logo-alfabryggan-350×100

Ulven 4×7,6m bastupontoner

Skapa din egen flytande oas med ULVEN 4×7,6M BASTUPONTONER, den perfekta grundstommen för att förverkliga din drömbastu på vattnet. Med en imponerande bärighet på 7,1 ton och en robust konstruktion av CU-ramar och W800-pontoner, ger denna bastupontonflotte dig friheten att skräddarsy din flotte efter egna önskemål. Upptäck varför vår populära favorit är det självklara valet för bastuäventyrare och sjöentusiaster!

Pris:

89 879 kr inkl. moms

Art.nr: Ulven Kategorier: , Etikett:

Beskrivning

ULVEN 4×7,6M BASTUPONTONER

Vill du skapa din egen unika bastuflotte? Med vår grundstomme för bastupontoner, kallad Ulven, får du en perfekt start. Denna färdiga pontonlösning inkluderar ram, pontoner och en detaljerad beskrivning som guidar dig genom processen att bygga din drömbastuflotte. Vår populära favorit ger dig friheten att anpassa flotten efter dina egna idéer och visioner.

– Bärighet: 7 ton
– Antal pontoner: W800 5 x 2 = 10 st
– Antal CU-Ramar: 7 st
– Total bärighet: 7.1 ton
– Vikt på metallram: 313 kg
– Vikt på pontoner: 480 kg
– Total vikt: 793 kg

Fördelar:
– Flexibel design: Möjlighet att anpassa flotten efter personliga önskemål.
– Robust konstruktion: Hög bärighet säkerställer stabilitet och lång livslängd.
– Enkel montering: Tydlig beskrivning medföljer för en problemfri byggprocess.

Miljöaspekt:
– Hållbart byggande: Möjligheten att bygga själv minskar transport och tillverkningsavtryck.
– Långvarig användning: Kvalitetsmaterial garanterar en produkt som håller över tid, vilket bidrar till mindre avfall.

Ukrhimplast är en ledande tillverkare som har etablerat sig som en expert på polyetenprodukter av hög kvalitet, med över 30 års erfarenhet i branschen. De har på senare år specialiserat sig på att utveckla pontoner för den marina miljön, vilket inkluderar innovativa lösningar för bryggor, pontonbåtar, husbåtar, arbetsplattformar och bastuflottar. Deras dedikation till produktutveckling och anpassningsbarhet har gjort dem till en föredragen partner inom marina applikationer.

AlfaBryggan är stolta över att ha varit återförsäljare för Ukrhimplasts pontonlösningar sedan 2017, och vi värdesätter deras engagemang för kvalitet och deras förmåga att leverera hållbara och pålitliga produkter. Med hjälp av avancerad teknik och moderna produktionsmetoder garanterar Ukrhimplast att deras pontoner inte bara möter utan överträffar kundernas förväntningar.

Vår samarbetsrelation med Ukrhimplast innebär att vi på AlfaBryggan kan erbjuda våra kunder ett brett utbud av pontonlösningar som är skräddarsydda för att möta specifika behov. Oavsett om det gäller kommersiella projekt eller privata installationer, står vi redo att leverera produkter som kombinerar funktionalitet med design och hållbarhet.

Att välja Ukrhimplast genom AlfaBryggan betyder att du investerar i en framtid där kvalitet och innovation går hand i hand. Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete och att leverera pontonlösningar som bidrar till framgångsrika projekt och nöjda kunder inom den marina sektorn.

Monteringsanvisning för Ukrhimplast Pontoner:

1. Förberedelse:
– Kontrollera att alla delar finns och att inga komponenter saknas.
– Se till att du har de nödvändiga verktygen redo för montering.

2. Montering med Ramverk:
– Placera ramverket på en stor, plan yta där du kan arbeta ostört.
– Om du är ensam, använd en truck för att lyfta och positionera sektionerna; om ni är flera, samarbeta för att vinkla upp varje sektion och koppla ihop dem.

3. Gör-Det-Själv Montering:
– Välj dimensionerade reglar som passar den tänkta lasten och användningen av din flotte.
– Följ den medföljande skissen för att bygga en stabil ram.

4. Fäst Ramen:
– När ramen är färdig, fäst den på pontonerna enligt anvisningarna.
– Kontrollera att alla fästelement är ordentligt åtdragna.

5. Däcksbyggnad:
– Bygg däcket ovanpå ramen med valt material som passar flottens ändamål.

6. Slutkontroll:
– Gör en sista noggrann kontroll för att säkerställa att allt är korrekt monterat.
– Nu är din pontonflotte redo för sjösättning och användning.

Kom ihåg att alltid följa lokala säkerhetsregler och rekommendationer när du använder din flotte på vattnet.

Ukrhimplasts rotationsgjutna polyetenpontoner är ett miljövänligt val för den medvetna konsumenten. Tillverkningsprocessen av rotationsgjutning innebär minimalt spill och låg energiförbrukning, vilket bidrar till en lägre miljöpåverkan. Polyeten som material är dessutom helt återvinningsbart, till skillnad från betongpontoner som kan läcka ut cellplast i våra hav, vilket innebär att pontonerna kan få ett nytt liv efter sin livslängd istället för att bli avfall.

Dessa pontoner är designade för att vara hållbara och kräver minimalt underhåll, vilket leder till mindre behov av skadliga kemikalier för rengöring och underhåll. Det robusta materialet tål tuffa väderförhållanden och motstår korrosion, vilket minskar risken för miljöskador orsakade av rost och förfall. Detta gör dem till ett hållbart alternativ för marina konstruktioner.

Att välja Ukrhimplasts polyetenpontoner är också ett steg mot att minska koldioxidavtrycket. Genom att använda lätta men starka material minskas bränsleförbrukningen vid transport av pontonerna, vilket i sin tur leder till lägre utsläpp av växthusgaser. Deras långa livslängd innebär även att behovet av frekventa ersättningar minskar, vilket ytterligare bidrar till en hållbar utveckling och skydd av vårt klimat.


Do you want to hide this popup?