logo-alfabryggan-350×100

Trådlös fjärrkontroll WinchMax

Förbättrad Fjärrkontroll för Båtslipar

Uppgradera din båtslip-upplevelse med vår förbättrade fjärrkontroll som erbjuder en utökad räckvidd på upp till 50 meter. Idealisk för situationer där din båt är förtöjd i en avlägsen vik eller placerad längre upp på stranden än vad standardfjärrkontrollen tillåter. Denna fjärrkontroll säkerställer att du alltid har kontroll över din båtslip, oavsett avstånd.

Pris:

1 794 kr inkl. moms

Beskrivning

Fjärrkontroll för Båtslipar

Uppgradera din båtslip med denna avancerade fjärrkontroll som är kompatibel med alla Autorobot båtslipar utrustade med el-vinschen WinchMax Military. Med en imponerande räckvidd på cirka 50 meter ger denna fjärrkontroll dig friheten att manövrera din båt även när den befinner sig inne i en vik eller längre upp på stranden än vad standardkontrollen tillåter.

El-vinschen Winchmax Military är känd för sin kraftfulla dragkapacitet på 6100 kg/13500 lbs och är utrustad med ett slitstarkt Dyneema-rep, vilket garanterar en säker och effektiv hantering av din båt. Den trådlösa fjärrkontrollen är designad för att vara användarvänlig och pålitlig, så att du kan fokusera på att njuta av din tid på vattnet utan bekymmer.

Observera att batteri inte ingår i detta fjärrkontrollset. Välj denna fjärrkontroll för en problemfri upplevelse och ökad bekvämlighet vid hantering av din båtslip.

Egenskaper:
– Kompatibel med alla Autorobot båtslipar med el-vinsch WinchMax Military
– Ökad räckvidd på upp till 50 meter
– Idealisk för båtar placerade längre från standardposition
– Kraftfull WinchMax Military vinsch med 6100 kg/13500 lbs kapacitet
– Slitstarkt Dyneema-rep för säker hantering
– Trådlös fjärrkontroll för användarvänlighet och pålitlighet
– Batteri till fjärrkontrollen ingår ej

Förbättra din båtslipupplevelse idag med denna högkvalitativa fjärrkontroll och njut av enkel och effektiv kontroll över din båt, oavsett var du befinner dig.

Autorobot Oy/EasyBoatRoller

Autorobot Finland Oy är en världsledande leverantör med över fyra decenniers erfarenhet inom bilkollisionsskadebranschen. Företaget har etablerat sig som en pionjär i branschen med export till över 70 länder och ett imponerande antal över 100 patent och utmärkelser.

Under varumärket EasyBoatRoller erbjuder Autorobot innovativa och högkvalitativa båtslipar, som bygger på mer än 20 års expertis. Deras båtslipar är revolutionerande för smidig sjösättning och upptagning av båtar, med en fjärrkontroll som eliminerar behovet av fysisk ansträngning och är skonsam mot både besättning och miljö.

Bland deras framstående produkter finns Båtvagn Roller X, en robust och pålitlig lösning för säker transport och förvaring av båtar. Dess unika konstruktion med kraftiga hjul gör det möjligt att hantera båtar även där rälsbaserade båtslipar inte kan användas, och dess vinschfunktion är idealisk för platser med otillräcklig lutning eller ojämnt underlag.

När du väljer produkter från Autorobot Oy/EasyBoatRoller får du tillgång till deras omfattande kunskap och kvalitativa lösningar för båthantering. Deras produkter är designade för att förenkla båtlivet och skydda din båt mot onödigt slitage.

Alfabryggan är stolt över att vara en officiell återförsäljare av Autorobot Oy/EasyBoatRollers produkter i Sverige sedan 2013. Vi erbjuder en fullständig produktlinje i vår e-handel och står redo att assistera dig med alla dina frågor och behov. Välj Alfabryggan för de bästa lösningarna inom båtslipning och båtvagnar av högsta kvalitet.

Monteringsanvisning för båtslip

1. Välj en lämplig plats där underlaget är jämnt och stabilt.
2. Kontrollera att alla delar och verktyg finns tillgängliga. Det är bäst att två personer arbetar tillsammans.
3. Börja med att sätta ihop räls och balkar enligt instruktionerna. Använd kryssmätning för att säkerställa räta vinklar och dra åt alla skruvar och bultar väl.
4. Fäst flytelement på rälsen för att underlätta placeringen i vattnet.
5. Skjut försiktigt ner rälsen i vattnet och ge extra stöd vid behov enligt tillverkarens anvisningar.
6. Ta bort flytelementen så att rälsen sjunker till botten.
7. Fortsätt bygga rälsen uppåt till önskad längd.
8. Installera stödben på balkarna för extra stabilitet och använd stödplattor om nödvändigt.
9. Montera båtvagnen och sidostolparna samt vinschen.
10. Justera båtslipen så att den är nivellerad och smidig att använda.
11. Gör en slutkontroll av alla komponenter.
12. Testa båtslipen med båten för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

För detaljerade steg-för-steg-instruktioner, ladda ner den fullständiga monteringsmanualen i PDF-format. Det rekommenderas också att titta på bilder av monteringsprocessen som finns tillgängliga online för visuell guidning.


Do you want to hide this popup?