logo-alfabryggan-350×100

Regel 50x95mm av returplast

Neulars regel 50x95mm av returplast är ett robust och miljövänligt val för dina byggprojekt. Tillverkad av 100% spårbar och återvunnen plast, erbjuder denna regel både hållbarhet och funktionalitet. Med sitt standardformat är den lika enkel att använda som traditionella träreglar och är perfekt för att skapa stabila konstruktioner och tjocka väggar. Regelns underhållsfria egenskaper gör den till ett kostnadseffektivt val på lång sikt. Välj mellan vårt sortiment av naturnära färger för att matcha din design och estetiska preferenser.

Pris:

335 kr403 kr inkl. moms

Pris: Per styck Art.nr: Regel 50x95mm Kategori: Etiketter: , ,

Beskrivning

REGEL 50X95MM AV RETURPLAST

Miljövänliga reglar av returplast – det hållbara valet för ditt byggprojekt och ett cirkulärt samhälle

Våra polyetenreglar är tillverkade av 100% återvunnen och spårbar plast, vilket gör den till ett utmärkt miljövänligt alternativ för ditt byggprojekt och bidrar till ett cirkulärt samhälle. Med sitt standardformat är den lika enkel att använda som traditionella träprodukter och passar perfekt för konstruktion av reglar, bärverk, ramar, plank, tjocka väggar och liknande konstruktioner. Materialets hållbarhet garanterar en lång livslängd och kräver minimalt underhåll. Genom att välja Neulars produkter stödjer du utvecklingen av ett hållbart samhälle där avfall blir en värdefull resurs.

Produktinformation

 • Färger: Grön, Svart, Brun, Grå
 • Längd: 3,0m alt. 3,6m per styck
 • Vikt: 3,6kg/m
 • Pall vid 3,0m längd: 108st, totalvikt 1221kg, höjd 600mm
 • Pall vid 3,6m längd : 96st, totalvikt 1229kg, höjd 550mm

 

Fördelar med Neulars returplastprodukter

 • 100% återvunnet material: Tillverkat av återvunnen spårbart hushållsplast, vilket minskar behovet av nya råvaror och främjar ett cirkulärt samhälle.
 • Enkel montering: Materialet kan bearbetas som trä och vanliga verktyg kan användas.
 • Beständigt utseende: UV-skyddat material som inte bleknar och är fläckresistent mot exempelvis vin och olja.
 • Halksäkerhet: Ger bra grepp även under våta förhållanden.
 • Vattentålighet: Absorberar minimalt med fukt och vatten (0,17%).
 • Bearbetningsmöjligheter: Kan sågas, skruvas och slipas med standardverktyg.
 • Säkerhet: Splittras inte och är giftfritt.
 • Lätt att rengöra: Står emot mögel och kan rengöras med högtryckstvätt.
 • Hållbarhet: Användningen av återvunnet material minskar behovet av nya naturresurser, minimerar miljöpåverkan och bidrar till ett cirkulärt samhälle.
 • Underhållsfri: Kräver mycket lite underhåll jämfört med traditionella byggmaterial.
 • Miljöengagemang: Att välja Neular bidrar till att minska plastavfall, stöder en mer hållbar byggindustri och främjar utvecklingen av ett cirkulärt samhälle.
 • 100% återvinningsbar: Använda reglar och brädor och restprodukter kan återvinnas helt och användas igen och igen, vilket är en viktig del av ett cirkulärt samhälle.

 

Välj Neular för en hållbar framtid och ett cirkulärt samhälle

Neulars produkter är inte bara ett miljömedvetet val utan erbjuder också estetiska och praktiska fördelar för ditt projekt. Genom att välja Neular bidrar du till utvecklingen av ett cirkulärt samhälle där avfall blir en värdefull resurs. Oavsett om det gäller en ny brygga eller renovering av en befintlig terrass, är Neulars produkter designade för att möta dina behov och överträffa dina förväntningar.

