logo-alfabryggan-350×100

VR-JetE båtslip för Jetski

EasyBoatRoller VR-Jet är en slitstark och användarvänlig slip för din jetski. Den är konstruerad för att underlätta sjösättning och upptagning med hjälp av en trådlös fjärrkontroll, vilket gör processen smidig och bekymmersfri. Sidoguiderna och stötdämparna ser till att din vattenskoter är skyddad och korrekt positionerad varje gång.

Tillverkad i varmförzinkat stål, är VR-Jet tålig nog för alla typer av väder, inklusive saltvattenmiljöer. Dess långvariga design kräver minimalt underhåll, vilket gör den till en kostnadseffektiv lösning för jetski-entusiaster.

VR-Jet kommer komplett med praktiska tillbehör som elektrisk vinsch och justerbara sidoguider. För ytterligare anpassning finns även extra tillval som skyddslåda och solpanels-set. Välj EasyBoatRoller VR-Jet för en enkel och säker hantering av din vattenskoter.

Pris:

40 021 kr inkl. moms


Beskrivning

VR-Jet är en praktisk och användarvänlig slip för jetski som är perfekt för att enkelt sjösätta och ta upp din vattenskoter. Med hjälp av fjärrkontrollen kan du smidigt ta upp jetskin från vattnet och sjösätta med bara ett knapptryck, samtidigt som du sitter bekvämt ombord. Vid upptagning angörs jetskin varsamt på vagnen vilket förhindrar friktion eller repor på dess undersida. Även vid sidovindar styr sidoguiderna jetskin smidigt in på vagnen.

När vattenskotern är på vagnen behöver du inte oroa dig för vind eller oväder. Jetskin förblir säkert på plats på under alla väderförhållanden, och dess undersida hålls torr och ren utan påväxt.

Utrustningen inkluderar:

– Räls: Monteras från 2 meters moduler (längd från 8 meter)

– Trappa: Förtrappa som rör sig med vagnen

– Sidoguider: Fyra justerbara sidoguider (2 korta, 2 långa)

– Vinsch: Elektrisk vinsch Warrior Ninja 2040 kg/4500 lbs med Dyneema-rep och trådlöst fjärrkontroll (batteri ingår ej)

– Vagn: En vagn anpassad efter jetskins längd som rör sig på skenorna, bestående av två axlar med enkel nylonhjul (2 + 2), två längsgående plankor och 4 st MF-44 stötdämpare

Räckvidden för den standardfjärrkontrollen är cirka 15 meter. En fjärrkontroll med en räckvidd på 30 meter finns som tillval.

Som tillbehör finns bland annat skyddslåda för vinsch och batteri, solpanels-set och gångplattformar tillgängliga.

EasyBoatRoller VR-Jet är tillverkad av hållbart material och kräver minimalt underhåll. Ramen är tillverkad av varmvalsad stål som är varmförzinkad, vilket ger ett skyddande zinkskikt på ca 150 µm. Detta gör att jetski slipen även passar för saltstänkta marina miljöer. Slipen har inga delar som riskerar att rosta.

EasyBoatRoller jetski slip produceras i Finland och levereras med olika garantier för olika delar av utrustningen.

Med VR-Jet kan du njuta av en smidig och säker hantering av din jetski och vara trygg i vetskapen om att den är väl skyddad på båtslipen. Beställ din VR-Jet jetski båtslip idag och upplev fördelarna med enkelhet och bekvämlighet vid sjösättning och upptagning av din vattenskoter.

Ytterligare information

Vikt400 kg
Dimensioner400 × 200 × 100 cm

Autorobot Oy/EasyBoatRoller

Autorobot Finland Oy är en världsledande leverantör med över fyra decenniers erfarenhet inom bilkollisionsskadebranschen. Företaget har etablerat sig som en pionjär i branschen med export till över 70 länder och ett imponerande antal över 100 patent och utmärkelser.

