logo-alfabryggan-350×100

W1200 mittponton

Uppgradera ditt vattenprojekt med W1200 Mittponton – den robusta och pålitliga lösningen för alla dina flytande konstruktioner. Med sin höga bärighet och enkel installation är den perfekt för allt från flytande plattformar till kreativa vattenprojekt. Välj W1200 Mittponton för en stabil och hållbar grund som tar dina idéer till nya höjder, samtidigt som du bidrar till en grönare framtid.

Pris:

6 173 kr inkl. moms

Art.nr: w1200 middle Kategori: Etiketter: , ,

Beskrivning

Produktbeskrivning: W1200 MITTPONTON

W1200 Mittponton är en del av vår modulära W1200-serie, som erbjuder större storlek och högre bärighet jämfört med vår W800-serie. Denna ponton är utformad för att vara grunden i konstruktioner på vatten, perfekt för att bygga flytande plattformar eller andra farkoster.

– Modulponton från W1200-serien
– Högre bärighet än W800-serien
– Utgör grunden i bärigheten för vattenkonstruktioner
– Kompletteras med ponton-för eller ponton-bak för förbättrad vattenfärd
– Hög bärighet tack vare EPS-fyllning
– Låg egenvikt på endast 55 kg
– Bärighet på 1005 kg per enhet
– Mått: 1200x1200x940mm för hög upphöjning från vatten
– Leveranstid: 4-6 veckor
– Leveranspris varierar, kontakta för komplett slutpris baserat på leveransadress

Fördelar med W1200 Mittponton:
– Idealisk för robusta och krävande konstruktioner på vatten
– Enkel att hantera och installera trots sin storlek och kapacitet
– Flexibel användning för olika typer av flytande konstruktioner
– Ger stabilitet och säkerhet för din konstruktion

Miljöaspekter:
– EPS-fyllningen är hållbar och bidrar till pontonens långa livslängd
– Att bygga på vatten med dessa pontoner kan minska miljöpåverkan jämfört med traditionell byggnation
– Möjliggör skapandet av miljövänliga lösningar på vatten, såsom flytande trädgårdar eller solpanelssystem

Ytterligare information

Vikt55 kg
Dimensioner120 × 120 × 94 cm

Ukrhimplast är en ledande tillverkare som har etablerat sig som en expert på polyetenprodukter av hög kvalitet, med över 30 års erfarenhet i branschen. De har på senare år specialiserat sig på att utveckla pontoner för den marina miljön, vilket inkluderar innovativa lösningar för bryggor, pontonbåtar, husbåtar, arbetsplattformar och bastuflottar. Deras dedikation till produktutveckling och anpassningsbarhet har gjort dem till en föredragen partner inom marina applikationer.

AlfaBryggan är stolta över att ha varit återförsäljare för Ukrhimplasts pontonlösningar sedan 2017, och vi värdesätter deras engagemang för kvalitet och deras förmåga att leverera hållbara och pålitliga produkter. Med hjälp av avancerad teknik och moderna produktionsmetoder garanterar Ukrhimplast att deras pontoner inte bara möter utan överträffar kundernas förväntningar.

Vår samarbetsrelation med Ukrhimplast innebär att vi på AlfaBryggan kan erbjuda våra kunder ett brett utbud av pontonlösningar som är skräddarsydda för att möta specifika behov. Oavsett om det gäller kommersiella projekt eller privata installationer, står vi redo att leverera produkter som kombinerar funktionalitet med design och hållbarhet.

Att välja Ukrhimplast genom AlfaBryggan betyder att du investerar i en framtid där kvalitet och innovation går hand i hand. Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete och att leverera pontonlösningar som bidrar till framgångsrika projekt och nöjda kunder inom den marina sektorn.

Monteringsanvisning för Ukrhimplast Pontoner:

1. Förberedelse:
– Kontrollera att alla delar finns och att inga komponenter saknas.
– Se till att du har de nödvändiga verktygen redo för montering.

2. Montering med Ramverk:
– Placera ramverket på en stor, plan yta där du kan arbeta ostört.
– Om du är ensam, använd en truck för att lyfta och positionera sektionerna; om ni är flera, samarbeta för att vinkla upp varje sektion och koppla ihop dem.

3. Gör-Det-Själv Montering:
– Välj dimensionerade reglar som passar den tänkta lasten och användningen av din flotte.
– Följ den medföljande skissen för att bygga en stabil ram.

4. Fäst Ramen:
– När ramen är färdig, fäst den på pontonerna enligt anvisningarna.
– Kontrollera att alla fästelement är ordentligt åtdragna.

5. Däcksbyggnad:
– Bygg däcket ovanpå ramen med valt material som passar flottens ändamål.

6. Slutkontroll:
– Gör en sista noggrann kontroll för att säkerställa att allt är korrekt monterat.
– Nu är din pontonflotte redo för sjösättning och användning.

Kom ihåg att alltid följa lokala säkerhetsregler och rekommendationer när du använder din flotte på vattnet.

Ukrhimplasts rotationsgjutna polyetenpontoner är ett miljövänligt val för den medvetna konsumenten. Tillverkningsprocessen av rotationsgjutning innebär minimalt spill och låg energiförbrukning, vilket bidrar till en lägre miljöpåverkan. Polyeten som material är dessutom helt återvinningsbart, till skillnad från betongpontoner som kan läcka ut cellplast i våra hav, vilket innebär att pontonerna kan få ett nytt liv efter sin livslängd istället för att bli avfall.

Dessa pontoner är designade för att vara hållbara och kräver minimalt underhåll, vilket leder till mindre behov av skadliga kemikalier för rengöring och underhåll. Det robusta materialet tål tuffa väderförhållanden och motstår korrosion, vilket minskar risken för miljöskador orsakade av rost och förfall. Detta gör dem till ett hållbart alternativ för marina konstruktioner.

Att välja Ukrhimplasts polyetenpontoner är också ett steg mot att minska koldioxidavtrycket. Genom att använda lätta men starka material minskas bränsleförbrukningen vid transport av pontonerna, vilket i sin tur leder till lägre utsläpp av växthusgaser. Deras långa livslängd innebär även att behovet av frekventa ersättningar minskar, vilket ytterligare bidrar till en hållbar utveckling och skydd av vårt klimat.


Do you want to hide this popup?