logo-alfabryggan-350×100

Fotplatta till T6

Stärk din Tallykey T6 försörjningspelare med denna specialdesignade fotplatta för träbryggor. Fotplattan är tillverkad i hållbart material för att motstå tuffa marina förhållanden och säkerställer en stabil montering av din elstolpe. Med förborrade hål anpassade för T6, är installationen snabb och enkel, vilket ger en pålitlig lösning för din brygga. Idealisk för att förlänga livslängden på din utrustning och upprätthålla säkerheten vid vattnet.

Pris:

1 896 kr inkl. moms

Beskrivning

Förstärk din Tallykey T6 försörjningspelare med en robust fotplatta designad speciellt för träbryggor. Denna fotplatta säkerställer en stabil och hållbar montering av din elstolpe, vilket är avgörande för säkerheten och funktionen vid din brygga. Tillverkad av högkvalitativt material som tål de påfrestningar och väderförhållanden som ofta förekommer i marina miljöer.

Fotplattan är enkel att installera och har förborrade hål som matchar T6 pelarens bas, vilket gör det smidigt att fästa stolpen direkt på bryggan. Dess hållbara konstruktion skyddar mot korrosion och förlänger livslängden på både fotplattan och försörjningspelaren.

Investera i denna fotplatta för att garantera att din T6 står stadigt år efter år, oavsett väder och vind. En praktisk och nödvändig tillbehör för alla som värdesätter långsiktig kvalitet och pålitlighet vid sin brygganläggning.

Tallykey är ett danskt företag som grundades 1989 med målet att utveckla och tillhandahålla betalningssystem och serviceanläggningar för marina miljöer. Företaget har sedan dess vuxit och blivit en ledande leverantör av bland annat betalningssystem, elstolpar och vattenstolpar till hamnar. Tallykey har genom åren kontinuerligt utvecklat sina produkter för att möta kundernas behov och för att anpassa sig till teknologiska framsteg, vilket har lett till att de nu erbjuder moderna och användarvänliga lösningar som underlättar hantering av service i marina miljöer. Med deras innovativa lösningar kan du effektivisera och förenkla hanteringen av olika processer inom fastighetsförvaltning och tillgångskontroll.

TallyKey produkter inkluderar elstolpar, TallyWeb och TallyBee, som alla erbjuder unika fördelar och funktionalitet.

Elstolparna från TallyKey är designade för att erbjuda säker och pålitlig elförsörjning på olika platser som parkeringsplatser, campingplatser och offentliga områden. Dessa elstolpar är utrustade med modern teknik och har olika anslutningsmöjligheter för att möta olika behov. Med TallyKeys elstolpar kan du erbjuda användarna en bekväm och pålitlig laddningslösning för elfordon.

TallyWeb är en webbaserad plattform som ger dig fullständig kontroll över dina fastighets- och betalningsprocesser. Genom TallyWeb kan du hantera hyresbetalningar, fakturering, bokningar och mycket mer. Plattformen är användarvänlig och ger dig översiktlig information och rapporter för att underlätta beslutsfattande och effektivisera din verksamhet.

TallyBee är en smart åtkomstkontrollsenhet som ger dig möjlighet att hantera och övervaka tillgången till byggnader och anläggningar. Med TallyBee kan du enkelt styra och begränsa åtkomsten för olika användare och få detaljerade loggar över in- och utpasseringar. Detta hjälper till att förbättra säkerheten och effektiviteten i dina fastigheter.

Som leverantör är TallyKey kända för sin pålitlighet, innovation och högkvalitativa produkter. Genom att välja TallyKeys produkter kan du dra nytta av deras avancerade teknik och bidra till att effektivisera och förbättra din verksamhet.

Utforska vårt sortiment av TallyKey-produkter i vår e-handel och kontakta oss gärna om du har några frågor eller behöver ytterligare information. Vi ser fram emot att vara din partner för digitala lösningar inom fastighetsförvaltning och tillgångskontroll.

 


Do you want to hide this popup?