logo-alfabryggan-350×100

Pontonbåt 750×300

Upptäck friheten på vattnet med vår Pontonbåt 750×300 – en kvalitetsbåt för den kräsne. Byggd för stabilitet och hållbarhet, är denna tyskbyggda katamaranmodell från PEREBO utrustad med robusta PT06 pontoner och ett fackverkskonstruerat aluminiumdäck. Nyckelfärdig med 25HK motor, styrpulpet och alla nödvändiga tillbehör, är den redo att ta dig på äventyr med stil och komfort.

 

Pris:

Art.nr: cat 7,5x3,0PT06 Kategori: Etikett:

Beskrivning

Pontonbåt 750×300 – En kvalitetsbåt för den kräsne

Denna pontonbåt från PEREBO GmbH & Co. KG är en tyskbyggd katamaranmodell som står för stabilitet och robust konstruktion. Med de kraftiga PT06 pontonerna och ett fackverkskonstruerat däck av 5mm aluminium, erbjuder denna båt en hållbar och pålitlig plattform för dina sjöäventyr. Den levereras nyckelfärdig med en 25HK utombordsmotor, styrpulpet komplett med instrument, bränsletank och startbatteri. För att ytterligare förhöja upplevelsen ingår även en funktionell trähandledare med vindskydd och en praktisk badstege.

Produktfakta:
– Modell: Pontonbåt 750×300
– Tillverkare: PEREBO GmbH & Co. KG
– CE-märkt enligt Fritidsbåtsdirektivet
– Katamaranmodell byggd på PT06 pontoner
– 5mm aluminiumdäck, slätt eller räfflat
– Utombordsmotor: 25HK med kraftigt fäste
– Styrpulpet med fullständig styrning och instrument
– Inkluderad bränsletank och startbatteri
– Trähandledare med vindskydd
– Badstege
– Räcke med 3 dörrar
– Nyckelfärdig leverans

Fördelar:
– Stabil och robust konstruktion
– Hög kvalitet och traditionell tysk tillverkning
– Anpassningsbar yta för matta eller räffling
– Komplett styr- och navigeringssystem
– Extra säkerhet med inkluderad badstege
– Flexibla tillval för personlig anpassning

Miljöaspekter:
– Möjlighet att välja elmotor för en tystare och mer miljövänlig drift
– Alternativ för däck i trä eller kompositmaterial för hållbarhet och lång livslängd

Tillgängliga tillval:
– Elmotor istället för bensinmotor
– Biminitop eller tak-konstruktion
– Fenders
– Livräddningsutrustning
– Däck av trä- alternativt komposit-material
– Lanternor

AlfaBryggan AB är stolt representant för PEREBO i Sverige och garanterar högsta kvalitet och service för en optimal användarupplevelse.

Perebo är ett tyskt företag som har byggt upp ett rykte om att vara en ledande tillverkare av pontoner och flytande system sedan dess grundande. De har en lång historia av att leverera produkter som kombinerar hög kvalitet med innovativ design, vilket gör dem till ett populärt val för allt från fritidsaktiviteter till kommersiella projekt. Perebos sortiment inkluderar plastpontoner, arbetsbåtar, husbåtar och andra specialanpassade flytande lösningar som alla är tillverkade med precision och omsorg. Kvaliteten på deras produkter är obestridlig, med en tillverkningsprocess som håller sig till de strängaste tyska säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

AlfaBryggan har varit en stolt återförsäljare av Perebo sedan 2015, och deras samarbete har gjort det möjligt för kunder i Skandinavien att få tillgång till dessa premiumprodukter. AlfaBryggans engagemang för kvalitet och kundnöjdhet går hand i hand med Perebos värderingar, vilket skapar en perfekt symbios för att erbjuda det bästa inom flytande system och pontonlösningar.

Montering av Perebos pontoner börjar med att noggrant granska den medföljande monteringsanvisningen. Det är viktigt att alla delar finns tillgängliga och att verktygen som behövs för monteringen är redo. Börja med att placera pontonerna på ett plant underlag och arrangera dem i enlighet med skissen.

Om du bygger en flotte från grunden med lösa pontoner (Gör-Det-Själv), börja med att välja dimensionerade reglar som motsvarar den last och användning flotten är avsedd för. Följ den medföljande skissen för att sammanfoga reglarna till en ram. Kontrollera att allt är rätt monterat och stabilt innan du fortsätter med nästa steg.

När ramen är klar, fäst den på pontonerna enligt anvisningarna. Se till att alla fästelement är ordentligt åtdragna och att konstruktionen känns stabil. Därefter kan du bygga däcket ovanpå ramen, med material som passar din flottes ändamål.

Slutligen, innan sjösättning, gör en sista kontroll för att försäkra dig om att allt är säkert och korrekt monterat. Nu är din pontonflotte redo att användas och njutas av på vattnet. Kom ihåg att alltid följa lokala regler och rekommendationer för säkerhet på vattnet.

Perebo står för miljömedvetenhet och hållbarhet i sina produkter, där användningen av polyeten i tillverkningen av pontoner och flytande system är ett lysande exempel på företagets engagemang för miljön. Polyeten är inte bara slitstarkt utan också helt återvinningsbart, vilket ger det en stor fördel framför traditionella betongbryggor med cellplast som kan avge skadliga ämnen i vattnet. Denna egenskap gör polyeten till ett utmärkt och miljövänligt val för marina konstruktioner.

Företagets fokus på hållbarhet och lång livslängd hos sina produkter bidrar även till att minska den totala miljöpåverkan över tid. Detta gynnar inte bara miljön utan även kundernas ekonomi. Polyeten är dessutom lätt, vilket minskar behovet av tunga transporter och därmed också utsläppen. När materialet till slut har tjänat ut kan det återanvändas, återvinnas eller användas som bränsle, vilket ytterligare bekräftar Perebos dedikation till en hållbar framtid.


Do you want to hide this popup?