logo-alfabryggan-350×100

T4 Elstolpe

Upptäck Tallykey T4, den toppmoderna elstolpen med IP44-klassning, perfekt för alla typer av båthamnar. Utrustad med LED-belysning och möjligheter för både el- och vattenanslutning, erbjuder T4 en elegant och funktionell design som kompletterar varje marinanläggning. Dess robusta konstruktion och kvalitativa materialval säkerställer minimalt underhåll och lång livslängd, vilket gör T4 till en flexibel och framtidssäker lösning för din marina infrastruktur.

Pris:

8 338 kr13 823 kr inkl. moms

Beskrivning

T4 ELSTOLPE

Tallykey T4 är en toppmodern elstolpe med IP44-klassning, utrustad med LED-belysning och möjlighet till både el- och vattenanslutning. Dess eleganta och funktionella design kompletterar vilken marinanläggning som helst och erbjuder en hög användarvänlighet. Den robusta konstruktionen och kvalitativa materialvalet garanterar minimalt underhåll och en lång livslängd. Tallykey T4 är en flexibel lösning som passar alla typer av båthamnar. Dessutom är T4-modellen utbyggnadsbar, vilket ger flexibilitet för framtida behov.

Välj bland följande alternativ:

 • 2 eller 4 låsbara CEE-eluttag, enfas
 • 10A eller 16A
 • Elmätare

 

Fördelar

• Robust och tålig campingstolpe
• Kan hantera upp till CEE-uttag 63A 3-fas, upp till IP67
• Komplett med belysning
• Går att få med petsäkra/blockerande uttag(rekommenderas på campingplats)
• Tallybee eller Tallyweb kan enkelt eftermonteras
• Möjlighet att eftermontera vattenutkast och slanghållare
• Brytbrickor som skyddar stolpen vid ev påkörning
• Kan monteras på ev. befintligt 60 mm galvat rör

Standardutförande T4-stolpe

• 106 cm hög
• Förbered för 2 st ½-tums vattenutkast och slanghållare
• 2 eller 4 st låsbara CEE 216-uttag, avsäkrade med personskyddsautomat
• 11W LED i toppen(18W lågenergi-lampa som tillval)
• Chassi IP45 (IPX6 som tillval)
• El-anslutning, CU, 2.5 till 25 mm² (specialfall upp till 70 mm²), plint för belysning
• Vattenanslutning, 20 mm PL-rör

Extra tillbehör som finns tillgängliga:

 • Kran/vattenutkast
 • Slanghållare
 • Högre täthetsklass (IP67)

 

Tallykey T4 är en mångsidig och användarvänlig försörjningspelare som erbjuder tillgång till både el och vatten, perfekt för hamnar och marinanläggningar. Dess eleganta design och robusta konstruktion gör den till ett utmärkt val för alla typer av marina miljöer. Med dämpad belysning och energieffektiv LED-lampa i toppen skapar T4 en välkomnande och säker atmosfär i hamnen. Denna underhållsfria pelare uppfyller EU-standarder och kan utrustas med modern teknik för fjärrstyrning och avläsning via Tallyweb och TallyBee, vilket gör den till en smart investering för framtiden. T4 kan även anpassas för att endast erbjuda belysning, vilket gör den till en flexibel lösning för olika behov. Med högsta säkerhet och användarvänlighet är T4-försörjningspelaren en tillförlitlig resurs för din hamn eller marina anläggning.

