logo-alfabryggan-350×100

2xdubbla hjulpar inkl. axel

Dubbla Hjulpar inkl. Axel till EasyBoatRoller

Uppgradera din båtslip enkelt med ett dubbla hjulpar och axelkit! Öka kapaciteten och stabiliteten för din VR-1000 till en VR-2000. Detta kit innehåller fyra hjul och en axel, komplett med alla nödvändiga fästelement för snabb montering. Perfekt för dig som söker en starkare och mer hållbar båtslip. Gör sjösättningen smidigare med detta robusta tillbehör!

Pris:

9 816 kr inkl. moms

Beskrivning

Dubbla Hjulpar inkl. Axel till EasyBoatRoller

Förvandla din båtslip från en VR-1000 till en VR-2000 med detta praktiska tillbehörspaket. Inkluderar två dubbla hjulpar (totalt fyra hjul) samt en axel, vilket ger dig möjlighet att montera en extra axel på din befintliga båtslip. Med detta uppgraderingskit ökar du kapaciteten och förbättrar stabiliteten för din EasyBoatRoller, vilket gör det enklare och säkrare att sjösätta och ta upp din båt.

Alla nödvändiga bultar och muttrar för montering medföljer, så du kan enkelt installera de extra hjulen utan behov av ytterligare verktyg. Denna uppgradering är idealisk för båtägare som vill ha en mer robust och hållbar lösning för sin båtslip. Utrusta din båtslip med detta dubbla hjulpar och axelkit för en smidigare och effektivare hantering av din båt.

Ytterligare information

Vikt20 kg
Dimensioner160 × 30 × 50 cm

Autorobot Oy/EasyBoatRoller

Autorobot Finland Oy är en världsledande leverantör med över fyra decenniers erfarenhet inom bilkollisionsskadebranschen. Företaget har etablerat sig som en pionjär i branschen med export till över 70 länder och ett imponerande antal över 100 patent och utmärkelser.

Under varumärket EasyBoatRoller erbjuder Autorobot innovativa och högkvalitativa båtslipar, som bygger på mer än 20 års expertis. Deras båtslipar är revolutionerande för smidig sjösättning och upptagning av båtar, med en fjärrkontroll som eliminerar behovet av fysisk ansträngning och är skonsam mot både besättning och miljö.

Bland deras framstående produkter finns Båtvagn Roller X, en robust och pålitlig lösning för säker transport och förvaring av båtar. Dess unika konstruktion med kraftiga hjul gör det möjligt att hantera båtar även där rälsbaserade båtslipar inte kan användas, och dess vinschfunktion är idealisk för platser med otillräcklig lutning eller ojämnt underlag.

När du väljer produkter från Autorobot Oy/EasyBoatRoller får du tillgång till deras omfattande kunskap och kvalitativa lösningar för båthantering. Deras produkter är designade för att förenkla båtlivet och skydda din båt mot onödigt slitage.

Alfabryggan är stolt över att vara en officiell återförsäljare av Autorobot Oy/EasyBoatRollers produkter i Sverige sedan 2013. Vi erbjuder en fullständig produktlinje i vår e-handel och står redo att assistera dig med alla dina frågor och behov. Välj Alfabryggan för de bästa lösningarna inom båtslipning och båtvagnar av högsta kvalitet.

Monteringsanvisning för båtslip

1. Välj en lämplig plats där underlaget är jämnt och stabilt.
2. Kontrollera att alla delar och verktyg finns tillgängliga. Det är bäst att två personer arbetar tillsammans.
3. Börja med att sätta ihop räls och balkar enligt instruktionerna. Använd kryssmätning för att säkerställa räta vinklar och dra åt alla skruvar och bultar väl.
4. Fäst flytelement på rälsen för att underlätta placeringen i vattnet.
5. Skjut försiktigt ner rälsen i vattnet och ge extra stöd vid behov enligt tillverkarens anvisningar.
6. Ta bort flytelementen så att rälsen sjunker till botten.
7. Fortsätt bygga rälsen uppåt till önskad längd.
8. Installera stödben på balkarna för extra stabilitet och använd stödplattor om nödvändigt.
9. Montera båtvagnen och sidostolparna samt vinschen.
10. Justera båtslipen så att den är nivellerad och smidig att använda.
11. Gör en slutkontroll av alla komponenter.
12. Testa båtslipen med båten för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

För detaljerade steg-för-steg-instruktioner, ladda ner den fullständiga monteringsmanualen i PDF-format. Det rekommenderas också att titta på bilder av monteringsprocessen som finns tillgängliga online för visuell guidning.


Do you want to hide this popup?