logo-alfabryggan-350×100

Polyetenhylsa till pålankare

Förstärk din brygga med vår slitstarka polyetenhylsa – enkel att installera och perfekt för stabil förankring. Vår hylsa är kompatibel med standardiserade skruvpålar, vilket garanterar en säker och hållbar lösning för din flytbrygga. Investera i en miljövänlig produkt med lång livslängd som minskar behovet av frekventa byten och bidrar till en hållbar marina konstruktion.

Pris:

Art.nr: AV70 Kategori: Etikett:

Beskrivning

Polyetenhylsan är en oumbärlig komponent för dig som vill säkra din flytbrygga eller badbrygga på ett pålitligt sätt. Denna hylsa är designad för att monteras på bryggan och används som infästning för de rör eller skruvpålar du har förankrat i botten. Den är perfekt att kombinera med våra bryggelement och andra tillbehör från vår tillbehörslista. Passar med våra kvalitetsskruvpålar vi har i produktsortimentet.

Produktfakta:
– Längd: 200 mm
– Bredd: 100 mm
– Tjocklek: 10 mm
– Håldiameter: 70 mm

Fördelar:
– Tillverkad av hållbart material
– Enkel att installera
– Ger en stabil och säker förankring av din brygga
– Kompatibel med standardiserade skruvpålar

Miljö:
– Tillverkad i återvinningsbar polyeten
– Lång livslängd minskar behovet av frekventa ersättningar
– Bidrar till en hållbar marina konstruktion

Ytterligare information

Vikt0,2 kg
Dimensioner20 × 10 × 1 cm

Laakson Laiturit är en ledande leverantör av flytbryggor med en gedigen erfarenhet sedan 1980-talet. Som en betrodd partner till AlfaBryggan sedan 2009, har de etablerat sig som en pålitlig och kunnig aktör inom branschen, vars produkter nu även finns tillgängliga i vår e-handel.

Som ett typiskt finskt familjeföretag startade Laaksos sin resa inom VVS-branschen, vilket ledde dem in i bryggbranschen där de blev pionjärer med sina HD-polyetenpontoner. Dessa pontoner är extremt starka, UV-skyddade, stöttåliga, tål is och olja, och är helt fyllda med luft – en hållbar och miljövänlig lösning som inte krakelerar eller släpper ut plastpartiklar i havet, till skillnad från betongbryggor.

Laakson Laiturits sortiment omfattar allt från villabryggor till båt- och hamnbryggor samt badbryggor, inklusive tilläggsutrustning. Alla deras bryggor är noggrant designade och tillverkade för att uppfylla kundernas individuella behov och önskemål, vilket garanterar en personlig touch och hög funktionalitet.

Med en imponerande historia av framgångsrika leveranser till både privatpersoner och organisationer som kommuner och båtföreningar, är Laaksons flytbryggor synonyma med kvalitet, stabilitet och långvarighet. Som en väletablerad leverantör och partner till AlfaBryggan, står Laakson Laiturit för pålitlighet och professionalism, och deras långa erfarenhet och expertis gör dem till det självklara valet för alla dina bryggbehov.


Do you want to hide this popup?