logo-alfabryggan-350×100

TT-pollare aluminium

Uppgradera din brygga med TT-pollaren i aluminium – en hållbar och estetisk lösning som står emot tuffa väderförhållanden. Denna lättinstallerade pollare kombinerar hög hållfasthet med låg vikt och korrosionsresistens, vilket gör den till ett smart val för både funktion och design. Välj en miljövänlig pollare med lång livslängd som bidrar till hållbar utveckling och minskad miljöpåverkan.

Pris:

548 kr inkl. moms

Art.nr: VV30 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

TT-pollare i Aluminium

TT-pollaren är en robust och hållbar pollare med en klassisk design som passar perfekt för marin användning. Tillverkad i gjuten homogen aluminium, erbjuder denna pollare en kombination av styrka och lång livslängd utan att kompromissa med estetiken.

– Längd: 255 mm
– Bredd: 80 mm
– Höjd: 90 mm
– Material: Gjuten homogen aluminium
– Design: TT

Fördelar:
– Hög hållfasthet och tålighet mot väder och vind
– Låg vikt jämfört med traditionella järnpollare
– Korrosionsresistent material som inte rostar
– Estetiskt tilltalande design som förhöjer båtplatsens utseende
– Enkel installation på bryggor och kajer

Miljö:
– Aluminium är ett återvinningsbart material som bidrar till en hållbar utveckling
– Lång livslängd minskar behovet av frekventa byten och därmed avfallsmängden
– Produktionen av aluminiumpollare har lägre miljöpåverkan än tillverkning av järnpollare

Ytterligare information

Vikt1 kg
Dimensioner30 × 10 × 12 cm

Laakson Laiturit är en ledande leverantör av flytbryggor med en gedigen erfarenhet sedan 1980-talet. Som en betrodd partner till AlfaBryggan sedan 2009, har de etablerat sig som en pålitlig och kunnig aktör inom branschen, vars produkter nu även finns tillgängliga i vår e-handel.

Som ett typiskt finskt familjeföretag startade Laaksos sin resa inom VVS-branschen, vilket ledde dem in i bryggbranschen där de blev pionjärer med sina HD-polyetenpontoner. Dessa pontoner är extremt starka, UV-skyddade, stöttåliga, tål is och olja, och är helt fyllda med luft – en hållbar och miljövänlig lösning som inte krakelerar eller släpper ut plastpartiklar i havet, till skillnad från betongbryggor.

Laakson Laiturits sortiment omfattar allt från villabryggor till båt- och hamnbryggor samt badbryggor, inklusive tilläggsutrustning. Alla deras bryggor är noggrant designade och tillverkade för att uppfylla kundernas individuella behov och önskemål, vilket garanterar en personlig touch och hög funktionalitet.

Med en imponerande historia av framgångsrika leveranser till både privatpersoner och organisationer som kommuner och båtföreningar, är Laaksons flytbryggor synonyma med kvalitet, stabilitet och långvarighet. Som en väletablerad leverantör och partner till AlfaBryggan, står Laakson Laiturit för pålitlighet och professionalism, och deras långa erfarenhet och expertis gör dem till det självklara valet för alla dina bryggbehov.


Do you want to hide this popup?