logo-alfabryggan-350×100

Låg-Susanna™ gångjärn för T&L-formad flytbrygga

Förvandla din brygga med LÅG-SUSANNA™ Gångjärn och njut av enkelheten i att skapa en T-formad flytbrygga. Dessa robusta gångjärn garanterar en flexibel och hållbar design, perfekt för att anpassa din bryggplats. Välj en miljövänlig lösning som står emot tidens tand och förenklar ditt bryggbygge.

Pris:

1 076 kr inkl. moms

Art.nr: HMS23 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

LÅG-SUSANNA™ GÅNGJÄRN FÖR T-FORMAD FLYTBRYGGA

Skapa en funktionell och flexibel T-formad flytbrygga med våra LÅG-SUSANNA™ gångjärn. Dessa gångjärn är designade för att enkelt sammanfoga två Låg-Susanna™ bryggelement, där det ena fästet monteras på kortsidan av ett element och det andra på långsidan av ett annat. Med detta tillbehör kan du effektivt utöka din brygga och anpassa den efter dina behov.

Innehåll:
– 2 st Gångjärn
– 2 st Gångjärn T-form
– 14 st M10x80mm bultar
– 14 st M10 brickor
– 14 st M10 låsmuttrar
– 2 st M20x40mm bultar
– 2 st M20 låsmuttrar

Fördelar:
– Enkel installation
– Robust konstruktion
– Möjliggör flexibel bryggdesign
– Hög hållbarhet och lång livslängd

Miljö:
– Tillverkad i material som kan återvinnas
– Bidrar till en hållbar marina miljö

Vikt: 6,9 kg
Dimensioner: 40 × 20 × 40 cm

Välj LÅG-SUSANNA™ Gångjärn för en stabil och hållbar lösning som förenklar din bryggkonstruktion.

Ytterligare information

Vikt6,9 kg
Dimensioner40 × 20 × 40 cm

Laakson Laiturit är en ledande leverantör av flytbryggor med en gedigen erfarenhet sedan 1980-talet. Som en betrodd partner till AlfaBryggan sedan 2009, har de etablerat sig som en pålitlig och kunnig aktör inom branschen, vars produkter nu även finns tillgängliga i vår e-handel.

Som ett typiskt finskt familjeföretag startade Laaksos sin resa inom VVS-branschen, vilket ledde dem in i bryggbranschen där de blev pionjärer med sina HD-polyetenpontoner. Dessa pontoner är extremt starka, UV-skyddade, stöttåliga, tål is och olja, och är helt fyllda med luft – en hållbar och miljövänlig lösning som inte krakelerar eller släpper ut plastpartiklar i havet, till skillnad från betongbryggor.

Laakson Laiturits sortiment omfattar allt från villabryggor till båt- och hamnbryggor samt badbryggor, inklusive tilläggsutrustning. Alla deras bryggor är noggrant designade och tillverkade för att uppfylla kundernas individuella behov och önskemål, vilket garanterar en personlig touch och hög funktionalitet.

Med en imponerande historia av framgångsrika leveranser till både privatpersoner och organisationer som kommuner och båtföreningar, är Laaksons flytbryggor synonyma med kvalitet, stabilitet och långvarighet. Som en väletablerad leverantör och partner till AlfaBryggan, står Laakson Laiturit för pålitlighet och professionalism, och deras långa erfarenhet och expertis gör dem till det självklara valet för alla dina bryggbehov.


Do you want to hide this popup?