Mer info och fördelar med Tallykey:

 • Hög kvalitet: TallyKeys produkter är robusta och tillverkade för att stå emot de utmaningar som det nordiska klimatet innebär, vilket garanterar lång hållbarhet och minimalt underhåll.
 • Flexibla och skalbara system: TallyKey erbjuder inte bara enskilda produkter utan ett helt ekosystem som kan anpassas och växa tillsammans med din verksamhet. Med integrationen av TallyWeb kan du lägga till funktioner för betalning och övervakning, vilket ger dig full kontroll över din anläggning.
 • Användarvänlighet: Produkterna från TallyKey är intuitiva och enkla att använda för både operatörer och slutanvändare, vilket underlättar hanteringen och minskar behovet av utbildning.
 • Övervakning och kontroll: Genom TallyWeb kan du effektivt hantera och övervaka allt från betalningar till bokningar och tillgångskontroll, vilket ökar säkerheten och flexibiliteten i din verksamhet.
 • Tallybee för åtkomstkontroll: Tallybee är en del av TallyKeys sortiment och erbjuder smarta lösningar för tillträdeskontroll till byggnader, vilket gör det möjligt att hantera tillträde och få loggar över in- och utpasseringar för ökad säkerhet och effektivitet.

Ytterligare information

ViktN/A
DimensionerN/A

Om leverantör TallyKey

TallyKey är ett danskt företag som grundades 1989 med målet att utveckla och tillhandahålla betalningssystem och serviceanläggningar för marina miljöer. Sedan starten har företaget vuxit och blivit en ledande leverantör av bland annat betalningssystem, elstolpar och vattenstolpar till hamnar. Genom åren har TallyKey kontinuerligt utvecklat sina produkter för att möta kundernas behov och anpassa sig till teknologiska framsteg, vilket har lett till att de nu erbjuder moderna och användarvänliga lösningar som underlättar hantering av service i marina miljöer. Med deras innovativa lösningar kan du effektivisera och förenkla hanteringen av olika processer inom fastighetsförvaltning och tillgångskontroll.

TallyKey produkter inkluderar elstolpar, TallyWeb och TallyBee, som alla erbjuder unika fördelar och funktionalitet.

Elstolparna från TallyKey är designade för att erbjuda säker och pålitlig elförsörjning på olika platser som parkeringsplatser, campingplatser och offentliga områden. Dessa elstolpar är utrustade med modern teknik och har olika anslutningsmöjligheter för att möta olika behov. Med TallyKeys elstolpar kan du erbjuda användarna en bekväm och pålitlig laddningslösning för elfordon.

TallyWeb är en webbaserad plattform som ger dig fullständig kontroll över dina fastighets- och betalningsprocesser. Genom TallyWeb kan du hantera hyresbetalningar, fakturering, bokningar och mycket mer. Plattformen är användarvänlig och ger dig översiktlig information och rapporter för att underlätta beslutsfattande och effektivisera din verksamhet.

TallyBee är en smart åtkomstkontrollsenhet som ger dig möjlighet att hantera och övervaka tillgången till byggnader och anläggningar. Med TallyBee kan du enkelt styra och begränsa åtkomsten för olika användare och få detaljerade loggar över in- och utpasseringar. Detta hjälper till att förbättra säkerheten och effektiviteten i dina fastigheter.

Som leverantör är TallyKey kända för sin pålitlighet, innovation och högkvalitativa produkter. Genom att välja TallyKeys produkter kan du dra nytta av deras avancerade teknik och bidra till att effektivisera och förbättra din verksamhet.

Alfabryggan är stolt återförsäljare av TallyKey-produkter och vi inbjuder dig att utforska vårt sortiment i vår e-handel. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller behöver ytterligare information. Vi ser fram emot att vara din partner för TallyKey och dess digitala lösningar inom fastighetsförvaltning och tillgångskontroll.

Montering av Tallykeys Elstolpar

För att installera TallyKeys elstolpar på bryggor, kajer och campingplatser är det viktigt att följa en korrekt process för att säkerställa en säker och hållbar installation:

1. Förberedelser:

Innan installationen påbörjas, se till att du har alla nödvändiga verktyg, utrustning och tillstånd. Det är också viktigt att vara uppdaterad om lokala byggnormer och säkerhetsföreskrifter.

2. Placering:

Välj en lämplig plats för elstolparna där de kan nås bekvämt och säkert, och där de kan anslutas till strömkällan utan problem. Tänk på användarnas behov och områdets layout.

