logo-alfabryggan-350×100

Förtöjningsring 12x200mm

Säkra din båt med vår hållbara Förtöjningsring 12x200mm – en pålitlig lösning för alla typer av bryggor. Enkel att installera och designad för att stå emot marina miljöers utmaningar, är denna förtöjningsring ett måste för varje båtägare. Investera i en produkt som inte bara skyddar din båt, utan även bidrar till en hållbar miljö genom material som kan återvinnas.

Pris:

226 kr inkl. moms

Art.nr: VV15 Kategori: Etikett:

Beskrivning

Förtöjningsring 12x200mm är en oumbärlig produkt för dig som vill ha en säker och hållbar förtöjningslösning vid din flytbrygga, båtbrygga eller badbrygga. Denna robusta förtöjningsring är designad för att tåla de tuffa förhållanden som råder i marina miljöer och ger en pålitlig punkt för att förtöja din båt.

– Material: Högkvalitativt stål
– Godstjocklek: 12 mm
– Diameter på ring: 120 mm
– Bultlängd: 200 mm
– Gängstorlek: M12
– Gänglängd: 70 mm
– Innerdiameter på fästring: 31 mm
– Vikt: Cirka 0.6 kg

Fördelar:
– Lång livslängd tack vare robust konstruktion
– Enkel installation med genomgående bult
– Säker förtöjning för din båt
– Passar till de flesta bryggtyper

Miljöaspekt:
– Tillverkad i material som kan återvinnas
– Bidrar till en säker marin miljö genom att minska risken för att båtar driver iväg

Ytterligare information

Vikt1 kg
Dimensioner25 × 15 × 15 cm

Laakson Laiturit är en ledande leverantör av flytbryggor med en gedigen erfarenhet sedan 1980-talet. Som en betrodd partner till AlfaBryggan sedan 2009, har de etablerat sig som en pålitlig och kunnig aktör inom branschen, vars produkter nu även finns tillgängliga i vår e-handel.

Som ett typiskt finskt familjeföretag startade Laaksos sin resa inom VVS-branschen, vilket ledde dem in i bryggbranschen där de blev pionjärer med sina HD-polyetenpontoner. Dessa pontoner är extremt starka, UV-skyddade, stöttåliga, tål is och olja, och är helt fyllda med luft – en hållbar och miljövänlig lösning som inte krakelerar eller släpper ut plastpartiklar i havet, till skillnad från betongbryggor.

Laakson Laiturits sortiment omfattar allt från villabryggor till båt- och hamnbryggor samt badbryggor, inklusive tilläggsutrustning. Alla deras bryggor är noggrant designade och tillverkade för att uppfylla kundernas individuella behov och önskemål, vilket garanterar en personlig touch och hög funktionalitet.

Med en imponerande historia av framgångsrika leveranser till både privatpersoner och organisationer som kommuner och båtföreningar, är Laaksons flytbryggor synonyma med kvalitet, stabilitet och långvarighet. Som en väletablerad leverantör och partner till AlfaBryggan, står Laakson Laiturit för pålitlighet och professionalism, och deras långa erfarenhet och expertis gör dem till det självklara valet för alla dina bryggbehov.


Do you want to hide this popup?