logo-alfabryggan-350×100

Schackel ej låsbar 10mm

Förstärk din flytbrygga med vår hållfasta 16mm schackel – en kritisk detalj för en säker och stabil förankring. Denna schackel är designad för att motstå de tuffaste marina förhållandena och säkerställer att din brygga står pall år efter år. Investera i kvalitet och miljömedvetenhet; välj vår schackel för en problemfri och hållbar sammankoppling av din bryggkonstruktion.

Pris:

56 kr inkl. moms

Art.nr: SAKK1 Kategori: Etikett:

Beskrivning

Denna schackel är en oumbärlig komponent för säker och stabil sammankoppling av din flytbrygga med landfäste. Med sin robusta konstruktion på 10mm tjocklek är den speciellt anpassad för att hantera de krafter som uppstår i kopplingen mellan kätting, flytbrygga och landfäste. Den är tillverkad för att tåla tuffa marina miljöer och garanterar en lång livslängd för din bryggkonstruktion.

– Material: Högkvalitativt stål
– Storlek: 10mm
– Användningsområde: Sammankoppling av kätting, flytbrygga och landfäste
– Antal per bryggelement: 6 stycken för landkättingar tillsammans med fjädrar.
– Prisinformation: Priset avser 1 styck

Fördelar:
– Ger en stark och hållbar sammankoppling
– Enkel att installera
– Lång livslängd och motståndskraftig mot korrosion
– Optimerar stabiliteten för din flytbrygga

Miljö:
– Tillverkad med hänsyn till miljön
– Kan återvinnas efter användning
– Bidrar till en säker och hållbar marina miljö

Laakson Laiturit är en ledande leverantör av flytbryggor med en gedigen erfarenhet sedan 1980-talet. Som en betrodd partner till AlfaBryggan sedan 2009, har de etablerat sig som en pålitlig och kunnig aktör inom branschen, vars produkter nu även finns tillgängliga i vår e-handel.

Som ett typiskt finskt familjeföretag startade Laaksos sin resa inom VVS-branschen, vilket ledde dem in i bryggbranschen där de blev pionjärer med sina HD-polyetenpontoner. Dessa pontoner är extremt starka, UV-skyddade, stöttåliga, tål is och olja, och är helt fyllda med luft – en hållbar och miljövänlig lösning som inte krakelerar eller släpper ut plastpartiklar i havet, till skillnad från betongbryggor.

Laakson Laiturits sortiment omfattar allt från villabryggor till båt- och hamnbryggor samt badbryggor, inklusive tilläggsutrustning. Alla deras bryggor är noggrant designade och tillverkade för att uppfylla kundernas individuella behov och önskemål, vilket garanterar en personlig touch och hög funktionalitet.

Med en imponerande historia av framgångsrika leveranser till både privatpersoner och organisationer som kommuner och båtföreningar, är Laaksons flytbryggor synonyma med kvalitet, stabilitet och långvarighet. Som en väletablerad leverantör och partner till AlfaBryggan, står Laakson Laiturit för pålitlighet och professionalism, och deras långa erfarenhet och expertis gör dem till det självklara valet för alla dina bryggbehov.


Do you want to hide this popup?