logo-alfabryggan-350×100

W1200 akterponton

Uppgradera din båt med W1200 Akterponton – den robusta lösningen som ger din farkost överlägsen flytkraft och stabilitet. Med sin imponerande bärighet på 1146 kg och låga egenvikt är den enkel att installera och perfekt för tunga farkoster. Välj en hållbar och miljövänlig ponton som står emot tidens tand, för en tryggare och mer njutbar tid på vattnet.

Pris:

6 173 kr inkl. moms

Art.nr: w1200 back Kategori: Etiketter: , ,

Beskrivning

W1200 AKTERPONTON – Din robusta lösning för bättre flytkraft

Produktbeskrivning:
– Modulponton avsedd för aktermontering
– Del av W1200-serien med fram-, mitt- och bakponton
– Större storlek och högre bärighet jämfört med W800-serien
– Fylld med EPS för ökad bärighet
– Låg egenvikt på 74 kg
– Bärighet på 1146 kg per enhet
– Dimensioner: 1560x1200x940mm för hög upphöjning från vatten
– Leveranstid: 3-4 veckor
– Leveranspris varierar, kontakta för slutpris baserat på leveransadress

Fördelar:
– Kraftfull ponton som stödjer tunga farkoster
– Hög flytkraft säkerställer stabilitet och säkerhet
– Lätt att hantera och installera tack vare låg egenvikt
– Flexibel användning för olika typer av farkoster
– Lång livslängd och hållbar konstruktion

Miljöaspekt:
– Tillverkad med miljövänliga material
– Bidrar till minskad miljöpåverkan genom hållbar användning
– Kan återvinnas vilket minskar avfall och främjar cirkulär ekonomi

Ytterligare information

Vikt74 kg
Dimensioner120 × 120 × 94 cm

Ukrhimplast är en ledande tillverkare som har etablerat sig som en expert på polyetenprodukter av hög kvalitet, med över 30 års erfarenhet i branschen. De har på senare år specialiserat sig på att utveckla pontoner för den marina miljön, vilket inkluderar innovativa lösningar för bryggor, pontonbåtar, husbåtar, arbetsplattformar och bastuflottar. Deras dedikation till produktutveckling och anpassningsbarhet har gjort dem till en föredragen partner inom marina applikationer.

AlfaBryggan är stolta över att ha varit återförsäljare för Ukrhimplasts pontonlösningar sedan 2017, och vi värdesätter deras engagemang för kvalitet och deras förmåga att leverera hållbara och pålitliga produkter. Med hjälp av avancerad teknik och moderna produktionsmetoder garanterar Ukrhimplast att deras pontoner inte bara möter utan överträffar kundernas förväntningar.

Vår samarbetsrelation med Ukrhimplast innebär att vi på AlfaBryggan kan erbjuda våra kunder ett brett utbud av pontonlösningar som är skräddarsydda för att möta specifika behov. Oavsett om det gäller kommersiella projekt eller privata installationer, står vi redo att leverera produkter som kombinerar funktionalitet med design och hållbarhet.

Att välja Ukrhimplast genom AlfaBryggan betyder att du investerar i en framtid där kvalitet och innovation går hand i hand. Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete och att leverera pontonlösningar som bidrar till framgångsrika projekt och nöjda kunder inom den marina sektorn.

Monteringsanvisning för Ukrhimplast Pontoner:

1. Förberedelse:
– Kontrollera att alla delar finns och att inga komponenter saknas.
– Se till att du har de nödvändiga verktygen redo för montering.

2. Montering med Ramverk:
– Placera ramverket på en stor, plan yta där du kan arbeta ostört.
– Om du är ensam, använd en truck för att lyfta och positionera sektionerna; om ni är flera, samarbeta för att vinkla upp varje sektion och koppla ihop dem.

3. Gör-Det-Själv Montering:
– Välj dimensionerade reglar som passar den tänkta lasten och användningen av din flotte.
– Följ den medföljande skissen för att bygga en stabil ram.

4. Fäst Ramen:
– När ramen är färdig, fäst den på pontonerna enligt anvisningarna.
– Kontrollera att alla fästelement är ordentligt åtdragna.

5. Däcksbyggnad:
– Bygg däcket ovanpå ramen med valt material som passar flottens ändamål.

6. Slutkontroll:
– Gör en sista noggrann kontroll för att säkerställa att allt är korrekt monterat.
– Nu är din pontonflotte redo för sjösättning och användning.

Kom ihåg att alltid följa lokala säkerhetsregler och rekommendationer när du använder din flotte på vattnet.

Ukrhimplasts rotationsgjutna polyetenpontoner är ett miljövänligt val för den medvetna konsumenten. Tillverkningsprocessen av rotationsgjutning innebär minimalt spill och låg energiförbrukning, vilket bidrar till en lägre miljöpåverkan. Polyeten som material är dessutom helt återvinningsbart, till skillnad från betongpontoner som kan läcka ut cellplast i våra hav, vilket innebär att pontonerna kan få ett nytt liv efter sin livslängd istället för att bli avfall.

Dessa pontoner är designade för att vara hållbara och kräver minimalt underhåll, vilket leder till mindre behov av skadliga kemikalier för rengöring och underhåll. Det robusta materialet tål tuffa väderförhållanden och motstår korrosion, vilket minskar risken för miljöskador orsakade av rost och förfall. Detta gör dem till ett hållbart alternativ för marina konstruktioner.

Att välja Ukrhimplasts polyetenpontoner är också ett steg mot att minska koldioxidavtrycket. Genom att använda lätta men starka material minskas bränsleförbrukningen vid transport av pontonerna, vilket i sin tur leder till lägre utsläpp av växthusgaser. Deras långa livslängd innebär även att behovet av frekventa ersättningar minskar, vilket ytterligare bidrar till en hållbar utveckling och skydd av vårt klimat.


Do you want to hide this popup?