logo-alfabryggan-350×100

Produktpaket

Hög-Susanna™ T2

HÖG-SUSANNA T2 PRODUKTPAKET

Susanna bryggan är en tidlös, stilfull, praktisk och elegant villabadbrygga med stabila polyetenpontoner som ingår i ramen och som säkerställer stabilitet och lång livstid. Den går att komplettera med en sidokjol och med tillbehör som TT-pollare, badstege, el-stolpe, livräddningspaket, bryggringar mm. Detta paket innehåller 2st Hög-Susanna bryggor, 1st landgång och 1st hjälpponton. Detaljer om innehållet i paketet finns specificerade under avsnittet ’Innehåll’.

Innehåll:

Hög-Susanna™ 240x640cm bryggelement × 2

Hög-Susanna™ hjälp-ponton

Landgång med hjul 120x520cm

Hög-Susanna™ gångjärn för T&L-formad flytbrygga

Pris:

90 897 kr inkl. moms

Art.nr: Hög-Susanna-T2 Kategori: Ettiketter: , ,

Beskrivning

Hög-Susanna för en praktisk båt och badbrygga

Hög-Susanna är den idealiska lösningen för en mängd olika användningsområden, inklusive villor, sommarstugor samt bad- och båtbryggor. Den erbjuds även med en valfri sidokjol för ett komplett och estetiskt tilltalande utseende. Denna mångsidiga och robusta produkt är designad för att ge en hållbar konstruktion och flexibel design, anpassad för diverse behov vid vattnet. Med hundratals, om inte tusentals, leveranser sedan 1980-talet står Hög-Susanna som ett beprövat val som förenar estetik med funktionalitet för att förhöja din upplevelse vid vattnet.

Susanna-serien, erbjuder tre olika höjd- och modellalternativ – Låg, Hög, och Standard – samt de rymligare varianterna Hög-Susanna Xtra och Låg-Susanna Xtra, för att tillgodose alla tänkbara behov. Bryggorna kombinerar tidlös design med praktisk funktionalitet, vilket gör dem idealiska för både privat och offentligt bruk över hela Skandinavien.

Med möjlighet till olika konfigurationer, såsom L-, T-, eller I-formade strukturer, erbjuder Hög-Susanna ökad anpassningsbarhet och flexibilitet. De robusta polyetenpontonerna garanterar optimal bärkraft och stabilitet, vilket gör dem lämpliga för både umgänges-, bad- och båtbryggor. Till Hög-Susanna kan du även köpa till ett Förankringspaket för ankare och ett Landförankringspaket för förankring mot land. Separat landfäste i olika utformningar går också att köpa till.

Hög-Susanna lyfter fram miljövänliga, UV-beständiga och återvinningsbara polyetenpontoner som inte absorberar vatten eller avger plastpartiklar. Detta säkerställer minimal miljöpåverkan och en lång livslängd.

Ytterligare information

Hög-Susanna™ 240x640cm bryggelement

Vikt700 kg
Dimensioner640 × 240 × 85 cm
Storlek:

2,4m x 6,4m

Landgång med hjul 120x520cm

Vikt155 kg
Dimensioner520 × 150 × 40 cm

Hög-Susanna™ gångjärn för T&L-formad flytbrygga

Vikt6,9 kg
Dimensioner40 × 20 × 40 cm

Laaksos

Monteringsbeskrivning


Do you want to hide this popup?