3. Grundarbete:

För installationer som kräver ett fundament, gräv en grop enligt TallyKeys anvisningar. Se till att dimensionerna och djupet är korrekta för att stolpen ska stå stabilt.

4. Montering:

Följ TallyKeys instruktioner för att montera elstolpen på fundamentet. Kontrollera att stolpen är ordentligt fastsatt och står rakt.

5. Elektriska anslutningar:

Koppla in elstolpen till strömkällan i enlighet med alla elektriska regler och standarder. Om du inte har den nödvändiga kunskapen bör du anlita en certifierad elektriker för detta arbete.

Det är viktigt att följa tillverkarens specifika instruktioner och rådfråga experter vid behov för att säkerställa korrekt och säker installation av Tallykeys elstolpar på bryggor, kajer och campingplatser.

TallyKey är en utmärkt produkt att välja när det kommer till miljö och klimat av flera anledningar. Genom att erbjuda aluminiumstolpar med el- och vattenförsörjning för hamnar, campingplatser och liknande platser, bidrar TallyKey till en mer hållbar och miljövänlig infrastruktur. Genom att låta användarna själva bestämma priset på el och vatten främjar TallyKey en effektiv resursanvändning och kan därmed gynna både daglig drift och ekonomi.

TallyKey värdesätter gamla dygder som kvalitet, kompetens och enkel kommunikation. Som ett litet danskt företag som anställer skickliga yrkesmän strävar TallyKey efter att erbjuda högkvalitativa produkter och en personlig kundservice. Genom att erbjuda både hårdvara i form av aluminiumstolpar med el- och vattenförsörjning samt mjukvara för styrning, betalning och administration, ger TallyKey sina kunder en komplett lösning för deras behov.

Med en historia av kvalitet, innovation och fokus på att vara en pålitlig partner för miljövänliga och hållbara lösningar inom försörjningsstolpar och betalningssystem, är TallyKey ett utmärkt val för de som vill göra medvetna val för miljön och klimatet. Genom att investera i TallyKey-produkter kan man bidra till en mer effektiv och hållbar användning av resurser samtidigt som man får tillgång till pålitlig och innovativ teknologi.

OLIKA FUNKTIONER OCH SPECIFIKATIONER FRÅN TALLYKEY

TALLYWEB:

TallyWeb är en mjukvarulösning som erbjuder styrning, betalning och administration av försörjningsstolpar och betalningssystem.
– Med TallyWeb kan användare hantera och övervaka el- och vattenförsörjning samt betalningar på platser som hamnar och campingplatser.
– Mjukvaran ger användarna möjlighet att effektivt hantera resurser, optimera betalningsprocesser och säkerställa smidig drift av försörjningsstolparna.
TallyWeb är ett system som förenklar avläsningen av el, passagesystem och betalstationer på platser som campingområden eller hamnar. All information kan samlas in på en central station eller överföras via webben till en specifik webbsida för enkel åtkomst och hantering.

TALLYBEE:

TallyBee är en del av TallyKey:s hårdvarulösningar och erbjuder betalningsmöjligheter och tillträdeskontroll för användare.
– Med TallyBee kan användare enkelt genomföra betalningar för el- och vattenförbrukning samt få tillträde till olika faciliteter och tjänster på platsen.
– Produkten är utformad för att vara användarvänlig och säker, vilket ger en smidig och effektiv användarupplevelse för både operatörer och slutanvändare.

Dessa två produkter från TallyKey erbjuder kompletterande funktioner som tillsammans skapar en heltäckande lösning för hantering av infrastruktur i marina miljöer och campingplatser. Medan TallyWeb fokuserar på mjukvarubaserad administration och övervakning, tillhandahåller TallyBee nödvändig hårdvara för betalningar och tillträdeskontroll, vilket gör dem till ett kraftfullt verktyg för att effektivisera och förbättra driften av dessa anläggningar.


Do you want to hide this popup?