logo-alfabryggan-350×100

Ljusrelä till T4 alt T6

Förbättra din Tallykey T4 eller T6 med ett ljusrelä som automatiskt justerar belysningen efter rådande ljusförhållanden. Detta smarta tillbehör säkerställer att lamporna tänds vid skymning och släcks vid gryning, vilket bidrar till ökad säkerhet och minskad energiförbrukning. Enkel installation och integration med befintliga system gör ljusrelät till en effektiv uppgradering för din försörjningspelare.

Pris:

1 451 kr inkl. moms

Art.nr: - saknas - Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Uppgradera din Tallykey T4 eller T6 med ett praktiskt ljusrelä som automatiskt styr belysningen baserat på omgivande ljusförhållanden. Detta tillbehör är perfekt för att öka säkerheten och bekvämligheten vid din försörjningspelare, då det ser till att belysningen tänds när det blir mörkt och släcks när det ljusnar. Ljusrelät är enkelt att installera och integreras smidigt med din befintliga T4 eller T6, vilket gör det till en kostnadseffektiv lösning för att spara energi och förlänga livslängden på dina lampor. Välj detta ljusrelä för en bekymmersfri och automatisk ljusstyrning som anpassar sig efter dagens och årstidens skiftningar. Monteras endast i fabrik innan leverans.

Ytterligare information

ViktN/A

Tallykey är ett danskt företag som grundades 1989 med målet att utveckla och tillhandahålla betalningssystem och serviceanläggningar för marina miljöer. Företaget har sedan dess vuxit och blivit en ledande leverantör av bland annat betalningssystem, elstolpar och vattenstolpar till hamnar. Tallykey har genom åren kontinuerligt utvecklat sina produkter för att möta kundernas behov och för att anpassa sig till teknologiska framsteg, vilket har lett till att de nu erbjuder moderna och användarvänliga lösningar som underlättar hantering av service i marina miljöer. Med deras innovativa lösningar kan du effektivisera och förenkla hanteringen av olika processer inom fastighetsförvaltning och tillgångskontroll.

TallyKey produkter inkluderar elstolpar, TallyWeb och TallyBee, som alla erbjuder unika fördelar och funktionalitet.

Elstolparna från TallyKey är designade för att erbjuda säker och pålitlig elförsörjning på olika platser som parkeringsplatser, campingplatser och offentliga områden. Dessa elstolpar är utrustade med modern teknik och har olika anslutningsmöjligheter för att möta olika behov. Med TallyKeys elstolpar kan du erbjuda användarna en bekväm och pålitlig laddningslösning för elfordon.

TallyWeb är en webbaserad plattform som ger dig fullständig kontroll över dina fastighets- och betalningsprocesser. Genom TallyWeb kan du hantera hyresbetalningar, fakturering, bokningar och mycket mer. Plattformen är användarvänlig och ger dig översiktlig information och rapporter för att underlätta beslutsfattande och effektivisera din verksamhet.

TallyBee är en smart åtkomstkontrollsenhet som ger dig möjlighet att hantera och övervaka tillgången till byggnader och anläggningar. Med TallyBee kan du enkelt styra och begränsa åtkomsten för olika användare och få detaljerade loggar över in- och utpasseringar. Detta hjälper till att förbättra säkerheten och effektiviteten i dina fastigheter.

Som leverantör är TallyKey kända för sin pålitlighet, innovation och högkvalitativa produkter. Genom att välja TallyKeys produkter kan du dra nytta av deras avancerade teknik och bidra till att effektivisera och förbättra din verksamhet.

Utforska vårt sortiment av TallyKey-produkter i vår e-handel och kontakta oss gärna om du har några frågor eller behöver ytterligare information. Vi ser fram emot att vara din partner för digitala lösningar inom fastighetsförvaltning och tillgångskontroll.


Do you want to hide this popup?