logo-alfabryggan-350×100

T6 Elstolpe

Tallykey T6 är en toppmodern elstolpe med IP44-klassning, utrustad med LED-belysning och möjlighet till både el- och vattenanslutning. Dess eleganta och funktionella design kompletterar vilken marinanläggning som helst och erbjuder en hög användarvänlighet. Den robusta konstruktionen och kvalitativa materialvalet garanterar minimalt underhåll och en lång livslängd. Tallykey T6 är en flexibel lösning som passar alla typer av båthamnar. Dessutom är T6-modellen utbyggnadsbar, vilket ger flexibilitet för framtida behov. Läs mer under produktinformationen.

Välj bland följande alternativ:
– 2 eller 4 låsbara CEE-eluttag, enfas
– 10A eller 16A
– Elmätare

Extra tillbehör som finns tillgängliga:
– Kran/vattenutkast
– Slanghållare
– Högre täthetsklass (IP67)

Pris:

22 373 kr28 323 kr inkl. moms

Beskrivning

T6 Elstolpen från Tallykey är en idealisk lösning för marina och campingmiljöer som kräver pålitlig och säker elförsörjning. Dess robusta och hållbara konstruktion i anodiserad aluminium är särskilt utformad för att stå emot de krävande förhållandena vid havet. Med CE-certifiering och överensstämmelse med EU-standarder kan du vara trygg i att elstolpen uppfyller höga säkerhetskrav.

Anpassningsbarheten hos T6 Elstolpen innebär att den kan utrustas med funktioner som individuella reläer, elmätare och ett kodlås med beröringsfri kortläsare, vilket ger användarna en säker och smidig användarupplevelse. Möjligheten att integrera betalningssystem gör det även enkelt att hantera ekonomiska transaktioner och fördela kostnader på ett rättvist sätt.

För att få mer information om hur T6 Elstolpen från Tallykey kan tillgodose dina specifika behov, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för din verksamhet.

Mer info och fördelar med Tallykey:

TallyKey är en ledande leverantör av belysnings-, och elstolpar samt innovativa och högkvalitativa system för hantering, betalning och övervakning i marina miljöer samt på camping- och ställplatser. Deras produkter är utformade för att möta de specifika kraven och behoven som finns i hamnar, småbåtshamnar, kajer, båtklubbar, campingplatser och ställplatser. Här är några av de fördelar som TallyKey erbjuder:

1. Hög kvalitet: TallyKeys produkter är robusta och tillverkade för att stå emot de utmaningar som det nordiska klimatet innebär, vilket garanterar lång hållbarhet och minimalt underhåll.

2. Flexibla och skalbara system: TallyKey erbjuder inte bara enskilda produkter utan ett helt ekosystem som kan anpassas och växa tillsammans med din verksamhet. Med integrationen av TallyWeb kan du lägga till funktioner för betalning och övervakning, vilket ger dig full kontroll över din anläggning.

3. Användarvänlighet: Produkterna från TallyKey är intuitiva och enkla att använda för både operatörer och slutanvändare, vilket underlättar hanteringen och minskar behovet av utbildning.

4. Övervakning och kontroll: Genom TallyWeb kan du effektivt hantera och övervaka allt från betalningar till bokningar och tillgångskontroll, vilket ökar säkerheten och flexibiliteten i din verksamhet.

5. Tallybee för åtkomstkontroll: Tallybee är en del av TallyKeys sortiment och erbjuder smarta lösningar för tillträdeskontroll till byggnader, vilket gör det möjligt att hantera tillträde och få loggar över in- och utpasseringar för ökad säkerhet och effektivitet.

Genom att välja TallyKey får du tillgång till moderna, effektiva och användarvänliga lösningar som hjälper dig att optimera din drift och förbättra upplevelsen för dina kunder. TallyKey är engagerade i kontinuerlig utveckling av sina produkter för att möta framtidens behov.

Tallykey är ett danskt företag som grundades 1989 med målet att utveckla och tillhandahålla betalningssystem och serviceanläggningar för marina miljöer. Företaget har sedan dess vuxit och blivit en ledande leverantör av bland annat betalningssystem, elstolpar och vattenstolpar till hamnar. Tallykey har genom åren kontinuerligt utvecklat sina produkter för att möta kundernas behov och för att anpassa sig till teknologiska framsteg, vilket har lett till att de nu erbjuder moderna och användarvänliga lösningar som underlättar hantering av service i marina miljöer. Med deras innovativa lösningar kan du effektivisera och förenkla hanteringen av olika processer inom fastighetsförvaltning och tillgångskontroll.

