logo-alfabryggan-350×100

Överdragsskydd vinyl till T4 alt T6

Förstärk skyddet för din Tallykey T4 eller T6 med detta specialanpassade överdragsskydd i slitstark vinyl. Skyddet är utformat för att ge en perfekt passform och maximalt skydd mot väder och vind, samtidigt som det behåller försörjningspelarens estetiska utseende. Det är enkelt att använda och bidrar till en längre livslängd och minskat underhåll för din elstolpe.

Pris:

1 794 kr inkl. moms

Art.nr: - saknas - Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Skydda din Tallykey T4 eller T6 med detta hållbara överdragsskydd i vinyl. Detta skräddarsydda skydd är designat för att ge en optimal passform och maximalt skydd mot väder och vind. Tillverkat av högkvalitativ, tjock vinyl, är det robust nog att stå emot regn, snö och solens UV-strålar, vilket förlänger livslängden på din elstolpe.

Detta överdragsskydd är inte bara praktiskt utan också estetiskt tilltalande. Den rena och professionella looken kompletterar din Tallykey T4 eller T6 och bibehåller dess eleganta utseende även när den inte används. Enkel att applicera och ta bort, detta skydd gör underhållet av din försörjningspelare smidigt och bekymmersfritt.

Funktioner:
– Skräddarsydd design för perfekt passform
– Tillverkad av slitstark och väderbeständig vinyl
– Skyddar mot UV-strålning, regn, snö och smuts
– Lätt att rengöra och underhålla
– Snabb och enkel att sätta på och ta av

Investera i Tallykey Överdragsskydd Vinyl för att säkerställa att din T4 eller T6 förblir skyddad och ser bra ut år efter år.

Ytterligare information

ViktN/A

Tallykey är ett danskt företag som grundades 1989 med målet att utveckla och tillhandahålla betalningssystem och serviceanläggningar för marina miljöer. Företaget har sedan dess vuxit och blivit en ledande leverantör av bland annat betalningssystem, elstolpar och vattenstolpar till hamnar. Tallykey har genom åren kontinuerligt utvecklat sina produkter för att möta kundernas behov och för att anpassa sig till teknologiska framsteg, vilket har lett till att de nu erbjuder moderna och användarvänliga lösningar som underlättar hantering av service i marina miljöer. Med deras innovativa lösningar kan du effektivisera och förenkla hanteringen av olika processer inom fastighetsförvaltning och tillgångskontroll.

TallyKey produkter inkluderar elstolpar, TallyWeb och TallyBee, som alla erbjuder unika fördelar och funktionalitet.

Elstolparna från TallyKey är designade för att erbjuda säker och pålitlig elförsörjning på olika platser som parkeringsplatser, campingplatser och offentliga områden. Dessa elstolpar är utrustade med modern teknik och har olika anslutningsmöjligheter för att möta olika behov. Med TallyKeys elstolpar kan du erbjuda användarna en bekväm och pålitlig laddningslösning för elfordon.

TallyWeb är en webbaserad plattform som ger dig fullständig kontroll över dina fastighets- och betalningsprocesser. Genom TallyWeb kan du hantera hyresbetalningar, fakturering, bokningar och mycket mer. Plattformen är användarvänlig och ger dig översiktlig information och rapporter för att underlätta beslutsfattande och effektivisera din verksamhet.

TallyBee är en smart åtkomstkontrollsenhet som ger dig möjlighet att hantera och övervaka tillgången till byggnader och anläggningar. Med TallyBee kan du enkelt styra och begränsa åtkomsten för olika användare och få detaljerade loggar över in- och utpasseringar. Detta hjälper till att förbättra säkerheten och effektiviteten i dina fastigheter.

Som leverantör är TallyKey kända för sin pålitlighet, innovation och högkvalitativa produkter. Genom att välja TallyKeys produkter kan du dra nytta av deras avancerade teknik och bidra till att effektivisera och förbättra din verksamhet.

Utforska vårt sortiment av TallyKey-produkter i vår e-handel och kontakta oss gärna om du har några frågor eller behöver ytterligare information. Vi ser fram emot att vara din partner för digitala lösningar inom fastighetsförvaltning och tillgångskontroll.


Do you want to hide this popup?