Välj Neular för ditt nästa byggprojekt och investera i en hållbar framtid och ett cirkulärt samhälle. Tillsammans kan vi bidra till en värld där varje val gynnar planetens välmående och där avfall blir en tillgång.

neular-maintenance-free-and-lasts-forever

Ytterligare information

ViktN/A
DimensionerN/A
FÄRG:

Grön, Svart, Brun, Grå

LÄNGD:

3m, 3,6m

Neular – Banbrytande Miljövänliga Byggmaterial

Neular är resultatet av en passionerad strävan efter att revolutionera materialbranschen. Med rötter i en vision om hållbarhet och innovation har företaget blivit en pionjär inom tillverkning av miljövänliga material. Grundat med en stark tro på att göra skillnad för både människor och planeten, har Neulars produkter blivit synonyma med överlägsen kvalitet och långvarig prestanda.

Neular är ett banbrytande företag specialiserat på att skapa miljövänliga byggmaterial från 100% återvunnet och spårbart plastavfall. Deras innovativa process förvandlar hushållens plastavfall till högkvalitativa produkter lämpliga för brygg- och byggbranschen, såsom däck, staket, väggar och mycket mer. Genom att välja Neulars produkter bidrar du till utvecklingen av ett cirkulärt samhälle där avfall blir en värdefull resurs.

Alla Neulars produkter är tillverkade av helt återvunna material och kan i sin tur återvinnas fullständigt. De har utvecklat en produktserie som kräver minimalt underhåll samtidigt som de erbjuder exceptionell hållbarhet. Neular Decking, till exempel, erbjuder halkfria och klimatbeständiga däcksplankor som håller i decennier utan behov av regelbundet underhåll. Neular Wall är perfekt för att bygga kostnadseffektiva stödmurar och ljudbarriärer med lågt underhållskrav. Neular Infra-produkterna är strukturella element designade för att tåla alla typer av väderförhållanden, och Neular Varia-serien representerar ett samarbete med producenter och arkitekter för att utforska nya användningsområden och applikationer för deras teknologi.

Neulars produkter är ett uttryck för deras engagemang för att minska koldioxidavtrycket och främja en mer hållbar byggindustri. Genom att välja Neulars produkter bidrar du inte bara till en grönare framtid utan också till en hållbar och långvarig konstruktion.

AlfaBryggan är stolt återförsäljare av Neulars produkter. Besök vår e-handel för att se hela sortimentet av Neulars produkter och kontakta oss gärna för ytterligare information om hur du kan integrera dessa miljövänliga material i ditt nästa byggprojekt och bli en del av den cirkulära ekonomin.

Montering: Enkel Installation av Neular-Produkter

Monteringen av Neular-plankor och reglar är enkel och påminner om arbetet med traditionellt trä. Här är några steg som bör följas när du bearbetar och monterar Neular-produkter:

1. Förberedelse

Kontrollera att du har rätt verktyg och utrustning för att bearbeta och montera Neular-plankor och reglar. Du kan använda vanliga verktyg för träbearbetning såsom såg, borr och skruvdragare.

2. Bearbetning

Neular-plankor och reglar kan bearbetas precis som trä. Du kan såga dem till önskad längd och forma efter behov. Använd alltid lämpliga skyddsåtgärder, som skyddsglasögon och hörselskydd, vid bearbetning.

3. Montering

Använd standardfästen och skruvar för trä för att montera Neular-plankor och reglar. Fäst plankorna eller reglarna på den önskade ytan med hjälp av skruvar och en skruvdragare, och se till att skruvarna är ordentligt åtdragna för stabilitet och hållbarhet. För däcksplankor finns det extra tillbehör i form av clips i rostfritt stål eller plast för montering så att skruvarna inte syns.

Viktigt att notera: Neular-produkter har en termisk expansion på 0,069 mm per meter per grad av temperaturförändring. Därför rekommenderas det att om man använder skruv genom plankan bör man förborra med en något större diameter än skruven, samt att montera reglar med en c/c-avstånd på 400 mm för att tillåta materialet att expandera och kontrahera utan att orsaka spänningar eller deformationer.

