logo-alfabryggan-350×100

Schackel låsbar 10mm

Förstärk din bryggas säkerhet med vår låsbara schackel på 10mm – en robust och tillförlitlig lösning för alla dina marina behov. Med hög hållfasthet och korrosionsbeständighet är den designad för att tåla de tuffaste miljöerna, samtidigt som den är enkel att installera. Investera i en schackel som inte bara sparar dig tid och arbete, utan också bidrar till en hållbar och säkrare marin miljö.

Pris:

56 kr inkl. moms

Art.nr: SAKK67 Kategori: Etikett:

Beskrivning

Vår låsbara schackel på 10mm är en oumbärlig komponent för säker sammankoppling av kätting, flytbrygga och bottenfäste. Den robusta konstruktionen garanterar en stabil och långvarig lösning för din bryggas ankarsystem. Med denna schackel kan du enkelt och tryggt koppla samman bryggelementet med bottenfästet via kättingen, vilket är essentiellt för en säker och pålitlig bryggkonstruktion.

– Tjocklek: 10mm
– Antal: 2 stycken rekommenderas per bryggelement
– Pris per styck

Fördelar:
– Låsbar design för ökad säkerhet
– Hög hållfasthet för tuffa marina miljöer
– Lång livslängd och korrosionsbeständighet
– Enkel installation som sparar tid och arbete

Miljö:
– Tillverkad i material som är hållbart och återvinningsbart
– Bidrar till en säkrare marin miljö genom att minska risken för olyckor
– Designad för att tåla extrema väderförhållanden, vilket minskar behovet av frekventa utbyten och därmed avfall

Laakson Laiturit är en ledande leverantör av flytbryggor med en gedigen erfarenhet sedan 1980-talet. Som en betrodd partner till AlfaBryggan sedan 2009, har de etablerat sig som en pålitlig och kunnig aktör inom branschen, vars produkter nu även finns tillgängliga i vår e-handel.

Som ett typiskt finskt familjeföretag startade Laaksos sin resa inom VVS-branschen, vilket ledde dem in i bryggbranschen där de blev pionjärer med sina HD-polyetenpontoner. Dessa pontoner är extremt starka, UV-skyddade, stöttåliga, tål is och olja, och är helt fyllda med luft – en hållbar och miljövänlig lösning som inte krakelerar eller släpper ut plastpartiklar i havet, till skillnad från betongbryggor.

Laakson Laiturits sortiment omfattar allt från villabryggor till båt- och hamnbryggor samt badbryggor, inklusive tilläggsutrustning. Alla deras bryggor är noggrant designade och tillverkade för att uppfylla kundernas individuella behov och önskemål, vilket garanterar en personlig touch och hög funktionalitet.

Med en imponerande historia av framgångsrika leveranser till både privatpersoner och organisationer som kommuner och båtföreningar, är Laaksons flytbryggor synonyma med kvalitet, stabilitet och långvarighet. Som en väletablerad leverantör och partner till AlfaBryggan, står Laakson Laiturit för pålitlighet och professionalism, och deras långa erfarenhet och expertis gör dem till det självklara valet för alla dina bryggbehov.


Do you want to hide this popup?