logo-alfabryggan-350×100

PT06 pontonför

Skapa din perfekta flytponton med vår mångsidiga Pontonmodul, För-sektion – hjärtat i modulsystemet PT06. Med enkel montering och robust polyetenkonstruktion är den anpassningsbar för alla dina behov. Investerar du i denna hållbara och miljövänliga lösning säkrar du en framtida brygga med minimalt underhåll och maximal funktion.

Pris:

3 870 kr inkl. moms

Art.nr: PT06 front section Kategori: Etiketter: , ,

Beskrivning

PT06 pontonför, För-sektion

Vår pontonmodul, För-sektion, är en central del av modulsystemet PT06 och utgör grunden för att skapa din egen anpassade flytponton. Denna mångsidiga produkt är designad för att enkelt kunna anslutas till mitt-sektioner och akter-sektioner, vilket ger dig möjligheten att komponera en flytpontons utforming och kapacitet som passar just ditt ändamål.

Fakta:
– Används till modulsystem PT06
– Tillverkad av polyeten (PE-LLD) enligt DIN 16776
– Tolerans i enlighet med DIN 16742 TG9
– Beständig mot de flesta syror, bensiner och oljor
– Ingjutna M10 gängor i mässing med dragkraft upp till 700 kg/st

Fördelar:
– Lätt att anpassa och montera
– Självlåsande gängor vid infästning
– Möjlighet till EPS foam-fyllning för 100% skydd mot frysskador
– Is-garanti i stillastående vatten

Miljö:
– Innehåller enbart luft, alternativt EPS foam för extra skydd
– Underhållsvänlig och hållbar konstruktion
– Miljövänligt materialval

Montering och underhåll:
– Balkar som används i konstruktionen ska ligga tätt an mot flytblocken
– Rätt antal flytblock ger ett fribord mellan 15-20 cm
– Rekommenderat underhåll varannat år genom tvätt eller borstning, särskilt runt ventilerna

Ytterligare information

Vikt27 kg
Dimensioner103 × 90 × 70 cm

Perebo är ett tyskt företag som har byggt upp ett rykte om att vara en ledande tillverkare av pontoner och flytande system sedan dess grundande. De har en lång historia av att leverera produkter som kombinerar hög kvalitet med innovativ design, vilket gör dem till ett populärt val för allt från fritidsaktiviteter till kommersiella projekt. Perebos sortiment inkluderar plastpontoner, arbetsbåtar, husbåtar och andra specialanpassade flytande lösningar som alla är tillverkade med precision och omsorg. Kvaliteten på deras produkter är obestridlig, med en tillverkningsprocess som håller sig till de strängaste tyska säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

AlfaBryggan har varit en stolt återförsäljare av Perebo sedan 2015, och deras samarbete har gjort det möjligt för kunder i Skandinavien att få tillgång till dessa premiumprodukter. AlfaBryggans engagemang för kvalitet och kundnöjdhet går hand i hand med Perebos värderingar, vilket skapar en perfekt symbios för att erbjuda det bästa inom flytande system och pontonlösningar.

Montering av Perebos pontoner börjar med att noggrant granska den medföljande monteringsanvisningen. Det är viktigt att alla delar finns tillgängliga och att verktygen som behövs för monteringen är redo. Börja med att placera pontonerna på ett plant underlag och arrangera dem i enlighet med skissen.

Om du bygger en flotte från grunden med lösa pontoner (Gör-Det-Själv), börja med att välja dimensionerade reglar som motsvarar den last och användning flotten är avsedd för. Följ den medföljande skissen för att sammanfoga reglarna till en ram. Kontrollera att allt är rätt monterat och stabilt innan du fortsätter med nästa steg.

När ramen är klar, fäst den på pontonerna enligt anvisningarna. Se till att alla fästelement är ordentligt åtdragna och att konstruktionen känns stabil. Därefter kan du bygga däcket ovanpå ramen, med material som passar din flottes ändamål.

Slutligen, innan sjösättning, gör en sista kontroll för att försäkra dig om att allt är säkert och korrekt monterat. Nu är din pontonflotte redo att användas och njutas av på vattnet. Kom ihåg att alltid följa lokala regler och rekommendationer för säkerhet på vattnet.

Perebo står för miljömedvetenhet och hållbarhet i sina produkter, där användningen av polyeten i tillverkningen av pontoner och flytande system är ett lysande exempel på företagets engagemang för miljön. Polyeten är inte bara slitstarkt utan också helt återvinningsbart, vilket ger det en stor fördel framför traditionella betongbryggor med cellplast som kan avge skadliga ämnen i vattnet. Denna egenskap gör polyeten till ett utmärkt och miljövänligt val för marina konstruktioner.

Företagets fokus på hållbarhet och lång livslängd hos sina produkter bidrar även till att minska den totala miljöpåverkan över tid. Detta gynnar inte bara miljön utan även kundernas ekonomi. Polyeten är dessutom lätt, vilket minskar behovet av tunga transporter och därmed också utsläppen. När materialet till slut har tjänat ut kan det återanvändas, återvinnas eller användas som bränsle, vilket ytterligare bekräftar Perebos dedikation till en hållbar framtid.


Do you want to hide this popup?