4. Underhåll

Neular kräver minimalt underhåll. Det behöver inte målas, lackeras eller behandlas regelbundet. Materialet är motståndskraftigt mot väderförhållanden, smuts och skadedjur, vilket gör det idealiskt för utomhusbruk.

Genom att följa dessa steg kan du på ett enkelt sätt bearbeta och montera Neular-plankor och reglar likt trä, men med fördelen av ett hållbart och underhållsfritt material som ger långvarig prestanda och estetik. Med Neular får du inte bara ett miljövänligt alternativ, utan också en produkt som är enkel att arbeta med och som kommer att hålla i många år framöver.

Varför Neular är Framtidens Val

En revolutionerande lösning för hållbart byggande

I en värld där miljön står i centrum presenterar Neular en revolutionerande lösning för hållbart byggande genom att kombinera innovation med miljöansvar. Neulars material är inte bara en produkt av återvinning; det är en symbol för en cirkulär framtid där användningen av naturliga resurser minimeras och produkter skapas för att ha en positiv inverkan på vår planet.

Återvinning av svår och smutsig plast

Neulars patenterade process återvinner den svåra och smutsiga plasten från hushållen, kombinerat med restmaterial från elektronik och matindustrin – långt ifrån den vanliga PET/PVC-plasten. Detta resulterar i en imponerande Environmental Product Declaration (EPD), med ett A1-A3-resultat på 0,703 kg CO2eq per 1 kg produkt – en koldioxidbelastning som är jämförbar med tillverkningen av träprodukter inom samma bransch. Detta understryker Neulars engagemang för att minska koldioxidavtrycket och främja en mer hållbar byggindustri.

Överlägsna egenskaper och återanvändbarhet

Neulars produkter erbjuder överlägsna egenskaper som åldersbeständighet, UV-beständighet, oljetålighet och återanvändbarhet, vilket gör dem överlägsna jämfört med traditionella byggmaterial. Dessutom kan Neular-material återvinnas, återanvändas och till och med användas som bränsle vid livscykelns slut, vilket ger dem en unik position inom hållbara bygglösningar.

Långvarig hållbarhet och minimalt underhåll

Produkter som Neulars Decking Boards och Wall-produkter erbjuder långvarig hållbarhet med minimalt underhåll, vilket innebär att deras livslängd överskrider den för konventionella trämaterial. De är en perfekt ersättning för tryckimpregnerat trä, som många kommuner börjat fasa ut på grund av dess långsiktiga effekter på miljön. Samtidigt hanteras Neular-material lika enkelt som trä; de kan sågas, skruvas och bearbetas med vanliga handverktyg, vilket gör dem till ett flexibelt alternativ för alla typer av projekt.

Unika historier och 100% återvunnet ursprung

Varje bräda, stolpe och planka från Neular bär på unika historier; de små färgvariationerna, metallfläckarna eller den sällsynta orangea pricken är inte defekter, utan stoltserar med sitt 100% återvunna ursprung. Och den distinkta lukten? Den är inte bara nyhetens charm, det är doften av framtidens miljölösningar.

Investering i en hållbar framtid

Att välja Neular innebär inte bara ett steg mot grönare byggmetoder; det är också en investering i den långsiktiga hållbarheten av våra gemensamma resurser. Med varje Neular-produkt bidrar vi till en minskning av utsläpp, bevarande av naturliga habitat och en övergripande förbättring av miljökvaliteten.

AlfaBryggan är stolta över att erbjuda Neular – ett material som inte bara uppfyller de tekniska kraven för dagens byggprojekt utan också de etiska krav som framtidens generationer kommer att tacka oss för. Genom att välja produkter från Neular, kan vi tillsammans bygga hållbara, vackra miljöer som står testet av tid utan att kompromissa med vårt planetära ansvar. Välj Neular för en miljösmart framtid!


Do you want to hide this popup?