logo-alfabryggan-350×100

2xPOM dubbla hjulpar inkl. axel

Uppgradera din båtslip med vårt dubbla hjulpar med kullager och smörjnippel, komplett med axel. Dessa hållbara hjul garanterar en smidig och stabil hantering av din båt. Setet är enkelt att installera och ger en oöverträffad hållbarhet för din båtutrustning. Dessutom är hjulen designade för att tåla tuffa marina förhållanden och långvarig användning. Med detta tillägg säkerställer du att din båtslip alltid fungerar optimalt och underlättar sjösättning samt upptagning.

 

Pris:

12 554 kr inkl. moms

Beskrivning

Dubbla Hjulpar med Kullager och Smörjnippel inkl. Axel.

Uppgradera din båtslip med det bästa på marknaden – vårt set med 2xPOM dubbla hjulpar (4 hjul). Dessa högkvalitativa hjul är utrustade med kullager och smörjnippel för enkel underhåll och smidig rullning. Setet inkluderar en axel samt alla nödvändiga bultar och muttrar för montering som en tredje axel.

Dessa robusta hjul är designade för att ersätta eller uppgradera hjulen på din befintliga EasyBoatRoller eller VeneRoller båtslip, och ger en starkare och mer hållbar lösning för att hantera din båt. Med totalt fyra hjul i varje set får du den stabilitet och styrka som krävs för att enkelt sjösätta och dra upp din båt.

Monteringen är enkel och direkt, och de medföljande bultarna och muttrarna säkerställer en fast och pålitlig installation. Investera i dessa premiumhjul och upplev skillnaden i prestanda och hållbarhet. Perfekt för båtägare som inte kompromissar med kvalitet och söker det bästa för sin utrustning.

Ytterligare information

Vikt20 kg
Dimensioner160 × 30 × 50 cm

Autorobot Oy/EasyBoatRoller

Autorobot Finland Oy är en världsledande leverantör med över fyra decenniers erfarenhet inom bilkollisionsskadebranschen. Företaget har etablerat sig som en pionjär i branschen med export till över 70 länder och ett imponerande antal över 100 patent och utmärkelser.

Under varumärket EasyBoatRoller erbjuder Autorobot innovativa och högkvalitativa båtslipar, som bygger på mer än 20 års expertis. Deras båtslipar är revolutionerande för smidig sjösättning och upptagning av båtar, med en fjärrkontroll som eliminerar behovet av fysisk ansträngning och är skonsam mot både besättning och miljö.

Bland deras framstående produkter finns Båtvagn Roller X, en robust och pålitlig lösning för säker transport och förvaring av båtar. Dess unika konstruktion med kraftiga hjul gör det möjligt att hantera båtar även där rälsbaserade båtslipar inte kan användas, och dess vinschfunktion är idealisk för platser med otillräcklig lutning eller ojämnt underlag.

När du väljer produkter från Autorobot Oy/EasyBoatRoller får du tillgång till deras omfattande kunskap och kvalitativa lösningar för båthantering. Deras produkter är designade för att förenkla båtlivet och skydda din båt mot onödigt slitage.

Alfabryggan är stolt över att vara en officiell återförsäljare av Autorobot Oy/EasyBoatRollers produkter i Sverige sedan 2013. Vi erbjuder en fullständig produktlinje i vår e-handel och står redo att assistera dig med alla dina frågor och behov. Välj Alfabryggan för de bästa lösningarna inom båtslipning och båtvagnar av högsta kvalitet.

Monteringsanvisning för båtslip

1. Välj en lämplig plats där underlaget är jämnt och stabilt.
2. Kontrollera att alla delar och verktyg finns tillgängliga. Det är bäst att två personer arbetar tillsammans.
3. Börja med att sätta ihop räls och balkar enligt instruktionerna. Använd kryssmätning för att säkerställa räta vinklar och dra åt alla skruvar och bultar väl.
4. Fäst flytelement på rälsen för att underlätta placeringen i vattnet.
5. Skjut försiktigt ner rälsen i vattnet och ge extra stöd vid behov enligt tillverkarens anvisningar.
6. Ta bort flytelementen så att rälsen sjunker till botten.
7. Fortsätt bygga rälsen uppåt till önskad längd.
8. Installera stödben på balkarna för extra stabilitet och använd stödplattor om nödvändigt.
9. Montera båtvagnen och sidostolparna samt vinschen.
10. Justera båtslipen så att den är nivellerad och smidig att använda.
11. Gör en slutkontroll av alla komponenter.
12. Testa båtslipen med båten för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

För detaljerade steg-för-steg-instruktioner, ladda ner den fullständiga monteringsmanualen i PDF-format. Det rekommenderas också att titta på bilder av monteringsprocessen som finns tillgängliga online för visuell guidning.


Do you want to hide this popup?