logo-alfabryggan-350×100

Bastuhus Nordic Misty Kirami

Unna dig lyxen av avkoppling med Bastuhus Nordic Misty från Kirami – en oas av värme och stil. Upplev den harmoniska kombinationen av hållbart barrträd och modern design, komplett med en kraftfull Harvia elkamin för optimal värme. Gör din trädgård till en plats för välbefinnande och njut av ljuset som flödar in genom stora glasrutor, allt medan du bidrar till en hållbar livsstil.

Pris:

Art.nr: 3411-höger, 3425-vänster Kategori:

Beskrivning

Produktbeskrivning: Bastuhus Nordic Misty Kirami

Bastuhus Nordic Misty från Kirami är den ultimata bastuupplevelsen för dig som värdesätter hög kvalitet och elegant design. Detta färdigt helmonterade bastuhus är byggt av barrträd och kommer värmebehandlat och klart med en elkamin från Harvia på 11kW, vilket garanterar en jämn och behaglig värme. Med sin rymliga interiör och moderna finnisch är detta bastuhus en fröjd för både öga och själ.

– Tillverkad av högklassigt barrträd
– Värmebehandlad för extra hållbarhet och klar att användas
– Inkluderar en kraftfull Harvia elkamin på 11kW
– Rymlig interiör på 5,2 kvm, anpassad för 4-6 personer
– Generös takhöjd på cirka 2,6 meter
– Standarddörr placerad till höger, möjlighet att få den till vänster vid beställning
– Modern inredning med släta ytor och kontrasterande träslag
– Stämningsfull LED-belysning under lavarna
– Stora glasrutor för en öppen atmosfär och möjlighet till spektakulär utsikt
– Miljövänligt alternativ som bidrar till en hållbar livsstil

Bastuhus Nordic Misty Kirami är en investering i välbefinnande och kvalitetstid. Det är inte bara en plats för avkoppling och återhämtning, utan också en elegant tillägg till din trädgård som skapar en unik och lyxig atmosfär.

Ytterligare information

Vikt900 kg
Dimensioner230 × 230 × 255 cm

Kirami är ett framstående företag inom badtunnor och bastuhus och har etablerat sig som en ledande tillverkare av högkvalitativa produkter. Med över 20 års erfarenhet inom branschen har de blivit kända för sin expertis och innovativa design. Alfabryggan är nu stolt återförsäljare av Kiramis produkter.

Kirami erbjuder ett brett utbud av bastuhus som är perfekta för att skapa en avkopplande och lyxig bastuupplevelse. Deras bastuhus är tillverkade av högkvalitativa material och är noggrant designade för att erbjuda både komfort och stil. Med olika modeller och storlekar kan du hitta det bastuhus som passar dina behov och preferenser.

Genom att erbjuda Kiramis bastuhus i er e-handel visar ni er engagemang för att erbjuda högkvalitativa och pålitliga lösningar för era kunder. Dessa bastuhus är utformade för att ge en lyxig och avkopplande bastuupplevelse och är ett utmärkt val för alla som vill skapa en fristad för avkoppling och välbefinnande.

Som en etablerad leverantör och partner till Alfabryggan kan du lita på att Kirami erbjuder professionella och pålitliga produkter. Deras långa historia och expertis gör dem till en idealisk partner för alla dina behov av bastuhus.

Monteringsanvisning för Bastuhus Original Kirami

För att montera ditt Bastuhus Original Kirami, följ dessa steg:

1. **Förbered underlaget:** Se till att du har en jämn och stabil grund att placera bastuhuset på. Det kan vara en betongplatta, stenläggning eller annat hårt underlag som tål vikten av bastuhuset.

2. **Kontrollera delarna:** Öppna förpackningen och kontrollera att alla delar finns med och är oskadade. I förpackningen ska det finnas väggsektioner, takdelar, golvdelar, bastulavar, bastuaggregat med tillhörande skorsten och monteringstillbehör.

3. **Montera golvet:** Börja med att lägga ut golvet på det förberedda underlaget. Golvet brukar bestå av flera sektioner som enkelt hakas i varandra.

4. **Res väggarna:** När golvet är på plats, börja resa väggsektionerna. Dessa är oftast förmonterade och ska bara ställas upp och fästas vid golvet och varandra enligt anvisningarna.

5. **Sätt på taket:** Efter att väggarna är uppe, är det dags att montera taket. Taksektionerna lyfts på plats och fästs vid väggarna. Se till att taket blir ordentligt fastsatt och att det inte finns några glipor där vatten kan tränga in.

6. **Installera bastulavarna:** Nu är det dags att bygga ihop och installera bastulavarna enligt instruktionerna. Se till att de är stabila och säkert monterade.

7. **Installera bastuaggregatet:** Följ tillverkarens anvisningar för att installera bastuaggregatet. Kom ihåg att säkerheten är viktigast när det gäller el och värme.

8. **Montera skorstenen:** Skorstenen ska monteras och dras genom taket på angivet ställe. Använd de medföljande tätningarna för att undvika läckage.

9. **Gör en slutkontroll:** Gå igenom bastuhuset noggrant och kontrollera att allt är korrekt monterat och att det inte finns några skador.

10. **Njut av din bastu:** Efter att allt är klart är det bara att vänta på att bastun ska bli varm och sedan njuta!

Kom ihåg att alltid följa tillverkarens specifika instruktioner och rekommendationer för bästa resultat och säkerhet. Om du är osäker på något moment, tveka inte att kontakta en professionell för hjälp.

Kirami bastuhus representerar en perfekt kombination av avkoppling och miljötänk. Varje bastu är konstruerad med högkvalitativa material som inte bara garanterar lång hållbarhet utan också främjar energieffektivitet. Detta innebär att du kan njuta av din bastuupplevelse med ett lugnt samvete, vetandes att din avslappning inte sker på bekostnad av vår planet.

Kirami är stolta över att deras bastuhus är designade för att minimera miljöpåverkan. Genom att använda moderna tillverkningsmetoder och noggrant utvalda material säkerställer de att deras produkter uppfyller stränga miljöstandarder. Vårt engagemang för hållbarhet betyder att när du väljer ett Kirami bastuhus, bidrar du till en mer hållbar framtid samtidigt som du investerar i din egen hälsa och välbefinnande.

Att välja Kirami innebär att du väljer en leverantör som tar ansvar för både miljön och klimatet. Våra bastuhus är inte bara en plats för avslappning, utan också en symbol för en medveten livsstil. När du kopplar av i en av våra bastur, kan du vara säker på att du gör det i en miljö som är byggd med omtanke om naturen och framtida generationer. Låt oss tillsammans ta steget mot en grönare och mer hållbar vardag.


Do you want to hide this popup?