logo-alfabryggan-350×100

POM hjul, dubbla hjulpar med smörjnippel

Förbättra din båtslip med våra POM-hjul i två-pack, utrustade med smörjnippel för enkel underhåll och förlängd livslängd. Dessa dubbla hjulpar hanterar tyngre belastningar och är designade för att motstå korrosion och slitage i marina miljöer. Regelbunden smörjning säkerställer konsekvent prestanda, och den robusta konstruktionen erbjuder ökad stabilitet. Enkel installation gör dessa hjul till ett pålitligt val för effektiv och hållbar båthantering. Investera i dessa hållbara POM-hjul för optimal funktion av din båtslip.

Pris:

6 135 kr inkl. moms

Beskrivning

POM Hjul, Dubbla Hjulpar med Smörjnippel

Uppgradera din båtslip med dessa högkvalitativa POM-hjul, som säljs i två-pack för att ge dig en komplett lösning för en smidigare och mer hållbar förflyttning av din båt. Dessa dubbla hjulpar är utrustade med smörjnippel, vilket skiljer dem från standard nylonhjul med helt förslutna lager. Smörjnippeln tillåter regelbunden underhåll och smörjning, vilket förlänger hjulens livslängd och säkerställer konsekvent prestanda över tid.

Dessa POM-hjul är designade för att tåla tuffa marina förhållanden och erbjuder en robust konstruktion som kan hantera tyngre belastningar utan problem. Med enkel installation och möjlighet till regelbunden underhåll blir dessa hjul ett pålitligt val för alla båtägare som vill ha en hållbar och effektiv lösning för sina båtslipar.

Egenskaper:
– Säljes i två-pack
– Dubbla hjulpar för ökad stabilitet och viktfordelning
– Smörjnippel för enkel underhåll och smörjning
– Tillverkade av slitstarkt POM-material
– Designade för att motstå korrosion och slitage

Investera i dessa POM-hjul med smörjnippel för att säkerställa att din båtslip alltid fungerar optimalt och för att underlätta hanteringen av din båt.

Autorobot Oy/EasyBoatRoller

Autorobot Finland Oy är en världsledande leverantör med över fyra decenniers erfarenhet inom bilkollisionsskadebranschen. Företaget har etablerat sig som en pionjär i branschen med export till över 70 länder och ett imponerande antal över 100 patent och utmärkelser.

Under varumärket EasyBoatRoller erbjuder Autorobot innovativa och högkvalitativa båtslipar, som bygger på mer än 20 års expertis. Deras båtslipar är revolutionerande för smidig sjösättning och upptagning av båtar, med en fjärrkontroll som eliminerar behovet av fysisk ansträngning och är skonsam mot både besättning och miljö.

Bland deras framstående produkter finns Båtvagn Roller X, en robust och pålitlig lösning för säker transport och förvaring av båtar. Dess unika konstruktion med kraftiga hjul gör det möjligt att hantera båtar även där rälsbaserade båtslipar inte kan användas, och dess vinschfunktion är idealisk för platser med otillräcklig lutning eller ojämnt underlag.

När du väljer produkter från Autorobot Oy/EasyBoatRoller får du tillgång till deras omfattande kunskap och kvalitativa lösningar för båthantering. Deras produkter är designade för att förenkla båtlivet och skydda din båt mot onödigt slitage.

Alfabryggan är stolt över att vara en officiell återförsäljare av Autorobot Oy/EasyBoatRollers produkter i Sverige sedan 2013. Vi erbjuder en fullständig produktlinje i vår e-handel och står redo att assistera dig med alla dina frågor och behov. Välj Alfabryggan för de bästa lösningarna inom båtslipning och båtvagnar av högsta kvalitet.

Monteringsanvisning för båtslip

1. Välj en lämplig plats där underlaget är jämnt och stabilt.
2. Kontrollera att alla delar och verktyg finns tillgängliga. Det är bäst att två personer arbetar tillsammans.
3. Börja med att sätta ihop räls och balkar enligt instruktionerna. Använd kryssmätning för att säkerställa räta vinklar och dra åt alla skruvar och bultar väl.
4. Fäst flytelement på rälsen för att underlätta placeringen i vattnet.
5. Skjut försiktigt ner rälsen i vattnet och ge extra stöd vid behov enligt tillverkarens anvisningar.
6. Ta bort flytelementen så att rälsen sjunker till botten.
7. Fortsätt bygga rälsen uppåt till önskad längd.
8. Installera stödben på balkarna för extra stabilitet och använd stödplattor om nödvändigt.
9. Montera båtvagnen och sidostolparna samt vinschen.
10. Justera båtslipen så att den är nivellerad och smidig att använda.
11. Gör en slutkontroll av alla komponenter.
12. Testa båtslipen med båten för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

För detaljerade steg-för-steg-instruktioner, ladda ner den fullständiga monteringsmanualen i PDF-format. Det rekommenderas också att titta på bilder av monteringsprocessen som finns tillgängliga online för visuell guidning.


Do you want to hide this popup?