logo-alfabryggan-350×100

PSK-10 ändsektion

PSK-10 Ändsektion är den perfekta lösningen för dig som söker en stabil och mångsidig flytande plattform. Med sin robusta konstruktion och modulära design kan du enkelt anpassa och utöka din arbetsyta på vattnet, samtidigt som den halkfria ytan och den kraftiga lacken garanterar säkerhet och lång hållbarhet. Oavsett om det gäller byggnadsarbete, evenemang eller transport, är PSK-10 Ändsektion ett smart val som kombinerar flexibilitet med miljömedvetenhet.

Pris:

Art.nr: PSK-10 end Kategori: Etiketter: , ,

Beskrivning

PSK-10 Ändsektion är en mångsidig och robust stålponton som erbjuder en stabil arbetsplattform eller transportponton för olika typer av marina projekt. Dess rektangulära form med sluttande kant gör den idealisk för en rad användningsområden, från byggnadsarbeten till evenemangsplattformar.

Produktfakta:
– Mått (L/B/H): 4,72/2,10/0,73 meter
– Vikt: Cirka 1,65 ton
– Nyttolast: Cirka 2,3 ton
– Levereras som enskilda pontoner
– Kan placeras direkt på vattnet eller utökas till större plattformar

Fördelar:
– Modulär design för enkel expansion
– Halkfri yta tack vare grov anti-glidbehandling
– Behandlad med tvåkomponents lack för extra skydd
– Total beläggningstjocklek på 120 µm
– Enkel installation och demontering i vattnet
– Möjlighet att sammanfoga pontoner på längden eller sidan

Miljöaspekter:
– Hållbar konstruktion som minimerar underhållsbehov och förlänger produktens livslängd
– Tvåkomponentslacken bidrar till långvarigt skydd mot korrosion och miljöpåverkan

Tillval:
– Anslutningsdelar för koppling av flera pontoner
– Stålrör till räcken
– Förtöjningsvinsch med 30 m stålkabel
– Dykarstege för enkel åtkomst från vattnet
– Motorfäste för utombordsmotorer
– Genomgående hål (Ø 400mm) inklusive övre lucka

PSK-10 Ändsektion är en pålitlig lösning för dem som behöver en flexibel och hållbar flytande plattform för arbete eller transport på vatten.

Ytterligare information

Vikt1450 kg
Dimensioner474 × 210 × 73 cm

Perebo är ett tyskt företag som har byggt upp ett rykte om att vara en ledande tillverkare av pontoner och flytande system sedan dess grundande. De har en lång historia av att leverera produkter som kombinerar hög kvalitet med innovativ design, vilket gör dem till ett populärt val för allt från fritidsaktiviteter till kommersiella projekt. Perebos sortiment inkluderar plastpontoner, arbetsbåtar, husbåtar och andra specialanpassade flytande lösningar som alla är tillverkade med precision och omsorg. Kvaliteten på deras produkter är obestridlig, med en tillverkningsprocess som håller sig till de strängaste tyska säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

AlfaBryggan har varit en stolt återförsäljare av Perebo sedan 2015, och deras samarbete har gjort det möjligt för kunder i Skandinavien att få tillgång till dessa premiumprodukter. AlfaBryggans engagemang för kvalitet och kundnöjdhet går hand i hand med Perebos värderingar, vilket skapar en perfekt symbios för att erbjuda det bästa inom flytande system och pontonlösningar.

Montering av Perebos pontoner börjar med att noggrant granska den medföljande monteringsanvisningen. Det är viktigt att alla delar finns tillgängliga och att verktygen som behövs för monteringen är redo. Börja med att placera pontonerna på ett plant underlag och arrangera dem i enlighet med skissen.

Om du bygger en flotte från grunden med lösa pontoner (Gör-Det-Själv), börja med att välja dimensionerade reglar som motsvarar den last och användning flotten är avsedd för. Följ den medföljande skissen för att sammanfoga reglarna till en ram. Kontrollera att allt är rätt monterat och stabilt innan du fortsätter med nästa steg.

När ramen är klar, fäst den på pontonerna enligt anvisningarna. Se till att alla fästelement är ordentligt åtdragna och att konstruktionen känns stabil. Därefter kan du bygga däcket ovanpå ramen, med material som passar din flottes ändamål.

Slutligen, innan sjösättning, gör en sista kontroll för att försäkra dig om att allt är säkert och korrekt monterat. Nu är din pontonflotte redo att användas och njutas av på vattnet. Kom ihåg att alltid följa lokala regler och rekommendationer för säkerhet på vattnet.

Perebo står för miljömedvetenhet och hållbarhet i sina produkter, där användningen av polyeten i tillverkningen av pontoner och flytande system är ett lysande exempel på företagets engagemang för miljön. Polyeten är inte bara slitstarkt utan också helt återvinningsbart, vilket ger det en stor fördel framför traditionella betongbryggor med cellplast som kan avge skadliga ämnen i vattnet. Denna egenskap gör polyeten till ett utmärkt och miljövänligt val för marina konstruktioner.

Företagets fokus på hållbarhet och lång livslängd hos sina produkter bidrar även till att minska den totala miljöpåverkan över tid. Detta gynnar inte bara miljön utan även kundernas ekonomi. Polyeten är dessutom lätt, vilket minskar behovet av tunga transporter och därmed också utsläppen. När materialet till slut har tjänat ut kan det återanvändas, återvinnas eller användas som bränsle, vilket ytterligare bekräftar Perebos dedikation till en hållbar framtid.


Do you want to hide this popup?