TallyKey produkter inkluderar elstolpar, TallyWeb och TallyBee, som alla erbjuder unika fördelar och funktionalitet.

Elstolparna från TallyKey är designade för att erbjuda säker och pålitlig elförsörjning på olika platser som parkeringsplatser, campingplatser och offentliga områden. Dessa elstolpar är utrustade med modern teknik och har olika anslutningsmöjligheter för att möta olika behov. Med TallyKeys elstolpar kan du erbjuda användarna en bekväm och pålitlig laddningslösning för elfordon.

TallyWeb är en webbaserad plattform som ger dig fullständig kontroll över dina fastighets- och betalningsprocesser. Genom TallyWeb kan du hantera hyresbetalningar, fakturering, bokningar och mycket mer. Plattformen är användarvänlig och ger dig översiktlig information och rapporter för att underlätta beslutsfattande och effektivisera din verksamhet.

TallyBee är en smart åtkomstkontrollsenhet som ger dig möjlighet att hantera och övervaka tillgången till byggnader och anläggningar. Med TallyBee kan du enkelt styra och begränsa åtkomsten för olika användare och få detaljerade loggar över in- och utpasseringar. Detta hjälper till att förbättra säkerheten och effektiviteten i dina fastigheter.

Som leverantör är TallyKey kända för sin pålitlighet, innovation och högkvalitativa produkter. Genom att välja TallyKeys produkter kan du dra nytta av deras avancerade teknik och bidra till att effektivisera och förbättra din verksamhet.

Utforska vårt sortiment av TallyKey-produkter i vår e-handel och kontakta oss gärna om du har några frågor eller behöver ytterligare information. Vi ser fram emot att vara din partner för digitala lösningar inom fastighetsförvaltning och tillgångskontroll.

För att installera TallyKeys elstolpar på bryggor, kajer och campingplatser är det viktigt att följa en korrekt process för att säkerställa en säker och hållbar installation:

1. Förberedelser: Innan installationen påbörjas, se till att du har alla nödvändiga verktyg, utrustning och tillstånd. Det är också viktigt att vara uppdaterad om lokala byggnormer och säkerhetsföreskrifter.

2. Placering: Välj en lämplig plats för elstolparna där de kan nås bekvämt och säkert, och där de kan anslutas till strömkällan utan problem. Tänk på användarnas behov och områdets layout.

3. Grundarbete: För installationer som kräver ett fundament, gräv en grop enligt TallyKeys anvisningar. Se till att dimensionerna och djupet är korrekta för att stolpen ska stå stabilt.

4. Montering: Följ TallyKeys instruktioner för att montera elstolpen på fundamentet. Kontrollera att stolpen är ordentligt fastsatt och står rakt.

5. Elektriska anslutningar: Koppla in elstolpen till strömkällan i enlighet med alla elektriska regler och standarder. Om du inte har den nödvändiga kunskapen bör du anlita en certifierad elektriker för detta arbete.

Det är viktigt att följa tillverkarens specifika instruktioner och rådfråga experter vid behov för att säkerställa korrekt och säker installation av Tallykeys elstolpar på bryggor, kajer och campingplatser.

TallyKeys elstolpar representerar en ny generation av energiförsörjning med starkt fokus på hållbarhet och miljö.

– Återvinningsbara Material: tillverkade av högkvalitativa material som inte bara är hållbara, utan också återvinningsbara. Detta bidrar till att minska vårt ekologiska fotavtryck och främjar en cirkulär ekonomi där resurser återanvänds och återvinns.

– Energieffektivitet: Med teknologi som optimerar energianvändningen minimeras energiförluster, vilket leder till en lägre energikonsumtion och reducerad elanvändning.

– Lång Livslängd: Robust konstruktion och hög kvalitet garanterar att elstolparna står emot tuffa väderförhållanden och kräver minimalt underhåll, vilket förlänger deras livslängd och minskar behovet av frekventa ersättningar.

Att investera i TallyKeys elstolpar innebär inte bara att du får tillgång till pålitlig och modern energiförsörjning, utan också att du aktivt bidrar till en mer hållbar och grönare framtid. Upptäck vårt sortiment i e-handeln och låt oss gemensamt sträva efter att skydda och bevara våra naturresurser för kommande generationer.


Do you want to hide this popup?