logo-alfabryggan-350×100

Bygg din båtslip

Från: 52 104 kr inkl. moms

Här bygger du din egen båtslip utifrån vad du önskar. Välj båtslipsmodell i steg 1. och välj sedan tillbehör i följande 6 steg.  Du kan när som helst gå tillbaka för att ändra eller lägga till något. Det är enkelt och ger dig stor möjlighet att få precis det du önskar.

När du har kommit till ”Granska och köp” kontrollerar du att allt ser bra ut och lägger din beställning. Lycka till!

En person som funderar på hur de vill bygga sin egna båtslip

Beskrivning

Med vår e-handelskonfigurator kan du enkelt skräddarsy din båtslip och tillbehör för att säkerställa att den passar dina specifika behov. Du får en översikt över kostnaden i realtid och har möjlighet att justera dina val så att de passar både dina önskemål och din budget.

Vår båtslip EasyBoatRoller erbjuder en smidig sjösättning och enklare båtförvaring. Med en integrerad trappa blir det enkelt att stiga i och ur båten, och slipens design gör att du inte behöver dra upp båten manuellt. Den delvis undervattensplacerade slipen skyddar båtens botten mot skador och slitage, och håller den säker från väder och vind.

EasyBoatRoller är anpassningsbar för olika typer av stränder, oavsett om det är stenstrand, sandstrand eller lerstrand. Rälskonstruktionen är stabil och kräver endast stöd vid fogarna, vilket gör installationen flexibel och lämplig även för båthus.

Underhåll och vinterförvaring blir också enklare med EasyBoatRoller. Båten hålls ren och antifouling-behandling blir sällan nödvändig. När våren kommer är båten redo för sjösättning utan extra arbete.

Våra EasyBoatRoller-slipar tillverkas i Finland och är en patenterad produkt som garanterar kvalitet och innovation för ditt båtliv.

Autorobot Oy/EasyBoatRoller

Autorobot Finland Oy är en världsledande leverantör med över fyra decenniers erfarenhet inom bilkollisionsskadebranschen. Företaget har etablerat sig som en pionjär i branschen med export till över 70 länder och ett imponerande antal över 100 patent och utmärkelser.
Under varumärket EasyBoatRoller erbjuder Autorobot innovativa och högkvalitativa båtslipar, som bygger på mer än 20 års expertis. Deras båtslipar är revolutionerande för smidig sjösättning och upptagning av båtar, med en fjärrkontroll som eliminerar behovet av fysisk ansträngning och är skonsam mot både besättning och miljö.
Bland deras framstående produkter finns Båtvagn Roller X, en robust och pålitlig lösning för säker transport och förvaring av båtar. Dess unika konstruktion med kraftiga hjul gör det möjligt att hantera båtar även där rälsbaserade båtslipar inte kan användas, och dess vinschfunktion är idealisk för platser med otillräcklig lutning eller ojämnt underlag.
När du väljer produkter från Autorobot Oy/EasyBoatRoller får du tillgång till deras omfattande kunskap och kvalitativa lösningar för båthantering. Deras produkter är designade för att förenkla båtlivet och skydda din båt mot onödigt slitage.
Alfabryggan är stolt över att vara en officiell återförsäljare av Autorobot Oy/EasyBoatRollers produkter i Sverige sedan 2013. Vi erbjuder en fullständig produktlinje i vår e-handel och står redo att assistera dig med alla dina frågor och behov. Välj Alfabryggan för de bästa lösningarna inom båtslipning och båtvagnar av högsta kvalitet.

Monteringsanvisning för båtslip
1. Välj en lämplig plats där underlaget är jämnt och stabilt.
2. Kontrollera att alla delar och verktyg finns tillgängliga. Det är bäst att två personer arbetar tillsammans.
3. Börja med att sätta ihop räls och balkar enligt instruktionerna. Använd kryssmätning för att säkerställa räta vinklar och dra åt alla skruvar och bultar väl.
4. Fäst flytelement på rälsen för att underlätta placeringen i vattnet.
5. Skjut försiktigt ner rälsen i vattnet och ge extra stöd vid behov enligt tillverkarens anvisningar.
6. Ta bort flytelementen så att rälsen sjunker till botten.
7. Fortsätt bygga rälsen uppåt till önskad längd.
8. Installera stödben på balkarna för extra stabilitet och använd stödplattor om nödvändigt.
9. Montera båtvagnen och sidostolparna samt vinschen.
10. Justera båtslipen så att den är nivellerad och smidig att använda.
11. Gör en slutkontroll av alla komponenter.
12. Testa båtslipen med båten för att säkerställa att allt fungerar som det ska.
För detaljerade steg-för-steg-instruktioner, ladda ner den fullständiga monteringsmanualen i PDF-format. Det rekommenderas också att titta på bilder av monteringsprocessen som finns tillgängliga online för visuell guidning.

För att skräddarsy din båtslip enligt dina behov, följ dessa steg i vår e-handelskonfigurator:

  1. Välj kapacitet, det vill säga den vikt som båtslipen ska klara av.
  2. Välj antal spårförlängning du behöver för din båtslip.
  3. Välj justerbara ben för uppallning av din båtslip.
  4. Välj hur du vill skydda skrovet med bumpers om du har plastbåt
  5. Välj höjningen av vaggan för att avgöra lutningen på båten.
  6. Välj batterilåda till din båtslip för att skydda elektronik.
  7. Välj solcell till din båtslip.

Se till att granska alla valda alternativ för att försäkra dig om att allt ser bra ut. När du är nöjd med dina val, lägg din beställning. Kom ihåg att du kan när som helst gå tillbaka och ändra dina val om du skulle ändra dig under processen.

EasyBoatRoller är en banbrytande och miljövänlig innovation för båtägare som vill förenkla processen att sjösätta och ta upp sin båt. Denna produkt eliminerar behovet av giftig bottenfärg, vilket bidrar till renare vatten och minskad påväxt på båtens skrov, vilket i sin tur leder till lägre bränsleförbrukning och bättre prestanda.
Förutom de miljömässiga fördelarna erbjuder EasyBoatRoller en praktisk lösning som minimerar riskerna för skador på både båten och den omgivande naturen, då den ersätter behovet av tunga lyftkranar och släpvagnar. Den robusta konstruktionen är motståndskraftig mot korrosion och UV-strålning, vilket säkerställer en lång livslängd och minskar frekvensen av underhåll och utbyte.
Vid användning av EasyBoatRoller undviks även potentiella utsläpp av oljor och bränslen i vattnet, vilket skyddar det marina ekosystemet från föroreningar. Genom att välja denna produkt tar du ett aktivt steg mot ett mer hållbart och ansvarsfullt båtliv.
EasyBoatRoller representerar en perfekt kombination av funktionalitet, hållbarhet och miljöhänsyn. Upptäck hela vårt sortiment av EasyBoatRoller i vår e-handel och ta del av fördelarna med en miljövänlig och effektiv lösning för din båt. För frågor eller mer information, tveka inte att kontakta oss.


Do you want to hide this popup?