste i olika utformningar går också att köpa till.

Låg-Susanna lyfter fram miljövänliga, UV-beständiga och återvinningsbara polyetenpontoner som inte absorberar vatten eller avger plastpartiklar. Detta säkerställer minimal miljöpåverkan och en lång livslängd.

Ytterligare information

Låg-Susanna™ 240x640cm bryggelement

Vikt499 kg
Dimensioner640 × 250 × 45 cm

Landgång med hjul 120x520cm

Vikt155 kg
Dimensioner520 × 150 × 40 cm

Laaksos

Följ dessa instruktioner så har du en färdig flytbrygga inom några timmar


Do you want to hide this popup?