Under varumärket EasyBoatRoller erbjuder Autorobot innovativa och högkvalitativa båtslipar, som bygger på mer än 20 års expertis. Deras båtslipar är revolutionerande för smidig sjösättning och upptagning av båtar, med en fjärrkontroll som eliminerar behovet av fysisk ansträngning och är skonsam mot både besättning och miljö.

Bland deras framstående produkter finns Båtvagn Roller X, en robust och pålitlig lösning för säker transport och förvaring av båtar. Dess unika konstruktion med kraftiga hjul gör det möjligt att hantera båtar även där rälsbaserade båtslipar inte kan användas, och dess vinschfunktion är idealisk för platser med otillräcklig lutning eller ojämnt underlag.

När du väljer produkter från Autorobot Oy/EasyBoatRoller får du tillgång till deras omfattande kunskap och kvalitativa lösningar för båthantering. Deras produkter är designade för att förenkla båtlivet och skydda din båt mot onödigt slitage.

Alfabryggan är stolt över att vara en officiell återförsäljare av Autorobot Oy/EasyBoatRollers produkter i Sverige sedan 2013. Vi erbjuder en fullständig produktlinje i vår e-handel och står redo att assistera dig med alla dina frågor och behov. Välj Alfabryggan för de bästa lösningarna inom båtslipning och båtvagnar av högsta kvalitet.

Monteringsanvisning för båtslip

1. Välj en lämplig plats där underlaget är jämnt och stabilt.
2. Kontrollera att alla delar och verktyg finns tillgängliga. Det är bäst att två personer arbetar tillsammans.
3. Börja med att sätta ihop räls och balkar enligt instruktionerna. Använd kryssmätning för att säkerställa räta vinklar och dra åt alla skruvar och bultar väl.
4. Fäst flytelement på rälsen för att underlätta placeringen i vattnet.
5. Skjut försiktigt ner rälsen i vattnet och ge extra stöd vid behov enligt tillverkarens anvisningar.
6. Ta bort flytelementen så att rälsen sjunker till botten.
7. Fortsätt bygga rälsen uppåt till önskad längd.
8. Installera stödben på balkarna för extra stabilitet och använd stödplattor om nödvändigt.
9. Montera båtvagnen och sidostolparna samt vinschen.
10. Justera båtslipen så att den är nivellerad och smidig att använda.
11. Gör en slutkontroll av alla komponenter.
12. Testa båtslipen med båten för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

För detaljerade steg-för-steg-instruktioner, ladda ner den fullständiga monteringsmanualen i PDF-format. Det rekommenderas också att titta på bilder av monteringsprocessen som finns tillgängliga online för visuell guidning.

EasyBoatRoller är en banbrytande och miljövänlig innovation för båtägare som vill förenkla processen att sjösätta och ta upp sin båt. Denna produkt eliminerar behovet av giftig bottenfärg, vilket bidrar till renare vatten och minskad påväxt på båtens skrov, vilket i sin tur leder till lägre bränsleförbrukning och bättre prestanda.
Förutom de miljömässiga fördelarna erbjuder EasyBoatRoller en praktisk lösning som minimerar riskerna för skador på både båten och den omgivande naturen, då den ersätter behovet av tunga lyftkranar och släpvagnar. Den robusta konstruktionen är motståndskraftig mot korrosion och UV-strålning, vilket säkerställer en lång livslängd och minskar frekvensen av underhåll och utbyte.
Vid användning av EasyBoatRoller undviks även potentiella utsläpp av oljor och bränslen i vattnet, vilket skyddar det marina ekosystemet från föroreningar. Genom att välja denna produkt tar du ett aktivt steg mot ett mer hållbart och ansvarsfullt båtliv.
EasyBoatRoller representerar en perfekt kombination av funktionalitet, hållbarhet och miljöhänsyn. Upptäck hela vårt sortiment av EasyBoatRoller i vår e-handel och ta del av fördelarna med en miljövänlig och effektiv lösning för din båt. För frågor eller mer information, tveka inte att kontakta oss.


Do you want to hide this popup?