logo-alfabryggan-350×100

VB-150 Båtslip

Optimera din båtupplevelse med VB-150, en prisvärd och robust båtslip designad för smidig hantering av roddbåtar upp till 150 kg. Tillverkad i slitstarkt polyeten och förstärkt med marinanpassade bultar och muttrar, erbjuder VB-150 lång hållbarhet och minimalt underhållsbehov. Denna 7 meter långa konstruktion kommer utrustad med dragblock, rep och karbinhake för enkel sjösättning och upptagning, vilket gör VB-150 till den ultimata lösningen för effektiv och bekymmersfri hantering av din roddbåt.

Pris:

5 346 kr inkl. moms

Art.nr: V-00101 Kategori: Etiketter: , , ,

Beskrivning

Roddbåts Slip VB-150: Enkel och Prisvärd Lösning för Din Roddbåt

Upptäck den optimala lösningen för din roddbåt med VB-150, en båtslip designad speciellt för ägare av mindre roddbåtar. Denna modell hanterar effektivt båtar med en totalvikt på upp till 150 kg, inklusive båt, motor, utrustning, bränsle och passagerare, vilket gör den till en oumbärlig del av din båtutrustning.

Huvudegenskaper:

 • Lätt och Praktisk: Med en vikt på endast 15 kg är VB-150 enkel att hantera.
 • Självmontering: Levereras med en detaljerad manual för enkel montering utan behov av professionell installation.
 • Hållbar Konstruktion: Tillverkad helt i polyeten, inklusive bultar och muttrar, för maximal hållbarhet och långvarigt skydd mot väder och vind.
 • Komplett med Tillbehör: Utrustad med dragblock, rep och karbinhake för smidig upptagning av din roddbåt.

Specifikationer:

 • Längd: ca 7,0 m
 • Bredd: 100 cm (max)
 • Vikt: 15 kg
 • Material: Polyeten (Hdpe) för bryggan, Nylon (PA) för bultar och muttrar
 • Färg: Svart
 • Högsta tillåtna båtvikt: 150 kg
 • Återställningsläge: ca 6,5 m
 • V-vinkeljustering: 11-15 grader

Ytterligare Information:

 • Transportpaketets mått: 1 förpackningar, 30 x 30 x 295 cm/ 15kg
 • Paket innehåll: Båtslip modulär struktur, draglina, stång, förtöjningskrok, Monteringsanvisning samt bruks- och underhållsanvisning
 • Leverans: Som ett enda paket/paket till postadressen.
 • Bryggans form: Består av två sektioner på 2,95 m och en sektion på 1,15 m.
 • Utbyggnad: Vid behov kan båtslipen förlängas med 2,95 m förlängningsdel.

Kompatibla Båtmodeller:

Vår båtslip är skräddarsydd för att passa perfekt med modeller som Buster mini, Buster XS, Terhi 400 och 440, Suvi Kala-kaveri 475 och Kala-Palta. Även Linder-entusiaster kommer att uppskatta kompatibiliteten med deras 400, 440, Sportsman 355 och 400 modeller. Dessutom är slipen idealisk för Yamarin 405 och 410.

Denna båtslip är konstruerad för att ge maximal stabilitet och skydd för din båt under både upptagning och sjösättning. Oavsett om du har en fiskebåt, roddbåt eller en mindre motorbåt, erbjuder vår båtslip en pålitlig lösning som hjälper till att bevara din båts skick över tid.

Våra båtslipar är den ultimata lösningen för dig som söker en effektiv båtupptagningsramp och sjösättningsramp. De fungerar utmärkt som både båtramp och slipanläggning, vilket gör dem till ett måste för alla dina båtförvaringsbehov.

Ytterligare information

Vikt30 kg
Dimensioner280 × 40 × 40 cm

Familjeägt Företag Specialiserat på Polyetenbåtslipar

Vårt samarbete med en leverantör av VB båtslipar bygger på ett gemensamt engagemang för polyeten, ett material vi båda värderar högt. Det familjeägda företaget har lång erfarenhet av att arbeta med polyeten och har under de senaste åren tagit fram en innovativ båtslip. Denna slip är inte bara skonsam mot miljön utan även extremt tålig mot UV-strålning, salt, oljor och is. Tillverkade av hållbara polyetenrör, erbjuder dessa båtslipar en miljövänlig lösning vid livscykelns slut genom möjligheten till återanvändning eller återvinning.

