logo-alfabryggan-350×100

Rti™ WC Maja Miljöbrygga

Med WC-Maja från AlfaBryggan får du en flytande toalettlösning som är ett fräscht och miljövänligt alternativ till det traditionella torrdasset. Perfekt för skärgårdsbruk, den förenklar underhållet för rehållningspersonal med sin lätta sugtömning. Välj Miljöbryggan och bidra till en renare natur samtidigt som du erbjuder bekvämligheter för både privat och offentligt bruk.

Pris:

Art.nr: Rti wc-maja Kategori: Etiketter: , ,

Beskrivning

Produktbeskrivning:

Rti™ WC Maja är den flytande toalettlösningen som revolutionerar skärgårdslivet. Glöm det gamla torrdasset och välkomna en ljus, luftig och fräsch toalettupplevelse på vattnet. Med WC-Maja blir underhållet enkelt för rehållningspersonalen tack vare dess sugtömningsvänliga design.

Miljöbryggan Rti™ WC Maja är perfekt för den miljömedvetna båtklubben, kommunen, föreningen eller privatpersonen. Bryggan, som mäter 3,1m x 12,5m, flyter stadigt på HD-polyetenrörpontoner med en bärighet på 5,3 ton. Däcket är byggt av slitstark sibirisk lärk och utrustat med rostfria båtringar samt snabbfästen för ankarkättingar.

Toaletthusen finns i två utföranden: ett med två standardtoaletter och ett som är rörelsehindrad anpassat. Båda husen har tröskellös passage, 90cm dörrar, fönster av polykarbonat och manuell sköljpump. För handtvätt finns fotpump i det dubbla toaletthuset och handpump i det handikappsanpassade. Ventilationen sköts via rör i taket med vinddriven fläkt.

Septitanken, som rymmer hela 6m³, är indelad i sex avdelningar och har automatisk belastningsutjämning under fyllningsfasen. Tanken klarar en vertikal belastning på upp till 800kg när den är full och är försedd med ventilationsrör med aktivt kol för att minimera odör. Dessutom är tanken utrustad med dubbla gavelskivor och tre tömningsbrunnar centralt placerade på bryggan.

Som en modern bonus har Miljöbryggan en solcellsdriven SMS-varning som meddelar när det är dags att tömma tankarna, vilket gör det enklare att hålla koll på underhållet.

Välj WC-Maja och Miljöbryggan för en bekymmersfri och miljövänlig toalettlösning som håller skärgården ren och dina gäster nöjda.

 

#latrintömning, #sugtömningsstationer, #mottagningsanordning, #latrintömningsstationer, #tömningsstation, #mottagningsanordning för toalettavfall, #septitankstömning, #latrintömningsanläggningar, #sugtömningspumpar, #latrintömningspumpar, #toatömningspumpar

Reittitiimi Oy har etablerat sig som en ledande aktör inom branschen för stål- och polyetenpontoner, där de erbjuder hållbara och högkvalitativa alternativ till traditionella betongkonstruktioner. Deras skräddarsydda brygglösningar är resultatet av djupgående expertis och en konstant strävan efter innovation, vilket har cementerat deras rykte som ett kvalitetsmärke. Genom sitt samarbete med Botnia-Korro Oy garanterar de att varje projekt lever upp till kundernas specifika behov med ett starkt fokus på miljö och funktionalitet.

Sedan partnerskapet med AlfaBryggan inleddes 2012 har Reittitiimi Oy blivit en ovärderlig resurs, vilket har bidragit till att stärka kundförtroendet genom att erbjuda några av marknadens mest hållbara och pålitliga brygglösningar. Deras dedikation till kvalitet och hållbarhet genomsyrar allt från produkterna till kundservicen och supporten efter köpet. Detta samarbete har möjliggjort för AlfaBryggan att utöka sitt utbud och fortsätta att tillhandahålla bryggor som inte bara möter utan överträffar kundernas förväntningar.

Med Reittitiimi Oys innovativa lösningar kan AlfaBryggan erbjuda bryggor som är flexibla, funktionella och estetiskt tilltalande, vilket gör dem till ett utmärkt val för såväl privata bryggor som större marina projekt. De har tillsammans skapat produkter som mottagningsstationer med toaletter, sopbehållare och självutjämnande system för stabila bryggor, samt avancerade GC-pontonbroar som möjliggör passage för båtar. Deras gemensamma vision om att skapa praktiska och miljömässigt hållbara produkter driver ständigt fram nya och innovativa brygglösningar för framtiden.

Monteringsanvisningarna för våra produkter kan variera. I de flesta fall står vi för monteringen, men det finns även möjlighet att produkterna levereras direkt till dig för montering av en extern entreprenör. Det är viktigt att du alltid följer de specifika anvisningar för lossning, montering och förankring som tillverkaren rekommenderar för den aktuella produkten.

Reittitiimi Oys produkter med stål och polyetenpontoner representerar en ny era inom marint byggande, där hållbarhet och användarvänlighet går hand i hand. Stålpontonerna är kända för sin styrka och långvariga hållbarhet, vilket gör dem till ett idealiskt val för tuffa marina förhållanden. De kräver minimalt underhåll och kan återvinnas i slutet av sin livscykel, vilket minskar miljöpåverkan och sparar resurser. Polyetenpontonerna, å andra sidan, är extremt motståndskraftiga mot korrosion, UV-strålning och isbildning, vilket förlänger deras livslängd och säkerställer att de behåller sin funktion och estetik över tid.

Användningen av polyeten i pontoner är inte bara ett hållbart val utan också ekonomiskt fördelaktigt. Materialet är lättare än traditionella material som betong, vilket förenklar transport och installation och därmed minskar både kostnader och koldioxidutsläpp. Dess flexibilitet i designen möjliggör skräddarsydda lösningar som passar kundens specifika behov, vilket optimerar både prestanda och kostnadseffektivitet. Dessutom är polyeten helt återvinningsbart, vilket innebär att när pontonerna har tjänat ut kan de bearbetas till nya produkter, vilket ytterligare minskar miljöavtrycket.

Reittitiimi Oys engagemang för innovation och hållbarhet reflekteras i deras produkter. Genom att kombinera stål och polyeten i sina pontoner erbjuder de en produkt som inte bara är stark och hållbar utan också lätt och flexibel. Detta ger kunderna en kostnadseffektiv lösning som står emot tidens tand och de hårda förhållandena i marina miljöer. Att välja Reittitiimi Oys pontoner är ett smart beslut som gynnar både plånboken och planeten.
—————–
För att stödja en renare marin miljö och uppfylla nya lagkrav, erbjuder AlfaBryggan moderna sugtömningsstationer och avfallshanteringssystem för hamnar. Sedan 1 april 2015 är det enligt svensk lag och EU-regelverk obligatoriskt för hamnar att ha mottagningsanordningar för latrin, och med det uppdaterade regelverket TSFS 2023:12 ligger ansvaret på kommunerna att säkerställa efterlevnad. Båtklubbar och hamnar måste nu redovisa hur de hanterar avfall från fritidsbåtar och inkludera detta i en avfallshanteringplan. Våra sugtömningsstationer är en del av lösningen för att möta dessa krav och bidra till minskad marin förorening. Genom att installera en sugtömningsstation från AlfaBryggan kan båtklubbar och hamnar effektivt hantera avfall och därmed följa de nya direktiven för en hållbar framtid.


Do you want to hide this popup?