logo-alfabryggan-350×100

Förlängning båtslip VB-500

Förläng enkelt din båtslip VB-500 med dessa praktiska förlängningsrör. Med en längd på 2,80 meter och en vikt på endast ca 18 kg är de enkla att hantera och installera. Tillverkade i slitstark HDPE-plast, är de perfekta för att anpassa båtslipen till långgrunda stränder och säkerställa att din båt alltid når vattnet.

Pris:

3 944 kr inkl. moms

Art.nr: V-00112 Kategori:

Beskrivning

Maximera din båtslips potential med vår 2,8m förlängning till VB-500. Dessa lätthanterliga förlängningsrör i polyeten väger bara ca 18 kg och är enkla att installera, vilket gör dem perfekta för att anpassa din båtslip till även de mest långgrunda stränder. Tillverkade av hållbar HDPE-plast, garanterar de att din båt når vattnet utan problem. Kompatibla med VB-500M Båtslip M, dessa förlängningsrör är den idealiska lösningen för att säkerställa enkel och säker hantering av din båt upp till 500 kg, i alla marina miljöer.

Ytterligare information

Vikt30 kg
Dimensioner280 × 40 × 40 cm

Vår leverantör av VB båtslipar är ett familjeägt företag som brinner för polyeten, precis som vi gör. Med en lång och gedigen erfarenhet av detta mångsidiga material har de under de senaste åren utvecklat en innovativ och smart båtslip som inte bara är vänlig mot miljön, utan också otroligt motståndskraftig mot UV-strålning, salt, oljor och is. Deras båtslipar är tillverkade av hållbara polyetenrör som vid livscykelns slut kan återanvändas eller återvinnas, vilket minskar miljöpåverkan.

Dessa båtslipar är designade för att vara användarvänliga med sin lätta montering och flexibilitet att enkelt flyttas tack vare deras delbara konstruktion. Vi är glada att kunna presentera deras sortiment som inkluderar fem olika modeller, anpassade för att passa en mängd olika båttyper och användningsområden. Vare sig du behöver en slip för din jetski, en VB-150 med eller utan vinsch, en VB-250S eller en VB-500M, har vi en lösning som passar dina behov.

Polyetenrören som används i dessa båtslipar är inte bara hållbara och underhållsfria, utan också lätta, vilket gör dem till ett idealiskt val för båtägare som söker en pålitlig och långsiktig lösning för sina båtar. Utforska hela vårt utbud och hitta den perfekta båtslipen för just ditt ändamål.


Do you want to hide this popup?