logo-alfabryggan-350×100

VB-250S Båtslip S

Upptäck VB-250S Båtslip S, den optimala lösningen för säker och enkel hantering av din V-bottensbåt. Med sin robusta konstruktion i polyeten och ett effektivt vinschsystem, erbjuder VB-250S en problemfri användning. Dess justerbara vinkel gör den idealisk för båtar upp till 250 kg, medan den enkla monteringen underlättar för alla båtägare. Välj VB-250S för att skydda din båt och förenkla både sjösättning och upptagning.

Pris:

10 755 kr inkl. moms

Art.nr: V-00103 Kategori: Etiketter: , , ,

Beskrivning

Produktinformation: VB-250S Båtslip S

Översikt:
VB-250S Båtslip S är en robust och pålitlig lösning designad för smidig och säker upptagning av mindre båtar med V-botten. Denna båtslip är idealisk för båtar vars totalvikt inte överstiger 250 kg.

Huvudegenskaper:
Längd: 7,45 meter, perfekt för små V-bottensbåtar.
Material: Tillverkad helt i slitstark polyeten, inklusive bultar och muttrar.
Vinsch: Utrustad med praktisk vinsch, rep och karbinhake för enkel hantering.
V-vinkeljustering: Justerbar profil/vinkel mot båtens skrov mellan 11-15 grader.

Specifikationer:
Bredd: 1,00 m (max)
Vikt: 45 kg
Material: Polyeten (Hdpe) för bryggan, Nylon (PA) för bultar och muttrar
Färg: Svart
Högsta tillåtna båtvikt: 250 kg
Återställningsläge: ca 6,5 m

Ytterligare Information:
Transportpaketets mått: 35 x 35 x 240 cm/ 22kg + 35 x 35 x 295cm/ 23kg
Paket innehåll: Docka modulär struktur, draglina, stång, förtöjningskrok, monteringsanvisning samt bruks- och underhållsanvisning
Leverans: Som ett enda paket/paket till postadressen
Bryggans form: Består av två sektioner på 2,25 m och en sektion på 2,90 m

Idealiska Användningsområden:
VB-250S Båtslip S är avsedd för små motorbåtar med v-botten, utombordare med en motoreffekt på vanligtvis 2-20 hk och en totalvikt mindre än 250 kg. Populära båtmodeller som passar är Buster mini, Buster XS, Terhi 400, Terhi 440, Suvi Kala-kaveri 475, SuviKala-Palta, Linder 400 och 440, Linder sportsman 355 och 400, samt Yamarin 405 och 410. Det erbjuder en säker och effektiv lösning för sjösättning och upptagning av din båt.

Fördelar:
– Ger maximal stabilitet och skydd för din båt under både upptagning och sjösättning.
– Enkel att montera med den medföljande manualen.
– Lång hållbarhet och minimalt underhåll tack vare materialval.

VB-250S Båtslip S är den ultimata lösningen för effektiv båtupptagningsramp och sjösättningsramp, fungerande utmärkt som både båtramp och slipanläggning. Med tillägg av en båtvinsch blir hanteringen av din båt enkel, säkerställande smidig hantering året runt.

Ytterligare information

Vikt30 kg
Dimensioner280 × 40 × 40 cm

Familjeägt Företag Specialiserat på Polyetenbåtslipar

Vårt samarbete med en leverantör av VB båtslipar bygger på ett gemensamt engagemang för polyeten, ett material vi båda värderar högt. Det familjeägda företaget har lång erfarenhet av att arbeta med polyeten och har under de senaste åren tagit fram en innovativ båtslip. Denna slip är inte bara skonsam mot miljön utan även extremt tålig mot UV-strålning, salt, oljor och is. Tillverkade av hållbara polyetenrör, erbjuder dessa båtslipar en miljövänlig lösning vid livscykelns slut genom möjligheten till återanvändning eller återvinning.

Dessutom är båtsliparna utformade för att vara användarvänliga. De är lätta att montera och deras delbara konstruktion gör dem enkla att flytta. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett sortiment som omfattar fem olika modeller, designade för att möta behoven hos olika båttyper och användningsområden.