Dessutom är båtsliparna utformade för att vara användarvänliga. De är lätta att montera och deras delbara konstruktion gör dem enkla att flytta. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett sortiment som omfattar fem olika modeller, designade för att möta behoven hos olika båttyper och användningsområden.

Modeller i Sortimentet:

Jetski-slipen: Optimerad för de mest populära jetskimodellerna. Med en längd på 5,60 meter och en tvådelad konstruktion inklusive vinschsektion, erbjuder denna slip enkel hantering och skydd för din jetski.
VB-150: En kostnadseffektiv och lätt båtslip för mindre roddbåtar, tillgänglig med eller utan vinsch. Slipen är 7,05 meter lång och klarar en totalvikt på upp till 150 kg, tillverkad helt i polyeten för enkel montering.
VB-250S: Idealisk för båtar med V-botten, denna slip är 7,45 meter lång och kan bära båtar upp till 250 kg. Den har en justerbar profil/vinkel för att passa olika skrov och är enkel att sätta ihop.
VB-500M: För större båtar erbjuder denna modell en robust konstruktion och kan hantera båtar upp till 500 kg. Slipen är 8,40 meter lång.

Alla våra slipar är designade för att vara enkla att använda och flytta, vilket ger båtägare flexibilitet och bekvämlighet. De bidrar även till en hållbar framtid då polyeten är återvinningsbart. Välj en polyetenbåtslip för en bekymmersfri hantering och förvaring av din båt.

Polyetenrören som används i våra båtslipar är hållbara, underhållsfria och lätta, vilket gör dem till ett idealiskt val för båtägare som söker en pålitlig och långsiktig lösning. Utforska vårt utbud för att hitta den perfekta båtslipen för dina behov.

Monteringsanvisning för VENOS-SLIPAR: S- och M-Slip

1. Börja med att sätta ihop A-stommen genom att föra samman de avlånga rören med tvärrören och stödrören. Fäst fötterna på tvärrörens ändar.
2. Justera slipens bredd genom att välja rätt hål på tvärrören för att matcha din båts V-vinkel. Använd bultar och muttrar för att säkra fötterna.
3. Montera de avlånga rören på fötterna och se till att de sneda ändarna pekar åt samma håll. Fäst delarna med bultar.
4. Avsluta A-stommen genom att trycka propparna på tvärrörens ändar.
5. Upprepa processen för B-stommen, men använd de avlånga rören med raka ändar och inkludera skravrören i monteringen.
6. För vinschdelen, börja med att fästa grundtvärröret till fötterna. Fortsätt sedan med att montera de avlånga rören, skarvrören och plankrören.
7. Montera vinschshållaren genom att först fästa det nedre tvärröret och sedan det övre. Använd plastpluggar för att säkra vinschshållaren.
8. Fäst plankorna på plankrören med metallbultar och muttrar.
9. Slutligen, fäst vinschrepet enligt instruktionerna och se till att inte övervinscha båten.

Kom ihåg att placera slipen stadigt och vågrätt, rengöra glidytor och undvika att förändra vinschrepets installation. Lyft bort slipen från is under vintern och undvik överbelastning.

För detaljerade steg-för-steg-instruktioner, ladda ner den fullständiga monteringsmanualen i PDF-format. Det rekommenderas också att titta på bilder av monteringsprocessen som finns tillgängliga online för visuell guidning.

Polyetenbåtslipen är en miljövänlig och hållbar lösning för båtägare som vill minska sin miljöpåverkan. Tillverkad av högdensitetspolyeten (HDPE), en typ av termoplast som är känd för sin styrka, hållbarhet och återvinningsbarhet, erbjuder denna båtslip ett miljösmart alternativ till traditionella slipar gjorda av betong eller metall.

HDPE-material i polyetenbåtslipen är inte bara icke-toxiskt och säkert för marint liv, utan det kräver också mindre underhåll, vilket minskar behovet av skadliga kemikalier som kan läcka ut i vattenmiljön. Dessutom är HDPE resistent mot korrosion, UV-strålning och andra väderrelaterade påfrestningar, vilket förlänger slipens livslängd och minskar behovet av frekventa ersättningar.

När polyetenbåtslipen till slut når sin livslängds slut, kan materialet återvinnas och omvandlas till nya produkter, vilket minskar avfall och bidrar till en cirkulär ekonomi. Genom att välja en polyetenbåtslip bidrar du till en mer hållbar framtid och ett renare klimat, samtidigt som du får en pålitlig och långvarig lösning för din båt.


Do you want to hide this popup?