logo-alfabryggan-350×100

Batterilåda för båtslip

Skydda ditt batteri och förhöj din båtslip med vår robusta batterilåda i aluminium. Elegant design möter praktisk funktionalitet, perfekt för att hålla din eldrivna vinschutrustning säker. Låsbar och väderbeständig, den är en oumbärlig tillägg till din EasyBoatRoller-uppsättning. Enkel installation och kompatibilitet med Winch Max gör detta till ett smart val för den medvetna båtägaren.

Pris:

3 889 kr inkl. moms

Beskrivning

Produktbeskrivning: Batterilåda i Aluminium för Båtslip

Förhöj utseendet och funktionaliteten på din båtslip med vår eleganta batterilåda i aluminium. Denna låda är inte bara en praktisk lösning för att skydda ditt batteri till den eldrivna vinschen, utan dess stilrena design bidrar även till att öka värdet på din båtplats. Tillverkad med samma höga kvalitet som resten av EasyBoatRoller-serien, garanterar denna batterilåda att din elektriska utrustning hålls säker från väder och vind.

Passande för Winch Max och andra liknande vinschar, erbjuder denna batterilåda en smidig installation där du kan montera vinschen, batteriet, laddaren och all elektronik på ett och samma ställe. Med möjlighet till låsning kan du vara trygg i att din utrustning är skyddad mot regn, smuts och obehöriga.

Egenskaper:
– Tillverkad av hållbart aluminium
– Skyddar batteri och elektronik
– Låsbar för ökad säkerhet
– Kompatibel med Winch Max och andra vinschar
– Enkel att installera

Investera i denna batterilåda för att säkerställa att din båtslip förblir både funktionell och attraktiv år efter år. Perfekt för alla som värdesätter kvalitet och design i sin marina utrustning.

Ytterligare information

Vikt15 kg
Dimensioner100 × 29 × 24 cm

Autorobot Oy/EasyBoatRoller

Autorobot Finland Oy är en världsledande leverantör med över fyra decenniers erfarenhet inom bilkollisionsskadebranschen. Företaget har etablerat sig som en pionjär i branschen med export till över 70 länder och ett imponerande antal över 100 patent och utmärkelser.

Under varumärket EasyBoatRoller erbjuder Autorobot innovativa och högkvalitativa båtslipar, som bygger på mer än 20 års expertis. Deras båtslipar är revolutionerande för smidig sjösättning och upptagning av båtar, med en fjärrkontroll som eliminerar behovet av fysisk ansträngning och är skonsam mot både besättning och miljö.

Bland deras framstående produkter finns Båtvagn Roller X, en robust och pålitlig lösning för säker transport och förvaring av båtar. Dess unika konstruktion med kraftiga hjul gör det möjligt att hantera båtar även där rälsbaserade båtslipar inte kan användas, och dess vinschfunktion är idealisk för platser med otillräcklig lutning eller ojämnt underlag.

När du väljer produkter från Autorobot Oy/EasyBoatRoller får du tillgång till deras omfattande kunskap och kvalitativa lösningar för båthantering. Deras produkter är designade för att förenkla båtlivet och skydda din båt mot onödigt slitage.

Alfabryggan är stolt över att vara en officiell återförsäljare av Autorobot Oy/EasyBoatRollers produkter i Sverige sedan 2013. Vi erbjuder en fullständig produktlinje i vår e-handel och står redo att assistera dig med alla dina frågor och behov. Välj Alfabryggan för de bästa lösningarna inom båtslipning och båtvagnar av högsta kvalitet.

Monteringsanvisning för båtslip

1. Välj en lämplig plats där underlaget är jämnt och stabilt.
2. Kontrollera att alla delar och verktyg finns tillgängliga. Det är bäst att två personer arbetar tillsammans.
3. Börja med att sätta ihop räls och balkar enligt instruktionerna. Använd kryssmätning för att säkerställa räta vinklar och dra åt alla skruvar och bultar väl.
4. Fäst flytelement på rälsen för att underlätta placeringen i vattnet.
5. Skjut försiktigt ner rälsen i vattnet och ge extra stöd vid behov enligt tillverkarens anvisningar.
6. Ta bort flytelementen så att rälsen sjunker till botten.
7. Fortsätt bygga rälsen uppåt till önskad längd.
8. Installera stödben på balkarna för extra stabilitet och använd stödplattor om nödvändigt.
9. Montera båtvagnen och sidostolparna samt vinschen.
10. Justera båtslipen så att den är nivellerad och smidig att använda.
11. Gör en slutkontroll av alla komponenter.
12. Testa båtslipen med båten för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

För detaljerade steg-för-steg-instruktioner, ladda ner den fullständiga monteringsmanualen i PDF-format. Det rekommenderas också att titta på bilder av monteringsprocessen som finns tillgängliga online för visuell guidning.


Do you want to hide this popup?