logo-alfabryggan-350×100

HYR Maskinell rotator

För att göra ditt projekt med skruvpålar ännu smidigare erbjuder vi uthyrning av kraftig rotator för montering på din grävare. Tveka inte att kontakta oss för att se om den är tillgänglig just när du behöver den. När du hyr av oss ingår alltid en returfraktsedel, vilket gör det enkelt för dig att returnera utrustningen efter användning. Du bestämmer själv hur många dagar du behöver hyra rotatorn för, men kom ihåg att hyreskostnaden baseras på antalet dagar utrustningen är borta från vårt lager. Om du skulle behöva utrustningen längre än den bokade perioden kommer vi att efterfakturera de extra dagarna. I dygnshyran ingår även leverans av utrustningen till din plats om så önskas.

Pris:

Art.nr: ROT-röd-hyr Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Hyra av kraftig rotator med fäste för effektiv grundläggning med skruvpålar. Passar till traktor/grävare med S30 eller S40 fäste. Inkluderar returfraktsedel för smidig återlämning.

**Produktbeskrivning:**

Optimera din grundläggning med vår hyrbara Rotator med fäste, en idealisk lösning för snabb och miljövänlig installation av skruvpålar. Rotatorn är kompatibel med traktorer och grävmaskiner med S30 eller S40 fäste och levereras direkt till dig på en pall i en låda, komplett med returfraktsedel för enkel returtransport.

Installationen av skruvpålar går snabbt – på bara 30-60 sekunder når du frostfritt djup för maximal bärighet. Välj antal dagar du behöver rotatorn och kontakta oss för att säkerställa tillgängligheten. Dygnshyran gäller från det att rotatorn lämnar vårt lager till dess att den returneras. Notera att eventuell utkörning ingår i dygnspriset.

 

Skruvpålning är ett rent och enkelt alternativ till traditionella metoder som jordankare eller plintgrunder, utan behov av att hantera jordmassor eller göra återställningsarbete. Det är en tyst process som sparar både tid, miljö och pengar. Skruvpålar kan installeras året om, även i tjälbunden mark och genom asfalt, och passar för en mängd olika projekt såsom staket, altaner, skyltar, bullerplank, mindre byggnader, trappor, bryggor, solpaneler och garagebyggnader.

 

Vårt sortiment inkluderar skruvpålar i olika längder och dimensioner, från 60×2,9mm med 150mm vingskruv upp till 114,3×6,3mm med 400mm vingskruv. AlfaBryggan AB erbjuder försäljning, montering och uthyrning av utrustning, inklusive handhållen rotator med bensindriven hydraulikpump eller med S30/S40 fäste för minigrävare. Kontakta oss för mer information och personlig service!

Ytterligare information

Vikt80 kg
Dimensioner120 × 80 cm

Paalupiste Oy är pionjärerna i Skandinavien när det gäller tillverkning av skruvpålar, en produkt som revolutionerat grundläggningsbranschen med sin effektivitet och hållbarhet. Som finsk tillverkare har Paalupiste etablerat sig som en ledande aktör på marknaden, med skruvpålar som är precisionstillverkade för att passa en mängd olika användningsområden – allt från stabiliserande av byggnadsgrundar till robusta brygg- och byggkonstruktioner och andra marina strukturer.

AlfaBryggan är stolta över att sedan 2011 vara återförsäljare av Paalupiste Oys skruvpålar i Sverige, vilket har utökat vårt sortiment och möjliggjort för oss att erbjuda våra kunder pålitliga och långsiktiga lösningar för deras grundläggningsbehov. Skruvpålarna från Paalupiste, som introducerades på den finska marknaden redan år 2001, har snabbt blivit ett eftertraktat val i hela Europa, mycket tack vare deras CE-märkning och förmåga att stå emot de utmaningar som det nordiska klimatet innebär.

Vi på AlfaBryggan använder dessa skruvpålar för att konstruera landfästen och bryggor på grunt vatten, som sedan kan kompletteras med landgångar och flytbryggor för att nå ut till djupare vatten.

Varje skruvpåle genomgår rigorösa tester för att säkerställa dess drag- och tryckkapacitet under alla säsonger, och varje produkt levereras med en detaljerad belastningsdeklaration. Detta säkerställer att varje skruvpåle inte bara uppfyller, utan ofta överträffar, de höga kraven som ställs i den svenska byggnormen. När du väljer skruvpålar från Paalupiste Oy genom AlfaBryggan kan du känna dig trygg i vetskapen att du investerar i en grund som kommer att stå stadigt, år efter år.

För att montera den handmonterbara skruvpålen följer du dessa steg:

1. **Förbered marken:** Se till att marken är jämn och fri från hinder. Markera sedan var skruvpålarna ska placeras.
2. **Placera skruvpålen:** Använd ett spett för att göra ett förhål där skruvpålen ska sitta. Skruva sedan ner skruvpålen några varv för hand för att få den på plats.
3. **Montering:** Applicera jämnt tryck och använd en vridande rörelse för att skruva ner pålen. För extra kraft, trä ett spett genom hålen i skruvpålens övre del. För ännu effektivare montering kan du använda monteringsverktyget SR-100, som möjliggör användning av två spett och två personer. Det finns även elektriska och hydrauliska handrotatorer att hyra. För större projekt kan en hydraulisk rotator som fästs på en grävmaskin vara ett effektivt alternativ.
4. **Kontrollera nivån:** Använd en vattenpass för att säkerställa att skruvpålen är lodrät. Justera vid behov genom att skruva pålen djupare eller dra upp den lite. Om pålen inte når önskat djup kan du kapa den och borra nya hål. Om pålen hamnar snett kan du använda en vinkelslip för att slipa toppen horisontell.
5. **Fästning av konstruktion:** När skruvpålen är korrekt monterad, fäst en lämplig konsol (som köps tillsammans med skruvpålen) på pålen. Installera sedan din konstruktion, som balkar, stolpar eller trädäck, i konsolen.
6. **Testa stabiliteten:** Kontrollera att konstruktionen är stadig genom att applicera tryck eller belastning. Justera skruvpålen eller fästningen vid behov för optimal stabilitet.


Do you want to hide this popup?