Modeller i Sortimentet:

Jetski-slipen: Optimerad för de mest populära jetskimodellerna. Med en längd på 5,60 meter och en tvådelad konstruktion inklusive vinschsektion, erbjuder denna slip enkel hantering och skydd för din jetski.
VB-150: En kostnadseffektiv och lätt båtslip för mindre roddbåtar, tillgänglig med eller utan vinsch. Slipen är 7,05 meter lång och klarar en totalvikt på upp till 150 kg, tillverkad helt i polyeten för enkel montering.
VB-250S: Idealisk för båtar med V-botten, denna slip är 7,45 meter lång och kan bära båtar upp till 250 kg. Den har en justerbar profil/vinkel för att passa olika skrov och är enkel att sätta ihop.
VB-500M: För större båtar erbjuder denna modell en robust konstruktion och kan hantera båtar upp till 500 kg. Slipen är 8,40 meter lång.

Alla våra slipar är designade för att vara enkla att använda och flytta, vilket ger båtägare flexibilitet och bekvämlighet. De bidrar även till en hållbar framtid då polyeten är återvinningsbart. Välj en polyetenbåtslip för en bekymmersfri hantering och förvaring av din båt.

Polyetenrören som används i våra båtslipar är hållbara, underhållsfria och lätta, vilket gör dem till ett idealiskt val för båtägare som söker en pålitlig och långsiktig lösning. Utforska vårt utbud för att hitta den perfekta båtslipen för dina behov.

Monteringsanvisning för VENOS-SLIPAR: S- och M-Slip

1. Börja med att sätta ihop A-stommen genom att föra samman de avlånga rören med tvärrören och stödrören. Fäst fötterna på tvärrörens ändar.
2. Justera slipens bredd genom att välja rätt hål på tvärrören för att matcha din båts V-vinkel. Använd bultar och muttrar för att säkra fötterna.
3. Montera de avlånga rören på fötterna och se till att de sneda ändarna pekar åt samma håll. Fäst delarna med bultar.
4. Avsluta A-stommen genom att trycka propparna på tvärrörens ändar.
5. Upprepa processen för B-stommen, men använd de avlånga rören med raka ändar och inkludera skravrören i monteringen.
6. För vinschdelen, börja med att fästa grundtvärröret till fötterna. Fortsätt sedan med att montera de avlånga rören, skarvrören och plankrören.
7. Montera vinschshållaren genom att först fästa det nedre tvärröret och sedan det övre. Använd plastpluggar för att säkra vinschshållaren.
8. Fäst plankorna på plankrören med metallbultar och muttrar.
9. Slutligen, fäst vinschrepet enligt instruktionerna och se till att inte övervinscha båten.

Kom ihåg att placera slipen stadigt och vågrätt, rengöra glidytor och undvika att förändra vinschrepets installation. Lyft bort slipen från is under vintern och undvik överbelastning.

För detaljerade steg-för-steg-instruktioner, ladda ner den fullständiga monteringsmanualen i PDF-format. Det rekommenderas också att titta på bilder av monteringsprocessen som finns tillgängliga online för visuell guidning.

Polyetenbåtslipen är en miljövänlig och hållbar lösning för båtägare som vill minska sin miljöpåverkan. Tillverkad av högdensitetspolyeten (HDPE), en typ av termoplast som är känd för sin styrka, hållbarhet och återvinningsbarhet, erbjuder denna båtslip ett miljösmart alternativ till traditionella slipar gjorda av betong eller metall.

HDPE-material i polyetenbåtslipen är inte bara icke-toxiskt och säkert för marint liv, utan det kräver också mindre underhåll, vilket minskar behovet av skadliga kemikalier som kan läcka ut i vattenmiljön. Dessutom är HDPE resistent mot korrosion, UV-strålning och andra väderrelaterade påfrestningar, vilket förlänger slipens livslängd och minskar behovet av frekventa ersättningar.

När polyetenbåtslipen till slut når sin livslängds slut, kan materialet återvinnas och omvandlas till nya produkter, vilket minskar avfall och bidrar till en cirkulär ekonomi. Genom att välja en polyetenbåtslip bidrar du till en mer hållbar framtid och ett renare klimat, samtidigt som du får en pålitlig och långvarig lösning för din båt.


Do you want to hide this popup?