logo-alfabryggan-350×100

Trådlös fjärrkontroll Warrior Ninja

Warrior Ninja trådlös fjärrkontroll revolutionerar hanteringen av din båtslip med en räckvidd på 50 meter, vilket ger dig full kontroll även på avstånd. Denna fjärrkontroll är kompatibel med alla EasyBoatRoller båtslipar utrustade med el-vinsch Warrior Ninja och erbjuder enkel och intuitiv användning. Dess robusta design säkerställer långvarig drift under alla förhållanden. Med tydliga kontroller och bekväm hantering är den ett måste för båtägare som värdesätter tid och bekvämlighet. Upplev friheten att manövrera din båtslip från var som helst inom dess imponerande räckvidd. Gör din båtlivsupplevelse smidigare med Warrior Ninja fjärrkontroll.

Pris:

1 794 kr inkl. moms

Beskrivning

Trådlös fjärrkontroll Warrior Ninja

Uppgradera din båtslip-upplevelse med den trådlösa fjärrkontrollen Warrior Ninja, en perfekt match för alla EasyBoatRoller båtslipar med el-vinsch Warrior Ninja. Denna fjärrkontroll är designad för att ge dig ökad frihet och flexibilitet, med en imponerande räckvidd på cirka 50 meter som gör den idealisk för situationer där din båt är parkerad i en avlägsen vik eller längre upp på stranden än vad standardkontrollen tillåter.

Med Warrior Ninja fjärrkontrollen kan du enkelt manövrera din båtslip från ett avstånd, vilket ger en smidig och bekväm hantering av din båt. Den robusta konstruktionen och det intuitiva gränssnittet garanterar en problemfri användning varje gång. Fjärrkontrollen är inte bara praktisk utan också en tidsbesparare, vilket gör den till ett oumbärligt tillbehör för alla båtägare.

Egenskaper:
– Kompatibel med alla EasyBoatRoller båtslipar med el-vinsch Warrior Ninja
– Ökad räckvidd på upp till 50 meter
– Enkel att använda med tydliga kontroller
– Robust design för långvarig användning
– Perfekt för avlägsna och svåråtkomliga båtplatser

Investera i en trådlös fjärrkontroll Warrior Ninja idag och njut av den ultimata bekvämligheten och kontrollen över din båtslip, oavsett var du befinner dig.

Autorobot Oy/EasyBoatRoller

Autorobot Finland Oy är en världsledande leverantör med över fyra decenniers erfarenhet inom bilkollisionsskadebranschen. Företaget har etablerat sig som en pionjär i branschen med export till över 70 länder och ett imponerande antal över 100 patent och utmärkelser.

Under varumärket EasyBoatRoller erbjuder Autorobot innovativa och högkvalitativa båtslipar, som bygger på mer än 20 års expertis. Deras båtslipar är revolutionerande för smidig sjösättning och upptagning av båtar, med en fjärrkontroll som eliminerar behovet av fysisk ansträngning och är skonsam mot både besättning och miljö.

Bland deras framstående produkter finns Båtvagn Roller X, en robust och pålitlig lösning för säker transport och förvaring av båtar. Dess unika konstruktion med kraftiga hjul gör det möjligt att hantera båtar även där rälsbaserade båtslipar inte kan användas, och dess vinschfunktion är idealisk för platser med otillräcklig lutning eller ojämnt underlag.

När du väljer produkter från Autorobot Oy/EasyBoatRoller får du tillgång till deras omfattande kunskap och kvalitativa lösningar för båthantering. Deras produkter är designade för att förenkla båtlivet och skydda din båt mot onödigt slitage.

Alfabryggan är stolt över att vara en officiell återförsäljare av Autorobot Oy/EasyBoatRollers produkter i Sverige sedan 2013. Vi erbjuder en fullständig produktlinje i vår e-handel och står redo att assistera dig med alla dina frågor och behov. Välj Alfabryggan för de bästa lösningarna inom båtslipning och båtvagnar av högsta kvalitet.

Monteringsanvisning för båtslip

1. Välj en lämplig plats där underlaget är jämnt och stabilt.
2. Kontrollera att alla delar och verktyg finns tillgängliga. Det är bäst att två personer arbetar tillsammans.
3. Börja med att sätta ihop räls och balkar enligt instruktionerna. Använd kryssmätning för att säkerställa räta vinklar och dra åt alla skruvar och bultar väl.
4. Fäst flytelement på rälsen för att underlätta placeringen i vattnet.
5. Skjut försiktigt ner rälsen i vattnet och ge extra stöd vid behov enligt tillverkarens anvisningar.
6. Ta bort flytelementen så att rälsen sjunker till botten.
7. Fortsätt bygga rälsen uppåt till önskad längd.
8. Installera stödben på balkarna för extra stabilitet och använd stödplattor om nödvändigt.
9. Montera båtvagnen och sidostolparna samt vinschen.
10. Justera båtslipen så att den är nivellerad och smidig att använda.
11. Gör en slutkontroll av alla komponenter.
12. Testa båtslipen med båten för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

För detaljerade steg-för-steg-instruktioner, ladda ner den fullständiga monteringsmanualen i PDF-format. Det rekommenderas också att titta på bilder av monteringsprocessen som finns tillgängliga online för visuell guidning.


Do you want to hide this popup?